רציתי רק לומר...

ברוך הבא..אתה לא לבד../images/Emo140.gif

יפה ההקשבה ועוד יותר הרגישות שלך.. אהבתי את היצירות ובהחלט ברוך הבא לבית הזה.

אבי אלה

New member
בוקר טוב..יצירה נוספת...

זהו מוצר שאני עושה כבר כמה שנים וכיום בעיקר לייצוא. שימו לב לאיכות הצבע בפרחים..פיתחתי שיטת יבוש יחודית השומרת על צבע הפרח למשך שנים. מוצר יפה וקל למשלוח. לפעמים לוקח שנים לפתח משהו שנראה כה פשוט וקל להכנה..

הזכרת לי

ימים רחוקים בהם הייתי מייבשת פרחים בין עליו של הספר

s h o o s h a

New member
סליחה על הבורות

הפרחי המיובשים, על מה הם מונחים/ מודבקים? חומר קשיח (אבן) או חומר רך (בד) כדי למסגרו ומה הגדלים שבהן מופיעות עבודות מהסוג הזה ומה סדר גודל השקעה בזמן? על אף שאת 'יצירתך' הקודמת אהבתי יותר

אבי אלה

New member
הסבר קצר

הפרחים מונחים על נייר אורז, בין שתי משטחי פלסטיק קשיח,משמשים כמשטחי אוכל. כדאי לפתוח את התמונה לגודל הנכון,העלים הם עלי גפן. אני מעצב דברים שונים.לפי קהל יעד,ולפי ארצות מסוימות.. הקו המשותף הוא, חומרים טבעיים בבסיסם,ודברים שניתן לעשות בבית בשעות הנוחות לי.

blonda3

New member
אבי שלום../images/Emo39.gif

איפה אתה עושה את מה שמוצג כאן? לא הבנתי למה משמש המשטח.... אני מאד אוהבת ייבוש פרחים בתור ילדה היה לי ספר שבו ייבשתי פרחים ושמרתי אותם באוסף לא מזמן התחלתי לעשות קצת דברי אומנות ובין השאר אספתי גם פרחים והדבקתי אותם על העבודות חלקם לפני ייבוש וחלק אחרי... מעניין....

אבי אלה

New member
בוקר טוב..והנה משהו יפה..

עבודה נוספת,המחברת את הקודמות,עלים טבעיים מצופים במעטה הגנה,הענפים עשויים נחושת. במקרה זה עלי פאפיה,יש עלי גפן אדומים,עלי שלכת אדומים צהובים כאש,ויש ויש...

הילדה שלי בבור..

ניקיתי את הבור החצוב בסלע מתחת לזית העתיק, בור שנחצב לפני אלפי שנים ונועד להשקיית עדרים. בור עגול וקטן,נקיתי אותו מעלי הזית והענפים שנפלו פנימה,ומלאתי אותו שוב במים. אלה מיד בקשה רשות להכנם לטבול,והסכמתי. לראות את הסלע הלבן, החלק, שבמרכזו בור המים, ברקע הזית, וגזעו האדיר,היער מאחור. שקיעה בים. עדיין צהובה מאד, רק שוליה אדומים, ילדה קטנה ועירומה, יושבת בתוך הבור, ומשליכה מעלה לימון צהוב גדול, שנופל למים, המתיזים לכל עבר,והיא צוחקת כמו נברא הצחוק עבורה בלבד..

למעלה