רציתי רק לומר...

אבי אלה

New member
רציתי רק לומר...

פוגש אני את עצמי בבית ורואה שהשתנתי,עולם שהכרתי איננו עוד,,האדם שהיה אני, שינה דרכיו ואורח חייו, בתי בת השש גרה איתי,ועולמי השתנה לחלוטין,לא עוד החופש לחזור הביתה שבא לי,לא עוד החופש להיות מה שהייתי. הייתי נהנה מכל העולמות שיכולתי,ובאה הקטנה הזו,נחתה בביתי ואני כמו שהיא אומרת:"אבא זה סוג של משרת". וצריך לאסוף אותה מהגן בזמן.ושעות העבודה שלי הוגבלו מאד. שעות האוכל, וסוג האוכל עבר שינוי. היא ילדה נפלאה, חזקה, ועצמאית.מזלי שכך היא,מסבירה לי איך רצוי לגדל ילדות קטנות,והאמינו לי היא צודקת בגישה שלה,יש לה רעיונות מקוריים, גם אם הם בניגוד לאנטרס שלה כילדה.אנו גרים במקום מאד מיוחד,המון עצי פרי.המון צמחי תבלין ותה..בריכות דגים, חתולים, ותרנגולות, והיא על כולם שולטת ביד רמה. אבל כשהיא ישנה כמו עכשו,אז אני לבד,מחפש חברה, עניין, ושיחה. עברתי כאן כמה פעמים והיה לי נחמד וחשבתי שמגיע לכם שאומר זאת . אז אמרתי.ואבוא ואקשיב ואוסיף..

יערית

New member
הנה גבר שמעריך מה עובר

על הנשים לאחר הגרושין
"ובאה הקטנה הזו,נחתה בביתי " עם הזמן אתה עוד תלמד לאהוב את החיים במחיצתה,גם אם זה גובה ממך את מחיר החופש המוחלט,אכן עולמך משתנה...הוא הופך ליפה יותר{לדעתי}. וכאן....בטוחה שתמצא ח'ברה שתקשיב ותעניין

יפה לך חבר....../images/Emo45.gif

מאחלת שתמשיך להנות מהנשמה המתוקה שלך כי אין אין בעולם כמו אהבת ילד נ.ב יערית למה שינית את הציטוט הראשון?

אכן ברוך הבא...ונגלה לך שאתה לא

לבד...מאז ומתמיד אמרתי שכמה שאוהבים אותם...אין עליהם כשהם ישנים
...במיוחד הגילאים בקטנים האלה כשהם כל כך אנרגתיים,כל כך רוצים אותנו ודורשים מאיתנו תשומת לב,ומאד מתישים.מאחלת לך שתלמד להנות מהשלווה בזמן שהיא ישנה,שתמצא קודם כל ענין בעצמך,ואח"כ בטוחה שיבואו גם השאר. בהצלחה ותהנה מכל רגע. (ואל תאמין לאלה שאומרים שזה עובר מהר...מי שנמצא שם,יודע שזה לא ממש פשוט,רק לא רוצים לגלות לנו..).

just yael

New member
ברוך הבא ו...

כמה כיף זה שגבר כותב את הדברים הללו...ולא אישה שאולי מיד תצטייר כקוטרית ומתלוננת. עדיין בוחרת בהגבלות, ובאי היכולת להנות מכל העולמות (חוץ משבועיים בשנה) אבל זה לא אומר שהן לא קיימות...(ההגבלות...)

s h o o s h a

New member
רציתי רק לומר

אתה פוגש את עצמך ורואה שנותרת כשהיית רק כל מה שסביבך השתנה האדם שהיית - נשארת, רק שינית אולי קצת מאורחות חייך, לנוכח הנסיבות אבל נותרת כשהיית וכשמגיע השקט הזה, המיוחל, אתה חש לבד ובשקט הזה, תמצא את זו שתמלא לך את הלבד, אם רק תבקש אותה לבוא ורק אם תמשיך להיות כפי שהיית ולא תשתנה מאחלת לך יום והרבה ימים קסומים

רות 2

New member
בוקר טוב ........וברוך הבא

רות ערה כבר שעתיים וריח הים פה בסביבה...מבטיח לה יום שכולו טוב מאחלת גם לכל יושבי הבית הזה....... "אבא הוא סוג של משרת".... חשיבה ילדותית שתעבור עם הזמן?????? או שיש לנווט פרשנות זו כבר מעכשיו למקום אחר ........??......??

