רציתי לשאול

all

New member
יאסמינה היקרה

אני משוכנע שהדעות שלי לא מוצאות חן בעינייך, אני משוכנע שהן לא מוצאות חן בעיני המון ערבים. זה בסדר, גם הדעות שלך לא לרוחי, יחד עם זה לא קללתי אותך או כל אדם אחר בפורום הזה מעולם. מכיוון שיש לנו מחסור חמור בערבים כאן, אני מאפשר לך להיתנצל על כך שקראת לי 3 פעמים טיפש ללא שום סיבה. הבא נומר שאתן לך 48 שעות אולטימטום לבקש ממני סליחה ולהפסיק לקלל בפורום הזה. זכרי יאסמירה, תחילתה של העלימות היא במילים!!!

ואם יעברו ה48 שעות תהרוג אותי??????

אני מחכה לשמוע, אני מחכה לשמוע, אני מחכה לשמוע, אני מחכה לשמוע, אני מחכה לשמוע, אני מחכה לשמוע, אני מחכה לשמוע, אני מחכה לשמוע, אני מחכה לשמוע, אני מחכה לשמוע, אני מחכה לשמוע, אני מחכה לשמוע, אני מחכה לשמוע, אני מחכה לשמוע,

all

New member
אני לא הולך לקלל חזרה!

למה? מכיוון שקללות פוגעות רק כשיש בהן מן האמת. בהיותי ילד בשכונה ד´ בב"ש, לומר "בן-זונה" היה כמו לומר "מה שלומך". ורק נער אחד מעולם לא אמרנו לו "בן-זונה" מכיוון שזה גרם לו לכסח אותך במכות. אתם יודעים למה? כי הוא היה באמת בן של זונה!!! הקיצר, קללות זה ממש לא נורא. אלא אם כן, הן האמת!

שכחת "טיפש" בסוף.. ../images/Emo128.gif

ואני עדיין מחכה לשמוע ממך כמה ברכות לכבוד אסאמה בן לאדן. מה יהיה??

all

New member
חס וחלילה חס וחליה חס וחלילה

מלהרוג. רק לדאוג לכך שאנשים שמקללים לא יהיו כאן. ואם לומר את האמת, גם אם לא תתנצלי (עוד לא נתקלתי ב-30 שנות חיי בערבי שהתנצל) אך תפסיקי לקלל אותי, אראה בכך התנצלות או שינוי גישה חיובי ולא אפעל בכל דרך נגדך. ולמען האמת יסמינה היקרה, מה כבר דרשתי? שלא יקללו אותי? האם זה כל כך נורא?

אני סקרן, התתפייס היסמינא?...

עוד לא נולד האיש בפורום הזה שהצליח לפייס אותה. אם תצליח - אני מצדיע...

all

New member
אינני מנסה לפייס אותה

גם לא לשנות את דעותיה. ההפך, אני שמח שהיא עדיין מביעה אותן ואני שמח שעוד לא כיסו את פרצופה במגבת וזרקו אותה למטבח ו/או למיטה. אבל שלב הכרחי ב-"הבולוציה תרבותית" היא הפסקת השימוש בקללות, אם אצליח בזה, הילדה תעלה מדרגה אחת ברמת הויכוח שלה. וגם זה נצחון קטן בשבילי.

למעלה