רציתי לשאול..

Guy K

New member
מה זה נכון

אני בהתחלה מה זה נבהלתי כשנהגתי כאן ביוסטון. אנשים חותכים מימין ושמאל, בלי להתבלבל, בלי לאותת, מצפים ממך שתניח מראש שהם יעשו את זה ואם לא זו בעיה שלך. מה גם שליותר מששים אחוז מתושבי יוסטון אין ביטוח על האוטו ככה שאם עשית איתם תאונה - אין מי שיכסה. אז בהתחלה נהגתי כמו סבתא פחדנית ואותתי במרץ רק כדי לראות שאף אחד לא מתרגש ממני. אח"כ למדתי את הטריק של לנפנף למכוניות ולבקש / להודיע להם שאני עומד לעקוף אותם מייד כשהאור יתחלף לירוק. והטקסנים בינתים לא אכזבו אותי - בכל פעם שסימנתי למישהו שאני רוצה לעקוף אותו הוא נתן לי. ולסיום - התחלתי לנהוג בעצמי כמו משוגע. אורות? איתותים? הגבלת מהירות? מי שמע על זה בכלל? לוקח לי שלוש דקות להגיע מהבית לעבודה. ואף רמזור אדום לא יעצור אותי.

depechemode

New member
ומי אמר שנשים לא יודעות לנהוג??

סתם סתם !!!! < גאי אני מקווה שאתה סולח לי> יותר מדי וויל וגרייס

shaltomato

New member
נשים נוהגות

עדי, מצטער להגיד לך שבגדול depech צודק. אני בהחלט לא שוביניסט אבל מה לעשות - נשים שונות מגברים ובגדול זה גם מתבטא בנהיגה. לטענה שרכב שאשה נהגה בו הקלאץ הרוס יש סימוכין. לפי דעתי נשים תמיד חושבות על יותר מדבר אחד בו זמנית (ילדים, אוכל, וכו) ואילו לגברים אמנם קשה לעשות multi-tasking אבל כשצריכים להתרכז בנהיגה אז זו התרכזות proper גם לא מקבל שגברים יותר מסוכנים - אני ראיתי נשים שעושות כל-כך הרבה שטויות על הכביש . היתה לנו עובדת בעבודה שעשתה 3 פעמים total-loss לא באשמתה , אבל אני בטוח שהיא נעצרה באופן פתאומי אז תמיד נתקעו בה מאחור. כשנוהגים עם מערב בנזין ( מוט הילוכים בשבילכם\ן ) זה ממש בולט. גברים יודעים לחוש את המנוע ויודעים באופן אינטואיטיבי מתי להחליף הילוך. אותו דבר לגבי חנייה אחורית. תמיד תהיינה נשים שנוהגות מעולה וגברים שנוהגים מעפן אבל בגדול זה המצב. אגב אני טוען שבארץ נוהגים הרבה יותר טוב מפה והיוצא מהכלל הם נהגי המשאיות שפה הם ממש אמנים (ואילו בארץ נהגי אוטובוסים הם נהגים מעולים)

stardustit

New member
צודק

וגם הוכח שגברים מצטיינים ביכולת מרחבית בעוד שנשים מצטיינות ביכולת מילולית.

shaltomato

New member
ותאמר סטארדוסטית

נו אם סטארדוסטית מאשרת אז אין לנו באמת על מה להתווכח בכלל ( ואת גם דוגמא ליכולת מילולית - הרי אין כמוך )

shaltomato

New member
את לא רגילה לקבל מחמאות ??

לפעמים זה כייף. אגב אני כותב פה סתם כדי להקפיץ את הנושא למעלה

stardustit

New member
כייף לא נורמאלי

מצד שני, זה מסיט את אור הזרקורים אלייך, אנשים מתחילים לחפש אותך... בקיצור, שונא מתנות ומחמאות יחיה.

az ma

New member
אני חושב שהיא מעדיפה ש"מנומס"

ימשוך לה בצמות... אין מה לעשות... אצלה אתה לא עדיפואי...

shaltomato

New member
ועוד דבר

לדעתי זו גם הסיבה שגברים דומיננטים במוסיקה ובמדע - הכל בגנים. לעומת זו בעסקים ובניהול - הנשים עוברות אותנו , וכל ייתרון בעבר נבע מדעות קדומות וחוסר שוויון. לגבי חוסר שוויון - למה לעזאזל מפרידים בין גברים לנשים בתחרויות שח. לכאורה אין סיבה. במחשבה שנייה זה לטובת הנשים כדי שלא תתגלנה הפדיחות. במחשבה שלישית - שח זה משחק קלאסי לגברים שבו לנשים אין סיכוי והכל בגלל הגנים . בפוליטיקה אגב אני מנבא גדולות לנשים - הם הרבה יותר תחמניות מאיתנו.

doram44

New member
לא מדוייק.

