רציתי לשתף....

סנונית 1

New member
רציתי לשתף....

מבקשת סליחה מראש אם מישהי תעלב. מזה כמה חודשים שאני שייכת רישמית לפורום הזה ולא הצלחתי להתחבר, קראתי על מה שאתן עוברות ורציתי לעצום את העיניים, לא פעם שאלתי את עצמי מאיפה הכוחות, אני לא כזאת אמיצה ואתן.... אין מה לומר. הרגשתי לא פעם שאין לי מה להגיד לכן, איך לנחם אתכן איך לתרום מידע. הייתי כותבת לפעמים אבל ממש ממש מעט ולמרות שידעתי שאני שייכת לכאן נשארתי בפורום "לקראת הריון". בזמן האחרון לא מצאתי את עצמי שם, בנות נכנסו ואחרי חודש חודשיים עברו לפורום השכן ואני תקועה... משהו קרה לי היום. היום התחלתי את הטיפול השלישי ופתאום אני מוצאת את עצמי יושבת מול המחשב נכנסת לפורום בצעדים קלילים ומגיבה על כל הודעה כמעט ומרגישה שייכת. אולי נפל האסימון, אולי הייתי צריכה לעבור שלב עם עצמי. אבל מצאתי את הבית החדש שלי , יש לנו בעיות פוריות ולכאן אני שייכת (מקווה לא להרבה זמן) אבל אחרי שהגבתי כמעט לכל הודעה פה אני מרגישה הקלה.

chompi1

New member
אז, ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

למה להעלב? לא הרגשת שייכת כי קיווית שלא תצטרכי לעבור את מה שכולן פה עוברות. עכשיו הבנת שאת בכל זאת חלק מאיתנו, ואני שמחה שאת מרגישה שייכת. מקווה שלא להרבה זמן, ובקרוב תרגישי שייכת לפורום הריון... כשאני הגעתי לפורום (לפני יותר משנה) לא היה עוד פורום לקראת הריון, ולמרות שלא הייתי עוד בטיפולים, אלא יותר בגישושים, מצאתי פה את הבית, למרות שעוד לא הייתי ממש שייכת. לפעמים הרגשתי מוזר לשהשתתף כשבעצם אני עוד כל כך בתחילת הדרך, אבל הרגשתי שמה שהבנות פה מרגישות גם אני מרגישה, ולכן הרגשתי חלק. היום, כשאני כבר בתוך הטיפולים, אני שמחה שמצאתי את הבית הזה שעוזר לי להתגבר, להבין ולדעת. בכל אופן, סנונית יקרה, שיהיה לך המון בהצלחה...

bapi

New member
אני לא יודעת אם...

אני שמחה או עצובה שהתחברת
כי אני רוצה להאמין שאת רק חולפת פה בדרך
בכל אופן כנראה שעכשיו את מוכנה להיות חלק מאיתנו וזה בהחלט דורש אומץ רב להכיר בכך
ולגבי האומץ
כנראה שאנחנו לא יודעות כמה כוחות יש לנו עד שאנחנו צריכות להתמודד עם כל הקשיים
מקוה שתעברי דירה בקרוב

היי חומד

השארתי לך הודעות בפורום השני, עכשיו מבין למה לא ראית אותי. אין לי מושג מה לומר כדי להקל עליך, אני מבין שאין בכוחי לעשות זאת. כל שאומר הוא - אני מת עליך, את אדם מדהים, ומגיע לך לעבור לשלב הבא. מאחל לך מעבר שלב מהיר ובריא, ואשתדל להופיע יותר בפורומים. כי לא תאמיני, אבל אכפת לי... קרדו.

פּוֹנְג

New member
../images/Emo24.gif אמרתי לך שהשד לא נורא כל כך

כאן
וחוץ מזה, מישהי מחפשת אותך "שם".

blessed

New member
סנונית יקרה ../images/Emo24.gif

אני כלכך מבינה את התחושה, גם אני כבר מרגישה לא שייכת ב"לקראת". טוב שאת מרגישה פה טוב עכשיו, כי צריך שיהיה מקום לפרוק ולהתחיעץ. בהצלחה בטיפול ותהיי בקשר!

