רציתי לספר לכם ש

מיצו

New member
אתה יודע מה? כן. ויחד עם זאת, מפתיע. לפחות

אותי (ראה הודעתי למעלה).

Le Duke

New member
אחרי רכיבה על VX800 - טוב זה לא.

מצד שני, אני מוכן לאמץ בחום איזה קטאנה 900 או איזה ZRX מיותר אם יש לך.

gilbola

New member
באנדיט 1200, אני מתגעגע אליך

מכוער? זה היתרון שלו. המחיר ברצפה, אפילו הגנבים הפשוטים חושבים כמה פעמים לפני שהם מתקרבים אליו, לא מושך יותר מידי צומי אך סיפק לי כמעט שנתיים של הנאה צרופה. בימים שבהם רכבתי בתוך העיר, כשמסלול הנסיעה "תרם" לי לא מעט רמזורים, לא קינאתי לרגע בבחור עם ה"ליטר" או 600 ספורטיבי שהיה לידי. מה גם שכשהגיע האור הירוק ה600 ספורטיבי היה נעלם לי. במראה. בפקקים, בתנועה העייפה של מרכז הארץ לא השתגעתי ולא התאמצתי עם ההילוכים. מה בא לך היום? לרכב בהילוך שלישי, נוח, שקט ונושך אם צריך להתחמק מהגברת עם הקפה באוטו ליד שמזגזגת בנתיבים. רוצה לשמוע את המנוע? הורד הילוך, סובב המצערת. מהירות שיוט של 160, מהירות שטות של 250 (האופנוע היה שנת 99). נפלתי, בקטנה, פה ושם. לא זוכר שהיו לי אלף פלסטיקים חתיכים לסדר, לתקן,לצבוע,להזמין. אני זוכר שהחבר'ה עם האופנועי ספורט שרכבו איתי והחברים שלי שרכבו על כלים אחרים תמיד צחקו שזה אופנוע של זקנים, אך גם תמיד נהנו מהסאונד כשעקפתי אותם. ביום שקניתי את הבאנדיט, נפרדתי מDR650 שמהירות השבה רכבתי הייתה 120 קמ"ש ו140 כשנתאמצתי,( אולי הנתונים קצת שונים בכל זאת עבר זמן). הסתובבתי מסביב לבאנדיט כ-15 דקות ולא ידעתי מאיפה מתחילים. אף פעם לא עשיתי סיבוב אפילו על אופנוע כביש לפני כן. התקשרתי לחבר שרכב בזמנו על CBR (ציפי היפה, מה איתה אליקו?) ושאלתי אותו מה אני עושה עכשיו, מאיפה אני מתחיל? "שב על הכיסא, זוז סנטימטר אחורה אם אתה אוהב את האשכים שלך ותן גז". אז ישבתי, זזתי 2 סנטימטר והנעתי. יצאתי מת"א כשביציאה מהמוסך עוד גררתי את הרגליים מעט מעל הכביש. רגע אח"כ עשיתי פרסה בנתניה, ליד איקאה. התחלתי לחזור הבייתה, לת"א ומצאתי את עצמי בגדרה. כן ,גדרה. עשיתי באותו היום כ200 ק"מ, בעצם עשיתי בדיוק 200 ק"מ. בחיים לא אשכח את הפעם הראשונה שהגעתי למהירות שתואמת את המרחק אותו גמעתי. הרגשתי שהנעליים שלי נפרמות לאט לאט ועוזבות לי את הרגל, הייתי בטוח שהחולצה מתחמקת לי מהגוף דרך הגב. ואפילו ניסיתי להבין למה מעט המכוניות שהיו על הכביש לא נוסעות, כולן עמדו, כאילו הנהגים עצרו לכבוד המטס. הדובדבן שבקצפת היה כאשר הגעתי הבייתה. באותו הזמן עוד גרתי עם השותפים המגניבים שלי(אמא ואבא), במקרה אמא שלי עמדה ממש ליד החנייה של האופנוע ,כאשר איזה בחור נעמד ואמר בקול צרוד סטייל מרלבורו אדום: "וואי וואי וואי מה זה!!!??? 750?" "ניראה לך" אמא שלי מטיחה בו בשיא ההתלהבות תוך הנפת היד בזלזול "זה 1200!!" מחפש יופי, לך על ספורטיבי. מחפש אופנוע "כולבויניק"(הגדרה טובה מיצו) שיעשה את העבודה נאמנה במחיר של חצי "ליטר" אולי אפילו רבע "ליטר" תקנה באנדיט 1200 עוד היום. נכון, הבחורה שעוברת במעבר חצייה לא תקפוץ עליך ותלחש לך באוזן "קח אותי הבייתה קאבויי" אך גם ככה בשבילן "שחור" זה התשובה לשאלה "איזה אופנוע יש לחבר שלך?" רק באהבה.

