רציתי לספר לכם ש

kramberg

New member
שחור זה התשובה ל"באיזה צבע החבר שלך?"

אחלה כתבה\מיני-סקירה מחק את המיותר.

Shredingerscat

New member
מחפש אופנוע "כולבויניק"

אבל עם הרבה פחות הוצאות מסביב, קנה דו"ש גדול.

Shredingerscat

New member
אם קולבוייניק זה מה שאתה מחפש

יש לבנדית עוד דרך ארוכה לעשות עד שישתווה לדו"ש גדול ברב משימתיות, עם כל הכבוד לכמה שהו אחלה אופנוע מגניב, הוא גם הרבה יותר יקר לאחזקה.

אתה באמת מאמין

שלכל - וקצת קשה להגדיר את זה בכלל וכאן אולי תמונה הבעיה - קטגוריה יש רק סוג אחד של אופנוע מנצח? אתה לא חושב שאפשר להגדיר קולבויינקיות טיפה אחרת מההגדרות שלך? איכשהו אתה תמיד משוכנע שכולם נמצאים בנעליים שלך והן תמיד הכי טובות למשימה, לא משנה אם הדרישה היא לתאוצה של 0-100 ב3 שנ' או לרכיבה קצת יותר ספורטיבית ממה שמציע הגדל-דו"ש הממוצע. זה רחוק מהמציאות.

tedys strm

New member
הוא דיבר על עלויות והוצאות

ובזה הבנדיט חלש יחסית לדושים. רבי, אתה לא חושב שאחד הפרמטרים החשובים לכולבוייניק זה לא רק שמסוגל לצלוח שביל בלי לחטוף בגחון אלא גם עלות הטיפולים והבלאי? לי זה נראה טריוויאלי. וזה למרות שדווקא את הבנדיט אני מאד אוהב.

Mr BIG Biker

New member
וכל זה להגיד שיש לך ביצים של גדולות ? ../images/Emo4.gif

"אמר לי לזוז 1סמ זזתי 2..."

kobaz

New member
כאילו שלא אהבתי את הכלי לפני, גרמת לי להתאהב

בו שוב. כתיבה מעולה :)

yoman321

New member
גלבי , יא ../images/Emo47.gif

מכל השרשור הזה קראתי רק ת'הודעה הזאת, והיה שווה !! אתה כל פעם מבריק בכתיבה מדהימה !
ד"א , איפה לעזזאל נעלמת היום?

נו? אז עכשיו יותר קל...

לך להבין למה לא רציתי לרדת ממנו בנסיעה ההיא לאילת...

villain

New member
רכבת על הבנדיט 1250 קרור נוזל?

או על ה-1250 קרור שמן אוויר?

אאל"ט...

הקירור אוויר-שמן הוא 1200, לא 1250 (לפחות שם דגם, לא הנפח בפועל) הם בכלל מוכרים עדיין 1200?

villain

New member
פשוט הייתי באולם התצוגה של עופר אבניר

לפניי זמן מה והיו שם שניי בנדיטים. על השילוט של האחד היה כתוב בנדיט 1250 קרור נוזל (ובאמת המנוע היה כזה) ועל השני היה כתוב בנדיט 1250 קרור שמן אוויר (ובאמת היה קרור שמן אוויר). לכן חשבתי שסוזוקי מוכרים שניי דגמים של 1250. ( את ה-1200 אני מכיר לדורותיו
) זה היה לפניי כמה חודשים, מה קורה כרגע אני לא יודע... לכן שאלתי
יכול להיות שהם טעו בשילוט וזו היתה תקופת מעבר כשהם מכרו 1200 ואת ה 1250 החדש?

למעלה