פינקי33

New member
גם אני, גם אני... אבל אני גיליתי את

הפורומים כאן אחרי שכבר נודע לנו שיש בעיית זרע וישר נכנסתי לפורום הזה. מדי פעם נכנסתי לפורום "לקראת הריון" והרגשתי ממש ממש לא שייכת... קל להן שם.. הלוואי עלינו, למדוד חום בבית במקום לרוץ למעקב זקיקים, לקיים יחסים במקום לעבור הזרעה-הפרייה.... בכל מקרה אני כמו בלסד וכמוך סנונית מרגישה ממש שייכת לכאן, למרות שיש דברים לפעמים שקצת רחוקים ממני כמו החזרת עוברים, הקפאה וכו' וגם הפריה בינתיים, ומקווה ב"ה שימשיכו להיות רחוקים ממני, אבל מזדהה כאן עם הבנות הרבה יותר, וזה כל כך נחמד שיש את הפורום הזה, מה זה נחמד, ממש הציל אותי....

היי סנוני../images/Emo140.gif

הנה גם אני כאן, דיירת חדשה בבית הזה. מבינה מאוד את הרגשתך. אמנם עשיתי את כניסתי הראשונה שלי לכאן בשבוע שעבר, אבל עד לבוא המכשפה אתמול בערב, סירבתי להרגיש שייכת ולשאת את התוית של "בעלת בעיית פוריות". אז זהו, מהשבוע גם אני מצטרפת למועדון המזריקות ומתחילה להרגיש הרבה יותר שייכת ומתאימה לכאן מאשר לפורום "לקראת"... בהצלחה, יקירתי

תולו

New member
../images/Emo8.gifקראת את מחשבותי

אני כל כך מזדהה, סנוניתה, וגם אני כמוך, נמצאת יותר פה מאשר שם לאחרונה. שם כיף ומשעשע, אבל מפה, בנוסף לכיף, אני גם משכילה, כי פה זו הכיתה המתאימה לי. ועכשיו אני הגבתי להודעה שלך...

Big Mama 1

New member
אכן יצירה למופת, פונג

קראתי, הורדתי להדפסה ועכשיו כל היום שרה!!!

debrave

New member
פונג

את משוררת....אהבתי את השיר...אפזם לי אותו מתחת לשפם.

רחל5

New member
הי סנונית. שמתי עליך עין ../images/Emo8.gif

מאז ההזרעה שעברנו באותו יום אצל אותו רופא (מה שהתברר לי רק דרך הפורום)... חשבתי אז שאולי נהיה בהריון ביחד. כפרה. את יכולה להיות בהריון לפני. אל תחכי לי... אני סתם עצלנית.

אני חושבת שהפורום הזה הוא המתנה

הכי טובה שקיבלתי ליום הולדת. היום הייתי אצל הרופא שלי, ואני אומרת לו: "תשמע, במחזור הבא אני רוצה גונל F" כי שמעתי פה שלמישהי זה הגביר את כמות הזקיקים (לי תמיד יש אחד אפילו עם אקקלומין). ולפעמים כשרע לי, אני פותחת פה הודעות ישנות בסרגל למעלה, ופשוט נפעמת מהאומץ שיש לכולן פה, הן נותנות לי כח להמשיך ולקוות. מקווה שלא נבלה פה הרבה זמן, אבל אני אישית חושבת, שגם אם אני אכנס להריון, אני עדיין ארצה להיות פה, אוף, כמה שאני מצטערת שאני לא בארץ כדי להשתתף בפגישות שיש פה. בכל אופן, אני מאחלת לכולנו שנעבור לפורום הריון אחרי טיפולים כמה שיותר מהר.

למעלה