רציתי לשתף ולהתייעץ......

זוהר69

New member
רציתי לשתף ולהתייעץ......

שלום רציתי לשתף אותכם במשהו שקרה לי : לפני כשבועיים וחצי חליתי בדלקת ריאות,הרגשתי נורא הייתי חלשה כמו סמרטוט זרוקה במיטה, באותו שבוע חברה מאד מאד טובה היתחתנה,כמובן שלא יכולתי ללכת לחתונה, לא רציתי להודיעה לה קודם שאני לא באה כי לא רציתי לצער אותה לפני החתונה... לכן לא אמרתי לה כלום יום אחרי החתונה היא שולחת לי הודעה "מה נישמע"? שלחתי לה בחזרה שאני מרגישה זוועה לא יכולה לקום הממיטה וכו' אך היא לא הגיבה לאחר שבוע מהחתונה שלחתי לה הודעה "מה שלומה..ושאני מיתנצתלת על כל מה שהיה שלא היגעתי וכמה היה חשוב לי להגיעה...וכו' אך היא לא הגיבה..ניסתי להיתקשר בטלפון והיא לא עונה.. אני ממש פגועה מהיחס שלה,אני מבינה שהיא כועסת אבל מה יכולתי לעשות.. היא חברה ממש טובה ואני לא רוצה לאבד אותה..מה עושים?

דעתי..

עשית טעות שלא אמרת לה קודם זה פוגע מאוד תחשבי על זה מהצד שלה שהיא הזמינה אותך ולא באת תחשבי איך היית מרגישה במקומה. תתעקשי קצת תנסי שוב, לפעמים מרגישים שאין עוד מה לעשות אבל כרגע אני חושבת שעוד יש ואם למרות שאת מתעקשת היא לא רוצה להבין אז אין לך ברירה אלא לוותר אי אפשר להכריח זה לא עובד...

זוהר69

New member
אני יודעת שעשיתי טעות

אבל לא רציתי לצער אותה שאני לא באה וגם חשבתי שאולי אני כן אצליח לבוא שאולי אני ארגיש טוב את מבינה? אני ממש נואשת..חבל לי להפסיד אותה היא חברה ממש טובה שלי ועצוב לי מאד שזה קרה ניראה לך שהיא תיסלח לי באחד מן הימים?

זוהר69

New member
ניראה לך??

לא ניראה לי שהיא רוצה לנתק קשר בכל מיקרה אני מקווה מאד שלא, אני מאד אוהבת אותה...

אם היא מספיק חכמה להבין

שלא עשית לה בכוונה או משהו ואת מצטערת וחבל להפסיד חברה אז היא תסלח כן אין סיבה שלא...

זוהר69

New member
דיברתי איתה בטלפון

היום פעם ראשונה היא דיברה איתי ממש בקרירות אני ממש פגועה מימנה ממש רציתי ליבכות לא ניראה לי שאני אתקשר יותר.....

טעות

תנסי שוב עד כמה אני לא יכולה להגיד לך, אבל אני חושבת שזה יעבור לה בקרוב..

זוהר69

New member
לא ניראה לי

אני לא מנסה יותר עשיתי די ויותר צר לי שזה כך קרא היא היתה חשובה לי והיה לי כייף איתה כניראה שצריך להמשיך הלאה

קרה לי בדיוק אותו הדבר.

גם לי זה קרה, חברה שלי לא דיברה איתי במשך תקופה בגלל משהו ממש דבילי. לא משנה מה. .. . בהתחלה התקשרתי אליה ונדנדתי לה וניסיתי להבין למה היא ככה ומה הבעיה שלה.. ואז באתי ודיברתי איתה פנים מול פנים והיא דיברה אליי בצורה כל כך מגעילה וגם אני נעלבתי ממנה. אבל אחרי כמה זמן הבנתי שאם היא חברה אמיתית שלי היא הייתה צריכה להבין ולסלוח ולהתנהג כמו חברה אמיתית, הבנתי שאם היא מתנהגת ככה אז זאת לא בעיה שלי, הרי לא עשיתי לה משהו נורא ואיום! ובסוף הפסקתי להתקשר ולא דיברתי איתה תקופה, ואחרי זה היא פשוט באה והתחילה לדבר איתי לבד! כנראה שהיא הבינה שזאת הייתה שטות וצריך להמשיך בחיים! אז את מבינה? לפעמים פשוט צריך לחכות קצת.. אם גם זה לא עובד - אין מה לעשות! אולי תמצאי בקרוב חברה יותר טובה שתכבד אותך ותהיה יותר סלחנית. בהצלחה!!!!!!

זוהר69

New member
אני ממש מקווה

אני יודעת שאני אדגבר על זה בסוף הזמן יעשה את שלו כמה שזה כואב לי מאד אני מישתדלת לא לחשוב עליה יותר מידי ובאמת מקווה לימצוא חברה טובה חדשה תודה לך

sweetdreams

New member
תקשיבי..

זה נכון שעשית טעות שלא אמרת לה.. ונכון שעשית את זה כדי לא לצער אותה, אבל בלי להתכוון הפכת את המצב לעוד יותר גרוע.. עכשיו היא חושבת שפשוט הברזת לה מהחתונה בלי שום סיבה, אז לא פלא שהיא נעלבה.. יכול להיות שהיא גם לא מבינה את המצב שהיית בו, עם הדלקת ראות והכל ובאמת במצב שלא יכולת לזוז מהמיטה, כי לא אמרת לה שומדבר הרי, ולכן היא לא הבינה שבאמת לא היתה לך אפשרות לבוא. אני יכולה להבין אותה שהיא פגועה ממך, אבל את צריכה להבין שמדובר פה במקרה מאוד מצער של אי-הבנה, ולכן להתגבר על הפגיעה ממנה (כי אם מסתכלים על זה מנקודת המבט שלה, אפשר להבין למה היא כועסת), ולהתעקש להסביר לה את המצב כמו שהוא היה באמת.. יכול להיות שאת צריכה לעשות את זה בכתב.. תנסי לשלוח לה מייל התנצלות והסבר.. ותנסי לבלוע את העלבון שלך ממנה, פשוט תסבירי לה את הדברים מהצד שלך ותגידי לה עד כמה את מצטערת, ואני מאמינה שיהיה בסדר. אם אתן חברות כאלו טובות כמו שאת אומרת, אז אפשר להבין את גודל האכזבה שלה שלא הגעת, אבל באותה מידה היא גם תבין ברגע שתסבירי לה, אז אל תוותרי!!

זוהר69

New member
זה כבר די נימאס......

וכבר גובל בקצת השפלה ככה אני מרגישה לכן החלטתי לעזוב את זה אחת ולתמיד ואם היא באמת אוהבת אותי אז היא תחזור....... אני את שלי עשיתי

sweetdreams

New member
אני חושבת שאת עושה טעות..

זה יותר הגיוני שאת תתנצלי מאשר שהיא תתנצל, דווקא בגלל שאת זו מבניכן שמבינה את התמונה כמו שהיא היתה באמת. אבל מה אני אגיד לך, אם זה מה שהחלטת אז אני מקווה שלפחות זו החלטה שאת מרגישה שלמה איתה ושזה יסתדר בכל זאת לשתיכן..

bar in love

New member
אני חושבת..

שאם אתן חברות טובות באמת אז זה ייפתר בסופו של דבר.. הכל עניין של זמן...ואם לא..כנראה זאת לא באמת היתה חברות אמיתית... למרות שתנסי להעמיד אותך במקומה...זה בכל זאת החתונה שלה..

למעלה