רציתי לספר לכן

רציתי לספר לכן

סוף סוף על חווית קניית נעליים תמיד זה סיוט בשבילי לקנות נעליים בגלל שיש לי רגל קטנה ושמנה מאוד מאוד נפוחה ואף פעם אני לא מוצאת נעל שתהיה לי נוחה. אז נסעתי היום לאליטל חנות נעליים לא יודעת אם אתן מכירות זה נמצא ליד רעננה במושב בני ציון. קודם כל איזה יחס נפלא לכל מי שנכנס לחנות ישר המוכרות מתייצבות כל כך נחמדות ועוזרות ולא מתעלקות פשוט היה כיף להיות שם. ומדדתי סנדלים וכפכפים ושום דבר לא התאים ולא וויתרו וחיפשו עד אשר הגיע הגאולה ומדדתי סנדלים של BK והיה לי ממש נוח וגם כפכפים שלהם וגם הם היו לי מאוד נוחות אז לקחתי שתי זוגות גם סנדלים ורודות וגם כפכפים בשחור עם תכלת. והמחיר מצחיק יחסית לחברה 99 ש"ח לכל זוג. אז זהו זה מסע הקניות שלי להיום טוב רק מבחינת נעליים

DREAM111

New member
תתחדשי כייף לשמוע

האמת אני לא מכירה את החנות הזו ולא שמעתי. אם תוכלי לתת יותר פרטים שאוכל לצרף למאמרים אודה לך.

לחנות קוראים "אליטל"

מושב בני ציון טלפון: 097416329 הגעתי לחנות דרך פירסומים בעיתון של מלאבס אני גרה בפתח תקווה וכל יום שישי יש פרסומים של החנות בתוספת קופונים מאוד שווים. ויש מפה מצורפת שמסבירה איך מגיעים למקום בקלות. במתחם עצמו יש גם חנויות נוספות אבל לא ממש התייחסתי אליהן. ראיתי חנות של ריהוט וחנות של כלי בית ומצעים.

Tulipr

New member
חנות נעלים ביפו

בגלל שאני מידה גדולה אני גם נתקלת בבעיות נעלים, אבל לפני שנים גיליתי שיש ביפו שתי חנויות נעלים עם מידות מיוחדות קטנות מאד וגדולות מאד.. ובמקרה הכי גרוע הם מודדים ועושים את הנעל במיוחד בשביל הכף רגל שלך נעלי סי סירנו, ונעלי גאיה - שניהם ליד השעון העתיק ביפו הסחורה אחלה והמחירים בסביבות 250 ש"ח לזוג

מיטל היחידה !! אני רוצה להודות לך!!

לאחר שהמלצת על הBK וסיפרת על הרגל הרחבה.. קפצתי לשם אתמול. למי שלא יודעת, עברתי פציעה בכף רגל ימין והרגל מתנפחת לי כאוות נפשה, ויוצא שהיא הרבה יותר רחבה מבד"כ, מה גם שאני חייבת נעליים נוחות.. אתמול קפצתי לאליטל. מצאתי את הBK המדוברות וקניתי 2 זוגות!! זה מדהים כי יש להם סקוטצ'ים ויכולתי להרחיב אותם ברגל הפצועה, וכשהיא תהיה בסדר
פשוט לצמצם אותם!! מיטל, אין לך מושג כמה אני מודה לך.. חוצמזה קניתי גם נעל התעמלות לבנה גדולה, עם שרוכים בעשרה צבעים בערך, שאפשר כל פעם להחליף לה את השרוך לפי מה שלובשים (ונסגרת בריצ'רץ' מהצד) ומכוון שהיתה לי יום הולדת ביום שלישי, אני הולכת להודיע להורים שלי שכל הנעליים האלו מתנה מהם ועליהם להחזיר לי את הכסף, כך שבכלל יצא שווה!

אני שמחה לשמוע

וזה מצחיק את הנעליים שבחרתי אמא שלי שילמה זה מתנת יום הולדת ממנה בגלל שבאמצע החודש זה יום ההולדת שלי אני גם מתכוונת לחזור לשם יש "בקופון של המדינה" קופונים של אליטל ויש שם קופון של כפכף של סקטצ'רס שהוא כמו כפכף ספורט אמא שלי קנתה זוג אחד ועכשיו מעוניינת בעוד אחד היא אמרה שהן מאוד נוחות לצערי זה לא עולה לי על הרגל אבל שווה למי שיש לה רגל צרה.

ואני עדה שהנעליים הגב' שרונקה קנתה

מדהימות וגם אני בעצמי רכשתי זוג סנדלים ב- 99 שח' שווה ביקור המקום הזה... ויקירתי תתחדשי, ותלכי רק בדרכים ישרות בלי ליפול כן ?!!!

למעלה