רציתי לשאול......

רציתי לשאול......

אני מתעניינת במאגיה מגיל צעיר , אני לא יודעת עד כמה זה קשור אבל מגיל ממש צעיר יש לי חזיונות...(שכולם בלי יוצא מן בכלל מתגשמים בסוף) , ולפעמים אני שומעת קולות שמדברים איתי (אבל אני לא מבינה אותם..) או שאני מרגישה נוחכות של מישהו בחדר..... מקווה שתגיבו , או תסבירו לי מה קורה לי......

פסיכולוג?

הכרתי פעם מישהו (דרך האינטרנט) שזה קרה לט. בסוף וא הלך לפסיכולוג- קיבל תרופות ורוא זה פלא! החזיוות הפסיקו. אני אישית במקומו לא הייתי רוצה שהם יפסיקו, נו טוב כל אחד והטעם שלו. אגב- אני לא מנסה להעליב אותך שלא תביני לא נכון. אה וככה ותבים נוכחות- הנה- נוכחות. S

The Wraith

New member
.......

פסיכולוגים באמת מרפאים חזיונות, אבל "חזיונות" זו מילה יותר מדי קשה עכשיו, אני מציע להשתמש במילה "תעתועים" או "אשליות", אם תרצו היפותזה סבירה.

הסבר ע"פ לינדה גודמן:

את רגישה ויש לך תדרים גבוהים כלומר: ישנם בני אדם שיותר רגישים לרוחות רפאים (דרך אגב, הן נקראות יישויות אסטרליות, והן לא רק של אנשים מתים אלא גם של אנשים שסתם ישנים ולא, זה לא מדוייק שכשהולכים לישון הנשמה יוצאת לטייל כמות שהדתיים מאמינים אבל על זה אני אפרט בפעם אחרת) והם לעיתים פשוט רואים רוחות רפאים זה בקשר לקולות בקשר לנוכחות שאת מרגישה, אם התכוונת לרוח אז אני הולכת לפרט על זה בהודעה אחרת, ואם לא אלא את מרגישה אנשים בחדר או כשהם עומדים מאחורייך ואפילו לא נושמים או משמיעים שום קול זה כי ההילה שלהם נגעה בהילה שלך, או כמו שאומרים בצורה יותר פשוטה - חדרו לשטח הנשימה שלך. ובקשר לחזיונות...כנראה שתכנתת את התת מודע שלךלגרום לחזיונות- כלומר את מאמינה בזה כל כך עד שזה קורה כל מה שכתבתי חוץ מבקשר לחזיונות מבוסס על הספר סימניי כוכבים של לינדה גודמן, לא מצאתי ספר יותר טוב לקחת ממנו תשובות אז אם את ממש מתעניינת בזה תוכלי לנסות להשיג את הספר בסיפריות וזהו *לא מצאתי משהו יותר טוב שבו אני אוכל לסיים את ההודעה*

בקשר לנוכחות

בקשר לנוכחות שאני מרגישה...אני פשוט מרגישה שמישהו (באופן קבוע) עומד מאחוריי ומסתכל ובוחן כל צעד שלי , אני לא רואה אותו , אבל אני יודעת בוודאות שהוא שם. עוד משהו שאני ממש בטוחה בו (ואני לא יודעת למה) שהוא גבר בשנות ה-30 לחיו. העניין דיי מפחיד אותי ואני תוהה למה דווקא אני ומה הוא רוצה ממני. בבקשה , שמישהו יסביר לי את העניין בהרחבה. תודה.

master2002

New member
אולי

יכול להיות שזה מתראומה הנוכחות שאת מרגישה כנראה מתראומה כול שהיא

mishmish18

New member
אני לא בטוחה שאת צריכה לפחד ממנו

אולי זה המלאך השומר/המדריך שלך שאת פשוט עוד לא מכירה. אם זה נכון, הרי שמתפקידו לשמור עלייך, לעזור לך, והעובדה שאת מרגישה בנוכחותו עשויה להיות צעד ראשון בתקשור שלך איתו. לצערי, אני לא מרגישה את נוכחותם של המלאכים שלי אבל אני יודעת שהם שם. טל.

למעלה