רציתי לשאול..

טוב, הבנתי שזה בצחוק, ובגלל זה גם

באה הקריצה שלי. ובתכל'ס, אני אכן מודה שאני מאמינה שאנחנו קצת יוצאות דופן, ושאכן אני ושכמותי לא נכנסות בדיוק להגדרות של "הנהגת הישראלית הקלאסית".

דווקא ברגעים אלה ממש

היה מתאי םלי להתחלף עם איזה גבר שיעבור את הלידה הזאת במקומי....

shaltomato

New member
את יודעת מה?

אשתי גם אמרה לי את זה ואת יודעת מה - הייתי מתחלף. נראה לי שאנחנו הגברים יוצאים מופסדים מזה.

az ma

New member
גם אני נרדם לפעמים לצד נהגות...

כשהן מדברות נונסטופ...

למה לדבר במכונית

אם אפשר לשים מוזיקה בפול ווליום?? עוד דבר שהמכוניות שלי תמיד מצויידות בו היטב, זו מערכת סטריאו רצינית. אני אשקיע פחות באבזור ויותר במערכת. מי צריך לדבר בכלל כשאפשר לשמוע את מתי כספי במקום.

az ma

New member
ואני מעדיף להשקיע בטורבו גדול יותר

ואפרופו סטיראו בפול ווליום... אני מהגברים שמנמיכים ת'ווליום כשאני מתרכז במציאת כתובת וכו'...
בעצם אני לא יכול לסבול ווליום גבוה... נקודה!

depechemode

New member
במיוחד כשנוסעים בסטיק !!

איך אפשר לשמוע המנוע ולהעביר הילוך?? צריך לראות כל הזמן את הטורים האמת כשאני לא מוצא ת'צמי בסביבה מוסיקה שעושה לי טוב פתאום מכניסה אותי לדכאון
ומישהו יכול להסביר לי מה הקטע עם המערבב בנזין שלכם? מה הקשר בינזה לבין סטיק שיפט

az ma

New member
בענין מערבב הבנזין...

האגדה מספרת שלאחר מלחמת ששת הימים, חייל שנסע באיזור הג'בלעות של סיני, אסף בדואי כטרמפיסט בג'יפ שנהג. כמובן שהעליות והירידות חייבו החלפה תכופה של הילוכים, למעלה ולמטה, כולל דאבל קלאץ'... פתאום פונה הבדואי לנהג ואומר לו משהו כמו:"אני מבין את כל מה שקשור לנהיגה, אבל למה אתה צריך לערבב את הדלק?" (כשהוא מתייחס לידית ההילוכים)... קנית???

depechemode

New member
LMFAO ../images/Emo6.gif

זה היה טוב על הבוקר מזכיר לי את הבדיחה עם הערס שהעביר מהילוך 5 לרוורס אמרו לו.. תגיד לי אתה משוגע .. למה העברת לרוורס??? הוא ענה.. חשבתי זה רייס! < ז'רגון ערסי: רייס = סופר מהר או טורבו>

doram44

New member
ישר כוח בנות.

נכון לי אין את זה לגבי מכונית כי עם המקצוע שלי אין אף פעם מספיק ממון לעניין אז נהנית לבדוק עבודות בתחבורה הציבורית או לישון לפני הקמה. אבל אני אוהבת מה זה לעבוד עבודה פיסית .אהבתי לטפס על סולמות בתאטרון. היום ואפילו שמשקלי מעל 100 קילו וזה קשה ,הכי תענוג זה להשתתף בסדנת תאורה בשלג או במים לפרק גופי תאורה בכלים. להכין כבלים וציוד לחווט לגנוב חשמל מעמודים . מי צריך ספורט אתגרי כשבמקצוע (אני מעצבת תאורה אדריכלית)יש את כול האתגרים שאפשר: למשוך כבלים ארוכים, ללכת בבוץ להתכופף למצבים בלתי אפשרים.. לסחוב לכוון להאיר בחושך. כול מי שלא ראה אותי בחליפת מיים שזה כמו חצי חליפת צלילה אבל עם מגפיים מגומי נצמד וירוק לא ראה שילוב של היפו וצפרדע מצחיק מימיו. עד המותניים במים קפואים בנחלון באלינגסס שבדיה מצילה שפורפרת פלורוסנטית מבריחה בזרם. או מטפסת אחר כך על עץ ערמון גבוהה כמו בגיל 10 אך איזה חופש.

