רציתי לשאול..

לא בהכרך בדבריך..

אך אוסף התגובות הגבריות פה גרמו לי לחשוב כך. וזה בסדר אני רגילה לזה ,לא מתרגשת!!

az ma

New member
האם זה לא לגמרי ברור...

( סטטיסטית) שבתפקידים מסויימים גברים "מוצלחים" יותר ובתפקידים אחרים נשים "מוצלחות" יותר??? למה בכלל צריכה להיות בעיה עם זה??? האם באמת סביר לצפות שכל ההבדלים הפיזיולוגיים (כולל מבנה המוח) לא באים לידי ביטוי בשטח

ברור מאוד.

שיש הבדל מהותי בין גברים לנשים. אבל אין זה סותר שגם נשים יכולות לעשות את מה שאתם הגברים יכולים וגם להפך. גברים יכולים לגדל ילדים? לבשל? לנקות. לסרוג? לתפור? נשים יכולות לנהוג? לתקן? להרכיב....וכו? וזה נכון שיש דברים שאתם טובים יותר ואנו באחרים ולכן נועדנו לשילוב הקדום של אישה וגבר על מנת שנשלים זה את זו. אז למה אתם מתלוננים?

az ma

New member
יש טעם לערוך רשימת תלונות של נשים

לגבי גברים? כי זה "יחנוק" את שרתי תפוז...

doram44

New member
../images/Emo6.gifגברים=פרוטוטייפ,נשים=דגם משופר

לא מאמינים לי תקראו בתנך... נו באמת חברים אף אחד לא אוהב הכללות גם לא במקרה הזה וגם כאשר נאחזים בהן אל מול הלא מובן. יש שונות. אבל אין עימות. ומעל הכול אנחנו מתחלקים בחובות ובזכויות באופן שווה לא ??

depechemode

New member
סאיי איט סיסטר!

ועל זה נאמר עדיף סדאם אחד מת על שני כפילים חיים רק אתמול נסעתי עם ידידה שלי לקניון ודיברנו על העניין.. היא אמרה לי שהיא אלופה בנסיעה תוך כדי השמת לק, ריסים, איפור, cell phone ומה לא! א. או שהיא צודקת ב. או שלא ג. היא נוהגת עם היד מחוץ לאוטו (לא יודע עם זה משנה אבל זה נורא הטריד אותי כשנסעתי אחריה) ד. לא נסעתי איתה בתוך האוטו מישהו פה עם 800 בפסיכומטרי יכול לפענח את התעלומה?

בטח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היא אלופה בנסיעה תוך כדי מליון דברים אחרים, לא בנהיגה שכזו.

az ma

New member
הבהרה לעניין הקלאץ'...

הקלאץ' בפני עצמו הוא לא בעיה גדולה... זה המנוע... כשלא מחליפים הילוכים בזמן זה פוגע במנוע...

טוב, אז אולי אני בכלל

גבר ולא ידעתי??
אולי זה כי גדלתי עם אבא מהנדס מכונות שיצאתי חצי מכונאית בעצמי. כשאמא שלי נוהגת ולא מעבירה הילוך בזמן אני מתחרפנת, מה גם שכשהיא נוהגת תמיד אבל תמיד אפשר להרגיש מתי מעבירים הילוך (אם אתה חירש). אני נוהגת כמו אבא שלי, וגם ירשתי ממנו את החוש המכני והטכני, לראות אותי מסתובבת בחנות של power tools זו חוויה. אני אלופה בחניות מכל הכיוונים ומסוגלת לנהוג עשר שעות רצופות בלי להתעייף. על פי כל הסימנים האלה אני בכלל גבר, מעניין מה יגידו על זה הרופאים בחדר לידה

depechemode

New member
אולי את לסבית? ../images/Emo12.gif

ןבכל מקרה.. אם אביך מהנדס... זה בגנים

depechemode

New member
חחחחח

אני מתכוון.. היא לאו דווקא צריכה להיות גבר.. תראו את רוזי אודונל.. זאתי חתיכת גבר
איך קוראים להן.. bootch

MASHY BOSTON

New member
דווקא כדאי כאן להזהר מנהגי משאיות

ידיד שלנו נסע מאחורי משאית שנסעה על הנתיב השמאלי (בכביש שמשאיות חייבות לנסוע רק על הימני). הידיד עבר נתיב וכשנסה להכנס לנתיב של המשאית, הנהג התעצבן והתחיל לרדוף אחריו עם המשאית וגם נסה להוריד אותו מהכביש. למזלו הוא הגיע ליציאה שלו וירד מהכביש והמשאית המשיכה בדרכה. ובקשר לנהגים/נהגות: אני נהגת הרבה יותר טובה מבעלי. כל ההערות על נהגות איטיות מתאימות לו בול. אז לא להכליל. יש כאלה ויש כאלו.

blackcat2

New member
את כאישה מסתכלת מסביב וקובעת כי

את כאישה מסתכלת מסביב וקובעת כי כל נהג גרוע ומהסס מולך הוא ודאי אישה. שנאה עצמית זה הדבר הכי נורא שקיים והכי מדהים שאת טורחת להגיב כנגד הבחור שכתב לפניך על כך שאעז לאמר שעפ"י רוב גברים טובים יותר בעניינים מכניים. את מוכיחה עצמך כמוסכניקית מצוינת אך מורידה מערכן של נשים אחרות שהן חלק מקבוצת הזהות שלך. למה שלא נשפוט כל אדם לגופו ולא נחטט במרכיבי הזהות שלו. מי יודע אולי נתחיל לגלות שמזרחים נוהגים טוב יותר מאשכנזים? זה מגוחך הרי. אם האנושות ויתרה על תורת הגזע (בשמחה) למה שלא נעשה את אותו הדבר לאופן בו אני שופטים נשים וגברים. בואו ניתן לבני האדם להתפתח כו שהם רואים לנכון ללא קשר למין שלהם. די עם הקשקוש

az ma

New member
אז לדעתך כל המחקרים בנושא הבדלים

בין המינים הם "קשקוש"??? ואם אכן יתברר "שמזרחים נוהגים טוב יותר מאשכנזים"? פוחדת לדעת עובדות??? (בהנחה שהמחקר חערך בצורה אמינה)

למעלה