נשים משתמשות בשני חלקי המוח ומדגישות שימוש בחלק ימני של המוח. חלק ז הוא קוגניטיבי הוא שולט גם על קישורי מילה ושפה אבל גם על חיבורים ריגשיים וחברתיים. נשים מסוגלות לבצע מספר פעולות במקביל עד 6 והן גם מבצעות את זה. גברים לאומת זאת כמעט לא משתמשים בצד הימני של המוח שלהם. הכול נכון אלא שיש פרטים נוספים . מספרם של ילדים בעלי הפרעות למידה (שם כולל של דיסלקציה למינה ,הפרעות ריכוז,קשב וקצב) הוא גבוהה הרבה יותר משהו כמו פי 4 מעשר הפרעות אצל נשים. בחלק מההפדעות יש קישור שבו הנשים הן נשאיות הגן הפגום אך הביטוי החיצוני הוא אצל הגברים. על כול פנים בני אדם פגועיי למידה בהפרעות דיסלקציה ודיסגרפיה משלימים את חסרונן ביכולת מוגדרת לעבודה עם חלק שמאלי של המוח שמפצה על החולשה בתפיסת מרחב מפותחת,שליטה טכנית,למידה באמצעות חוויה.ישנו גם שוני והתחומים בין נשים לגברים אינם חדים קיימים בנים בעלי יכולות נשיות ולהפך. כול זה תלוי בהבדלים מולדים הקשורים לגנטיקה ומיניות.נשים מסויימות הן בעלות יכולת טכנית גבוהה הן השגיות ואוהבות לשחק עם הידיים. כמו גברים שמסוגלים לבצע 2-3 פעולות ביחד.

az ma

New member
קיבלתי 100%. מה זה אומר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

az ma

New member
אני אוהב במיוחד ת'נשים שאוהבות...

לשחק עם הידיים...
בעניין המולטי טסקינג... נשים אכן נוטות הרבה יותר מגברים לבצע X פעולות במקביל, אבל... הרבה פעמים התוצאות הן הרות אסון... כמו תנוקות שנשכחים באוטו או באמבטיה, או תאונות דרכים הנובעות ישירות מחוסר שימת לב... רוב הנשים, תוך כדי נהיגה רואות הכווווול!!! הן רואות את השמש, את הירח, ת'טל על הצמחים, ת'פרחים בצד הדרך, ת'ציפורים בשמיים...או בקיצר, הכווול... והבעיה היא שהמוח, במקרה כזה, לא בהכרח מזהה מהר מספיק מצב של סכנה. גבר, לעומת זאת (בד"כ), יודע to filter out כל מה שלא נחוץ למשימה מסויימת... עשו נסיון מעניין...לקחו קבוצה של גברים ונשים, הביאו אותם לסטודיו (אחד אחד), הרכיבו להם אזניות והעבירו feed סיפורי שונה לכל אוזן... המשימה היתה להתרכז רק בfeed באוזן אחת ולסכם את מה שנאמר שם... רוב הגברים עברו בהצלחה...רוב הנשים נכשלו... התברר שמוח האישה מתרוצץ הלוך וחזור בין שני הסיפורים...בעוד מוח הגבר ננעל על סיפור אחד ו tunes out ת'סיפור השני...

גברים זה עם...../images/Emo153.gif

תגיד לי למה גברים חושבים שהם כל כך מוצלחים? וכבר אמרתי קודם נכון שנשים חושבות על הכל הרי בגלל זה יש לנו מוח!!!!

az ma

New member
ומה בדברי גרם לך להגיע למסקנה

שאני בהכרח חושב שגברים מוצלחים יותר

למעלה