depechemode

New member
לצערבבי הבנזין שבינכם

מישהו עושה דאבל קלאצ'נג באוטו שלו? חבר שלי מורעל ואומר שלפני כל החלפת הילוך חייבים להביא אותה בדאבל אני מצד שני.. לא ממש מבין מה הקטע, אם אני מכניס לניוטראל ואז מוריד גיר.. הטורים עדיין קופצים גבוה ולא ראיתי איזה synch מהסרטים שמצריך את הדאבל קלאצ'ינג הזה. אני יודע למה היה צריך פעם את הדאבל קלאצינג ולאמה לא צריך אותו יותר היום במכוניות פרטיות.. ובכל זאת, מישהו עוד עושה את זה? אני נוסע ב mitsu eclipse הילוך קידמי מישהו יכול להאיר לי בענין?

sashkashurik

New member
מזדהה מאהחוז!

כשקיבלתי רישיון נהיגה, אבא שלי היה יושב לידי כשאני נוהגת, וצועק, מה זה צועק - צורח!!!
! לכן מצבי הנפשי התעורר ואני לא יכולתי לנהוג בכלל. אחותי הצעירה, לעומת זאת, הסתכלה עלי, ואמרה, לא תודה, אני עם אבא לא נוהגת. הלכה ולמדה לנהוג עם החברים ובצבא. התוצאה: היא נוהגת כל דבר שזז (כולל משאית ואוטובוס, אוטומטי/לא אוטומטי, במשך כמה שעות שהיא רוצה), ואילו אני בקושי יכולה לצאת לכביש המהיר וגם זה ל10 דקות, ורק יודעת להגיע מעבודה לבית ומהבית לעבודה...

stardustit

New member
גם מזדהה!

אצלי כשקיבלתי רשיון אמא לא העזה בכלל לנסוע איתי, ואבא האמיץ הסכים, ישב לידי מכווץ כולו, כשהיד על ההנדברקס ליתר בטחון. מדי שניה, נשמעה אזהרה היסטרית "תזהרי!" (כשאין אף אוטו/אדם/חפץ בסביבה), בקיצור, "כייף" לא נורמאלי. הכי רחוק שהגעתי עם האוטו היה לירושלים, וגם זה כי ממש ממש לא היתה לי ברירה. ההורים שלי התחננו בפני שאקח אוטובוס, כי למה לי לנסוע למרחקים ארוכים (אצלנו בבית, רק אבא האמיץ היה נוהג למרחקים ארוכים, אמא נדמה לי גם הרחיקה רק עד ירושלים, אחרת זה רחוק מדי ומסוכן). ובכלל, לנסוע בלילה לכל מקום ממש לא מומלץ, זה גם מסוכן. כשהיינו ילדות והיינו נוסעים בלילה, אמא תמיד הזכירה לנו להיות בשקט בשקט, כי קשה לנהוג בלילה ואבא צריך להתרכז. בקיצור, אצלי לנהוג לירושלים מת"א היה מבצע שהתרגשתי לפניו יום שלם, והדפקט הזה נשאר לי עד היום וממש מפריע לי כאן, כשהכל אוטוסטרדות, הכל מרחקים. חבל שתמיד הקשבתי להורים שלי ונתתי להם להעביר את פסיכוזות הנהיגה שלהם אלי...

depechemode

New member
מוסר השכל: לא להקשיב להורים

הם מתקופת האבן ואנחנו הרי הרבה יותר היי טק, מה לא?

נשוי32ה

New member
נהיגת נשים

נשים לא יועות לנהוג צריך להוריד אותם מהכביש מקומם במיטה

tslilush

New member
../images/Emo31.gifמה זה הדיון המטומטם הזה?

שיקפצו לי כול השוביניסטים (אני נוהגת יותר טוב מהרבה מכם). הכללות וסטריוטיפים של חסרי חיים לא טובים לשרשור חכם. וסליחה על הבוטות, יום נעים.

למעלה