אבי אלה

New member
תודה על האהדה וההשתתפות

בוקר טוב..רק להבהרה,לא הייתי נשוי לאם בתי, שגרה היום באירופה. כאשר אמרתי כי הילדה נחתה בביתי התכוונתי לכך,,ללא שום הכנה הילדה עברה לחזקתי,ואז מה עושים? עצרתי כל פרוייקט שהייתי מעורב בו.למזלי אני אמן ועובד מהבית וישנה גמישות מסויימת,אבל הכנסתי הייתה מפרוייקטים חיצוניים שעסקתי בהם..והכל נאלץ להפסק. אני יוצר ומעצב דברים יפים,ובתי נותנת לי את כל הזמן אם אני מבקש,מאד יצירתית ויש עולם נפלא סביבנו ,והיא מגלה עולם שילדים מעטים זוכים לכך,, אבל בסוף היום שאני רוצה לחלוק חויות,להראות רעיונות חדשים שצצו ,או אז חסרה לי החברה,,

../images/Emo39.gifכל דבר בזמן שלו

זה נכון שכשאנחנו רוצים בזה מאד , נדמה לעיתים שזה לעולם לא יגיע.....אין לי ספק שגם אותה חברה לה אתה כל כך מצפה תגיע גם היא בזמנה, ייתכן וזה לא יקרה בפעם הראשונה ואולי גם לא בפעם השניה, אבל בסופו של דבר היא נמצאת שם וכשהיא תגיע, או אז, היא תהיה זו שתוכל לחלוק עמך את החוויות ולהחמיא לך על יצירותיך ועל רעיונותיך החדשים ואלי אף לתת מעצמה... לקחת הרבה אויר....וקצת סבלנות......

ברוך הבא אבי ../images/Emo140.gif

קראתי אותך וחייבת לומר שריגשת אותי בתאור הילדה, בהקשבה שלך אליה המקום שאתם גרים ו...כן גם מערכת היחסים בינכם שנמצאת שם בין השורות פשוט היה לי נפלא לקרוא . רק רוצה להזכיר לך שאבא /אמא זה לא רק סוג של משרת זה גם ניידת בידור ועוד מעט קט תראה איך אתה הופך לכספומט (הכל עם חיוך כמובן). ועכשיו אחרי שהגעת אתה יכול לחלוץ נעליים לתפוס פינה ולהרגיש ב
(את הפרחים נא לא לשכוח לשים במים)

אבי אלה

New member
תפתחו את התמונה בתגובה למטה..

זוהי תמונה מאחת הבריכות שיש לי בגינה..

אבי אלה

New member
תודה ותמונה

תודה על קבלת הפנים,יהיה כייף לחלוק אתכם תמונות של עבודות ושל המקום בו אני גר..

משהו שאני עובד עליו כעת..

אז מציג בפניכם מוצר. יחסית חדש עצבתי אותו מתערובת שלמדתי להכין,ישנה מבחנה בתוך האבן ,וניתן לשנות כיתוב לפי האירוע. יש מורכבים יותר וישנם פשוטים ויפים כמו זה שבצילום.

זהו שמי הישן.אבל תודה

שמח שיש עם מי לחלוק דברים שאני מעצב,,יש תגובות וזה חשוב לכל יוצר.. אמשיך ואראה דברים נוספים בהמשך.. ואולי גם שיר אחרוזה...

s h o o s h a

New member
התמונה הזו מתחברת היישר עם חתימתך

"שווה לחיות ,ולו רק בשביל רגע אושר אחד.."

למעלה