אני עצמי ואני
New member
רציתי רק להגיד לכם...
דרך אגב ההודעה הקודמת שלי הייתה בצחוק
אז ככה: אני חניכה שדי הרבה זמן גדלה בצופים....(ובאמת הרבה..) אבל לעט לעט התחלתי לחשוב על הדברים.. ולדעתי מסגרת הצופים הפכה להיות לעט לעט בושתית וסותרת את עצמה!!!! (וזו הסיבה שבסוף עזבתי!!!) אז ככה (ובבקשה תקראו!!) הצופים כמה שמלמדים על שיוויוון , היא לא שווה בגרוש!!! המדריכים \ מרכזים די חושבים את עצמם מול החניכים, והדוגמה הקלאסית לכך , היא הייתה ביום צופה שלנו של שנה שעברה... ואני מצטטת את דבריה של אחת המרכזות!!!! "אתה חניך, אני לא לרמה לדבר איתך"!!!!!!! והחניך בסך הכל שאל אותה לגבי השעות חזרה!!!!! אז עם כל הכבוד למרכזים, אני לא אומרת שלא צריך להיות מרחק כל שהו בינם לחניכים.. אבל גם חניך הוא בן אדם!!!!! מלבד זאת, הנושה של המשמעת די עובר את הגבול בצופים!!!! כאילו חאלס!!!!!!! זו תנועת נוער!!!!!!! חניכים אמורים להנות, והתגבש, ולא ללמוד איך להתנהג.. (ובין הדברים אני מדברת על חניכים שמעיפים אותם בגלל שהם מאחרים \ באים בלי חאקי!!!) כאילו מה??????????? אם הם באים בלי חאקי מכל סיבה כלשהי, למה להם לבוא???????? אז אני מבינה שזו תנועת נוער, ואפשר להעיר לחניך!! אבל להעיף אותו מפעולה בגלל זה???!!!?!?!?!?!?!?!?!!??!!?!? זה כבר רו לדעתי!!! כי כמו אם תבוא לשיעור קרטא אחד בלי חליפה, או לשיעור בלט בלי בגד גוף, לאיעיפו אותך!!! (ותאמינו לי שזה לא מראה על זילזול!!!) מרכזים צועקים על חניכים כאילו זה בצפר....... אבל מי הם שיצעקו עלי או על כל חניך אחר?????? אם כבר, אז זה מראה על זילזול לחניך!!! לדעתי חייבים בצופים ובדחיפות להוריד את נושא המשמעת!!!!! ולתת גם כיף הנאה, חופש, וכבוד לחניכים (באותה מידה למרכזים!!!!) מקווה שתגיבו, ולא רק בשלילה, אלה לנסות להפנים את מה שכתבתי!!!
דרך אגב ההודעה הקודמת שלי הייתה בצחוק