בחשמונאים.
ע עצת עבות New member 5/5/06 #26 באמת יש לכם סניף גדול. הירצת סבתו - אם את מכיר - היתה בת שרות בזמנו של היסודי שלי - והיינו אצלה בשבת - והיא לקחה אותנו גם לסניף שלכם. חוץ מהסניף, יש לכם אחלה יישוב! לפחות מבחינה חיצוניות . ...תמיד הייתי רוצה לצאת מהבית ולא לסגור אותו
באמת יש לכם סניף גדול. הירצת סבתו - אם את מכיר - היתה בת שרות בזמנו של היסודי שלי - והיינו אצלה בשבת - והיא לקחה אותנו גם לסניף שלכם. חוץ מהסניף, יש לכם אחלה יישוב! לפחות מבחינה חיצוניות . ...תמיד הייתי רוצה לצאת מהבית ולא לסגור אותו
C cסופסופ New member 4/5/06 #22 לביא כבוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני הייתי אצל דוד שלי שהוא ממש חדש, ווחברה שלי הייתה אצלל דודים שלה, שפיגלמן שזה באמת כבוד
לביא כבוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני הייתי אצל דוד שלי שהוא ממש חדש, ווחברה שלי הייתה אצלל דודים שלה, שפיגלמן שזה באמת כבוד
ש שחזיג המשו בסט New member 3/5/06 #15 לימור הר מלך בנאדם ע-נ-ק-! -בעזרתו יתברך נראה אור- אין אני פשוט מעריצה שלה... שווה לראות סרט על הגירוש שלה מהבית בחומש... קשה ממש...
לימור הר מלך בנאדם ע-נ-ק-! -בעזרתו יתברך נראה אור- אין אני פשוט מעריצה שלה... שווה לראות סרט על הגירוש שלה מהבית בחומש... קשה ממש...
ב ביטוששש New member 4/5/06 #21 היא הייתה אצלנו בבית ספר והיא אחד האנשים הכי מדהימים שאי פעם יצא לי לשמוע! ואני כל כך שמחה שזכיתי..