רציתי לשתף בדיון

אתה שוכח משהו..

ממשק הטאץ' הוא לא דבר חדש עבור הנהג הישראלי, מה עם מקלטי הGPS למיניהם? אנשים מסתדרים איתם מצויין, אין סיבה שלא ייסתדרו גם עם תוכנת רדיו שנוחה לתפעול עוד יותר. לגבי הגדרה ראשונית של תחנות רדיו, עושים את זה גם בכל מקלט רדיו רגיל שיש באוטו, לא מדובר בפעולה יוצאת דופן יותר מידי.

olli3

New member
מנהל
צודק

ממשק הטאצ' אינו דבר חדש, אבל עדיין לא כל אחד מסתדר איתו, יש מלא מערכות לרכב שמבוססות מסך מגע גם. מי שמסתדר עם מסך טאצ' יסתדר בקלות עם אפליקציה שכזאת - ללא ספק. אך יש לא מעט אנשים שלא מסתדרים עם הטכנולוגיה הזאת - על זה דיברתי. לגבי הגדרת התחנה אני לא יודע איך מגדירים את זה כי אף פעם לא נפלה בחלקי הזכות לבצע את זה. אך אני מאמין שאם אני אפגוש בכך לא תהיה לי בעיה. אך שוב לא לכולם זה טרוויאלי, זה כל מה שרציתי להגיד.

musicpopman

New member
מחזק את כולכם

וואו לא האמנתי שעד כדי כך יתקיים דיון מהותי ומשמעותי. המון טענות של בעד ונגד אין לזה שחור או לבן אני עדיין תומך במה ששאלתי, אבל יפה אמרו פה. הטכנופתים למיניהם שלא יודעים אפילו לכוון אוטומתית במערכת סטריאו שזה נורא פשוט לכוון תחנות. אגב זאת גם אחת הסיבות נראה לי שאם תשימו לב בתחנות רדיו רואים ברכב את השם של התחנה איפה שהמספר ויש כתוביות רצות. למשל 91 fm lev hamedina או radios 100 FM. שזה דיי סוגר את הבנאדם לדעת לאיפה הוא הגיע וכמו שאמרתם תצחקו או לו יש כאלה אנשים שיודעים מה זה גלגל"צ אבל בכלל לא יודעים את מספר התדר שלו. או למשל נגיד רדיו "כל השלום" מי לעזאזל ידע שזה 107.2fm ? כל תחנה שמכבדת את עצמה תקים לעצמה אתר באינטרנט עם לינק ישיר להאזנה ישירה דרך האינטרנט עוד על כך, יפה גם שהם ישדרו ב - LIVE WEB CAM, שיראו איך הם עובדים אני זוכר את 99esc היה תענוג לצפות בהם שעות בעבודה ועוד כל מיני תחנות. השאלה איך אפשר לקרוא כבר לתוכן הזה ? האם אפשר : streaming live video radio סתם שאלה שמהדהת בראשי. גם אני מחזק נורא את הקטע שנכתב פה על כך שאנשים רגילים שהכל מכוון להם כמו למשל בממירים של yes ושל hot לא בכל התחנות רשום התדר רשום למשל : "לב המדינה, רדיוס, רדיו ללא הפסקה וכדומה. בהתחלה חששתי שהטכנולוגיה הזאת גם תיעלם אבל יש לי ספקות גם אם היא תעלם למרות שכבר נראה לי שאני כבר לא יהיה בעולם עד אז (או שכן). העבודה עצמה של הרדיו לא תיעלם. הדוגמא הכי טובה היא : למשל לא יהיה יותר עיתונים בעולם או ספרים המדיום עצמו נעלם ונכחד אבל העבודה עצמה עדיין יהיו סופרים שיכתבו נובלות, בלדות שירים וכדומה רק שזה מקודד ומסנוכרן דיגיטלית ישירות שכבר רואים זאת כיום אפילו ב - mp3 הכי זיופי שיכול להיות (e-book) ועיתון תרצו או לא ישנם עיתונאים שרושמים באתרים ובכלל לא נוגעים במדיה המודפסת וישנה עוד שאלה - אם כך מהם בלוגרים, וכותבי טורים אישיים שהם גם נחשבים עיתונאים במובן מסיום ההגדרה קשה אך עוד פעם נשאיר את העניין לפורום אחר הדוגמאות הם להמחיש שהעבודה הרדיופונית של שדרן, מנחה, וכל הג'ינגלים המגניבים או פרסומות רדיופוניות (וואקליות בלבד) ישארו תמיד. תרצו או לא גם אם זה ייכחד, כל פעם שאתם צופים בטלוויזיה בתמונות רצות רק עם קריינות זה רדיו, תרצו או לא גם אם זה ייכחד כל פעם שאתם יושבים במחשב וגולשים לכם סתם והטלוויזיה ברקע גבוה או נמוך זה לא משנה ובפסיכואקוסטיקה שלכם האוזן קלטה את הקולות זה רדיו חד משמעית זה רדיו! ברגע שהעניים שלכם יתחילו להסתובב לכיוון המסך זה יהפך מיידית לטלוויזיה. עוד פעם הכל בתיאוריה.

למעלה