רציתי רק לדעת

עידו10

New member
רציתי רק לדעת

האם מישהו פה הצליח לעשות איזהשהו "כישוף", "קסם" וכו´ מוחשי? כלומר לא "הגנה מהשפעות רעות" ושאר תהליכים נפשיים, אלא משהו באמת מוחשי?

the real cOSHi

New member
יום הולדת שמח לי

שלא במודע ביום ההולדת ה-15 שלי רציתי משהו מיוחד שיקרה ירד גשם קל את שואלים מה מוזר? נולדתי באוגוסט

hsotrt

New member
לידיעתך הגדולה...

באוגוסט נולדים בממצוע 200 תינוקות בדקה... אז מה מוזר בזה?? מוזר התאריך שנולדתי בו: 11.11.85

עידו10

New member
זה עדיין לא מוכיח כלום...

דיברתי ל דברים מוחשיים, לא על צירופי מקרים, אני למשל נולדתי ב11.12 ב11 בבוקר, אבל אני לא מייחס לכך חשיבות מאגית כלשהי, אלא פשוט שזהו תאריך נחמד להיוולד בו, לא יותר.

The Wraith

New member
..........

מה שאמור להיות מוזר שי, זה שאוגוסט (היי אחי! גם אני אריה!) נמצא בקיץ ובקיץ בד"כ אין גשמים. בכל מקרה, כן.

uri_raz

New member
תתעדכן בסטטיסטיקות של בית דגן

פעם בשנתיים בערך יורד בארצינו גשם באוגוסט – לא ממטר כבד של חורף, אבל עדיין פעם בשנתיים יש יום באוגוסט שבו יורד בארצינו גשם קל.

אם כבר תאריכים...

נולדתי ב-א´ תשרי (שזה החודש הראשון) בשעה 1 בלילה יש לי 2 שמות ושניהם מתחילים ב-א´ הגימטריה של השם הראשון שלי זה-1 (תוצאה סופית...) ולפני התוצאה הסופית זה 370 (ביהדות אומרים שיש 370 ימים בשנה...) הכל מתחבר איכשהו... אף פעם לא התעמקתי בזה אבל אני חושבת שלכל אחד יש שם ותאריך מיוחד משלו, ושניהם כן אומרים משהו...

למעלה