רציתי לשאול...

Psycho MC

New member
רציתי לשאול...

...על נושא שמציק לי די הרבה זמן: מה ההבדל בין R&B לפופ... רק צבע העור של המבצעים נכון? אם כן אז לדעתי יש עוד הרבה גזענות בימינו...

Vick

New member
רציתי לענות

פופ זה בריטני ספירס סטייל, אר-אנ-בי זה אליה, ברנדי וכד´...

R&B זה הפופ של המוזיקה שחורה

כלומר זו מוזיקה קלה לעיכול בחלק גדול מהמיקירים אבל המיקצבים שלה שונים משל בריטני למשל.

Psycho MC

New member
אבל עדיין...

...אם תבוא בחורה לבנה ויהיה לה קול של כושית, והמוזיקה והביטים יהיו כמו של R&B עדיין היא תיחשב לפופ, וגם להיפך אם בחורה שחורה תשיר עם מוזיקה והביטים כמו סטייל בריטני היא עדיין תיחשב ל-R&B לדעתי זה הכל עניין של גזענות!!!

Vick

New member
זה כי היא נידחפת לכל מקום ועושה

דואטים עם אמנים שחורים למיניהם. סתם זונה פוליטית לדעתי...

וצריך להבדיל כמובן בין שני סוגים

עיקריים של R&B: R&B סול-ג´יל סקוט למשל,או בילאל שזו מוזיקה פחות מסחרית ו"פופית" והסגנון השני שמאפיין את ברנדי,דסטניז,TLC ואלייה.

Psycho MC

New member
אתם לא מבינים...

...מה אני רוצה להגיד!!! הכוונה היא שזה הכל עניין של גזענות. למשל כמו רוק - ראיתם פעם רוקר שחור? לא! ופופ - ראיתם זמרת פופ שחורה? על ראפ אני לא מדבר כי יש את אמינם ועוד הרבה אחרים, שאני לא רוצה להזכיר את שמם בכלל... ועוד כל מיני סוגי מוזיקה... יש מוזיקה ללבנים ולשחורים, כדי להבדיל ביניהם... שלא יהיה שוויון ביניהם... לדעתי זה ככה!

Psycho MC

New member
מה אתם...

...לא רואים את זה קורה?! יש גזענות בעולם המוזיקה!!! אל תגידו לי שאף אחד מכם לא חושב כמוני...

בדבר אחד אתה צודק

בקרב לא מעט שחורים באמריקה יש טענות נגד אומנים שחורים,במיוחד דסטיניז צ´יילד ונלי על זה שהם נחשבים לכאלה "שמתחנפים" לקהל הלבן.יענו כמו שאומרים על אייל גולן שהוא "משתאכנז". יש פה גם ענין של גזע אבל עדיין יש הבדל מוזיקלי(במיוחד בהפקה).

נטלי.מ

New member
אני לא ממש מסכימה איתך כי

אתה קצת מגזים בקטע של הגזענות והכל.. קודם כל יש זמרי פופ שחורים כמו סמנטה מומבה או משו כזה, ועוד זמרת פופ שחורה (נראה לי שרה את am to pm) יש איזה משהו שחור בלהקת בנים בלו אם אני לא טועה.. בכל מקרה יש מלא. אני לא חושבת שיש גזענות במוזיקה, למרות שאיכשהו תמיד נכנסת הגזענות בכל נושא שיש אפשרות,כך שמן הסתם גם בזה יש אבל לא כמו שאתה מציג את זה , לפי דעתי בכל מקרה:) בכל מקרה זה לא כזה משנה כי כל אחד שם הרכב או זמר ב"קטגוריה" שנראת לו פחות או יותר מתאימה ולפי הטעם שלו כך שזה לא ממש משנה:)...

Psycho MC

New member
קודם כל...

סמנת´ה ממבה וזאת ששרה "AM to PM" זה R&B. ושנית בלהקת בלו יש שחור אחד אבל היא עדיין נחשבת לפופ כי ישם שם 3 לבנים!!!

Latent

New member
הייתי חייב להגיב על זה

מישהו פה מכיר את הרמיקס לשיר what u see is what u get של xzibit? אז הרמיקס כולל גיטרות עצבניות של sevendust, שזו להקת רוק, והסולן שלה הוא "כושי" גדול עם ראסטות ועגילים בכל מקום אפשרי.

לדעתי לא כי.....

פופ זה מהמילה פופולארי ולדעתי בכל התחום של מוסיקה שחור היפהופ הכי פופולארי והכי מקפיץ וידוע יותר בקרב בני הנוער

למעלה