רציתי לשאול

רציתי לשאול

לא הייתי פה הרבה זמן כשעזבתי מר שוקור היה פה(דרך אגב מאד הערכתי אותו) ועכשיו כשחזרתי יש מנהל חדש והשאלה: לאן נעלם מר שוקור? איש

אענה לך בתור חברה מאוד מקורבת אליו ../images/Emo110.gif

מימי הילדות של שנינו ובכאב עצום, על הפורום הזה שמעתי רק חודש לפני ששוקור עזב ת´הפורום {לא ספר לי}, וכשרציתי לשתתף לא רצה שוקור מסיבות מספיק ברירות לי, אני רוצה להגיד לך שאני גם מעריכה שוקור מאוד ומעריצה אותו עד אין סופ כי לא יבוא עוד נבי לעולם כמוהו. הרבה אנשים מעריכים אותו והוא מקסים מאוד, הוא לא ספר לי למה עזב את הפורום כי הוא לא רוצה לדבר על זה, אך מה שהבנתי מחבר מקרוב שיש בינו לבין בעלי הפרמים האלה ריבה גדולה. אני כותבת לך והאצבעות שלי לא רוצות לפסיק כי אני נזכרת בתמונה ובמשפטים שלו אבל באמת חבל, אחרי הקריירה שהתחיל אותה בגיל 15 והיה הערבי הראשון בעל אתרא האינרטנט בישראל ועד כל הקריירה שהגיע ליום הוא מחפש מישהו לעביר לו ניהול הארגון שלו, והפסיק כל פעולות ההתנדבות שלו אפילו אלה של הדוקיום. הרבה זמן לא ראיתי אותו ומה שאני מגלה לכם החבר המקורב שלו ספר לי הוא גם אמר לי שלשוקור יש את השנה הכי קשה בעולם והיא זאת, ועל פי לשונו של שוקור = אלי אפע אפע וילי רבע רבע = הפירוש בעברית אם השנה הזאת עוברת עליו בשלום יהיה מלך העולם ואם לא תעבור בשלום ימשיך חייו בגיהונם.

אבו-דני

New member
זו דוגמא ברורה איך דוחפים ערבי

-- עם רצונות כנים להשתלב בחברה הישראלית לידי הקיצונים היהודים לעולם אינם לומדים..הערבים רוצים לחיות בינינו כשווים ללא אלימות מדוע איננו נותנים להם יד אמיצה על מנת להפוך אותם לאזרחים?

לפעמים גם זה נכון...

אבל לדעתי שוקור היה מאד מקובל כאן. אף אחד לא רצה שיעזוב.

all

New member
העולם הופך להיות מסריח

אבל בעיקר בזכות חלק מדיריו. אלה שקוראים לרצח מחבלים -טבח ומוסרים תנחומים ל-7000 משפחות של חפים מפשע מעט לפני שהולכים לחגוג את ההצלחה הגדולה שלהם בירי זיקוקי דינור וחלוקת סוכריות. אלה ששואבים מבטן האדמה נפט וקונים בכספים אלה "צדק" ו- 30 מושבים באומות המאוחדות. אלה שהעולם המערבי פתח לפניהם את הדלתות אל האור, היידע והעתיד אך הם בחרו להיכנס באותן הדלתות ע"מ להכניס יחד עימם חומר נפץ ולפוצץ אותו!

כמה שזה נכון.. אבל בקרוב העולם כולו

ישבח ויאמץ את מדיניות החיסולים שלנו, כמו ששיבח אותנו עשר שנים לאחר הפצצת הכור של סדאם חוסיין..

all

New member
אנא ממל יקירה

אימרי לי במה טעיתי, תקני אותי, הדריכי, ספרי. אבל לא סתם ככה "טפש" וזהו, זה נגד התקנון של האיש שאת כל כך מעריצה. ואותו איש העיף מפה אנשים שקיללו גם כשהסבירו על מה הקללות ולמה. אז קדימה, הראי לי במה אני כל כך "טפש".

אני לא צריךה לסביר כי אתה טפש

וזה ברור לי מאוד. ולמה האנשים האלו שהעיף אותם שוקור לא חזרו לפורום אחרי שעזב? כי אלה סתם אנשים כמו בכל פרום שמשתתפים לזמן מסוים יא טפש.

אלה היו מטומטמים שעוררו פרובוקציות

מדי פעם מופיע אחד כזה או אחת כזו (רמז רמז), שבמקום לדבר מקללים ומפוצצים ושופכים אנטרקס על אוירת הדו-קיום. לא נורא, אנשים כאלה מוצאים מהר מאד את מקומם.

שימו לב למה שקרה

אודות איש נחמד שנעלם קיבלתי תשובה ולפתע הופיעו פה המילה טיפש. שימו לב איך משאלה פשוטה נפתח פה סתם ויכוח מיותר שאותו איש לא היה אוהב איש

השאלה שלך פיתתה את יאסמינא לבוא לכא

וכשהיא כאן היא ממילא לא מתכוונת להיות נחמדה. זה ההסבר.

למעלה