רציתי רק...

רציתי רק...

לאחל לכולכם...שנה טובה[= ומוצלחתתת ומקסימה וטעימה...[= אמממ ועוד עט "יום כיפור" אז ככה ש...צום קל..למי שצם[= ו....אממ זהו[= להתראות

drnaji

New member
שתהיה לך שנה מעולה ../images/Emo70.gif

וצום קל
אני חושב שלאלוהים יש יותר מדי סיבות לבקש ממני סליחה ביום כיפור על מה שקרה לי השנה

drnaji

New member
יותר מדי דברים ../images/Emo70.gif

אחד החברים הכי טובים שלי נרצח באוקטבור 05 כי הוא עמד במקום הלא נכון בזמן הלא נכון-הוא היה במועדון בחיפה,ועבריינים שניסו להכנס למועדון ולא הצליחו חזרו כדי לנקום בשומרים ובטעות ירו בו והוא מת איזה שעה אחר"כ. לקח לי המון המון המון זמן להשלים עם זה,ואפשר להגיד שעד ליוני הייתי בדכאון אחד גדול של הכחשה ובכלל ההרגשה של חוסר האונים הזה שאדם שאני אוהב נרצח סתם ככה..ממש סתם הרגה אותי מבפנים. מה שמצחיק שזה רק חלק ממה שעבר עליי בשנה המטרופת הזאת. ברור שקראו המון דברים טובים השנה,אבל סתם בא לי להזכר בדברים הלא טובים עכשיו
מה שלא קרה,קורה ויקרה-אני אשרוד את הכל ומכל דבר,אפילו מהדברים הכי קשים,אני אלמד ואפיק את המיטב. מה לעשות,אני תמיד אהיה אופטימי

וואי...

אני לא חשבתי שזה מה שתבוא לכתוב,אבל תכלס זה לא משנה...אז.. אני מצטערת מאוד לשמוע על מה שקרה.....)): אני מקווה שבשנים הקרובות יקרו רק דברים טובים...ומוצלחים! אני גם מאוד שמחה שאתה בנאדם חיובי, ומנסה להתגבבר ולחשוב תמיד קדימה..כי תכלס חיים רק פעם אחת, ולא צריך לבזבז שום רגע, אני מקווה שהכל יהיה לטובה בסוף.. אז אממ שנה טובה. לך [=

drnaji

New member
חחח..חמודה ../images/Emo9.gif

לחשוב חיובי זה הבסיס לחיים מאושרים. שנה טובה גם לך

למעלה