Full Throttle

New member
גאוני! "השותפים המגניבים שלי (אמא ואבא)"!

כשמציגים את זה ככה, זה פחות פתטי ... :)

מיצו

New member
לא יכולת לשלוח את זה לתחרות המאמרים?

חבללללל. (אני מבין שלמרות שאמרו לך לזוז אחורה בשביל הביצים, לא ממש הקפדת על זה, אה?)

ב ו Z י

New member
דווקא לי כן ניגשות

ואומרות "קח אותי הביתה" אבל אני פוטר אותן ב "אין לי קסדה" הטיזרי ואז מקבל את הכתובת. לי יש תחושות דומות לגבי הבנדיט שלי (97'). ואין כמו לצאת מהרמזור ולהשאיר את כולם מאחורה עם רגשות מעורבים ("החוליגן הזה", "מה זה? 600?", "שיאווו לא ידעתי שאפשר לפרפר ככה עם אופנוע", "אני מוכר את האוטו וקונה לי כ-ז-ה").

tiptipk

New member
גם אני רוצה אבל לפני זה

אפשר קצת פרטים כמה עולה להחזיק דבר כזה טיפולים זלילת דלק וכל דבר אחר שאתה יכול לכתוב עליו אבל לפי התאור אני חצי מאוהב אז בבקשה תמשיך לספר תודה

menyroth1

New member
לא זול להחזקה

זול לקניה , מחיר ברצפה , לא משלמים ולא קונים במחיר מחירון , אחזקה יקרה כמו כל אופנוע ליטר ארבע צילינדר , דלק 1:14 בנסיעה רגועה (קצת קשה לנסוע בו נסיעה רגועה יש תחושה שאתה עומד במקום )

wavelet

New member
עלויות

יש לי מודל 97', אצלי כבר 8.5 שנים. עלות אחזקה (טיפולים במוסכים מורשים, ביטוח, רישוי וחלקים מתבלים כמו צמיגים, רפידות וכו'); לא כולל ירידת ערך ודלק: כ10K ש"ח בשנה. מרווחי טיפולים 6000 ק"מ. צריכת דלק: בתוך העיר ~13 ק"מ לליטר, בינעירוני שיוט 120 כ15-16, בטיולים בכבישים מתפתלים 18-19. רוב הכלים נקנו ע"י אנשים מבוגרים, אז הם די שמורים ולא נשחטו. רואים אותם הרבה בטיולי כביש במסגרות שונות.

menyroth1

New member
אופנוע שמספק סחורה אחרת

היה לי כזה חדש מהחנות (1200) . המהירות היא לא הצד החזק שלו , גם חדש הוא לא עובר אופנועי 600 ספורט במהירות. (אבל בפתיחות זה כבר משהו אחר בגלל המומנט האדיר בסלד נמוך ) , גדולתו היא שבכל מהירות נתונה כאשר אתה מבקש ממנו משהו אתה מקבל , בין אם זה בהילוך גבוה ובין אם זה בהילוך נמוך . זה אופנוע שבו אתה לא צריך להתכופף מתחת למשקף גם במהיריות שבכל אופנוע אחר אתה תוריד ראש מזמן (בדגם 2004 יש 1/2 פיירינג ומשקף נחמד ויעיל ) . יחד עם זה הוא לא אופנוע ספורט וצריך להבין את זה בזמן תיאום הציפיות לפני קניה , מי שמחפש קיצוניות זה לא האופנוע בשבילו . בכל מקרה עד שאתה לא רוכב עליו אתה לא מבין את המומנט שלו גם אם ינסו להסביר לך את זה שבוע . לצערי הרב הוא הושמד (טוטל לוס ) ובהחלט ממליץ על האופנוע בכל פה לרכיבות כיף .

wavelet

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק מה שמני אומר. זה בעצם אופנוע ספורט תיור, ובתור שכזה לא יותר מהיר מ600 ספורטיווי... מצד שני, הוא הרבה יותר נוח ונשאר כזה (וכמעט ללא הרעה בתאוצה) גם ברכיבה אגרסיבית יחסית עם מורכב וזוג ארגזי צד -- יצא לי לעשות טיולים ארוכים של מספר ימים איתו (כולל ירדן וקפריסין). בעיר אפשר להתייחס אליו כרכב כמעט אוטומטי ולהישאר בהילוך שלישי גם ברמזור.

למעלה