רציתי לספר לכם ש

מיצו

New member
רציתי לספר לכם ש

רכבתי היום (לראשונה, יש לציין) על בנדיט 1250. לא הולך לעשות מזה סקירה כי לא זו היתה המטרה של הרכיבה, אבל אני חייב לציין שממש נהניתי. מנוע גמיש להפליא, ים מומנט מסל"ד נמוך, תנוחה לא קרבית אך יחד עם זאת לא אנמית. הגימור לא משהו, הברקסים (לפחות הקדמי) לא ממש נושכים כפי שהתרגלתי מאופנועי ליטר + אחרים, ויחד עם זאת מדובר בחבילה מהנה ביותר, כשלרגע קט נצפו 250 קמ"ש בספידומטר (הלוקה בחסר אפס). לא אופנוע סופר ספורט, אבל בהחלט כולבוייניק מהנה ביותר כשגולת הכותרת היא, שוב, המנוע המפליא והמפתיע. אופנוע אידיאלי? אופנוע אולטימטיבי? אולי לא לכל אחד, אולי לא לי, אבל אני בהחלט מסוגל להבין את אלה שמתאהבים בו, ואם אתה לא מחפש להתגרזן כל הזמן אבל כן מחפש אופנוע גמיש להפליא עם ביצועים סבירים בהחלט, זה אופנוע ששווה לבדוק אותו. בנקודת זמן אחרת ובמדינה עם מנטליות אחרת הבנדיט 1250 צריך היה להיות BEST SELLER מטורף. אצלנו לא.

Full Throttle

New member
מדהים איך שלכל מי שהתרגל לרכב על ליטרים...

בנדיט 1250 הופך להיות "בעל ביצועים סבירים"... תחשוב על נקודת הראות של רוכב על קטנוע 250 צנוע נפח...

מיצו

New member
זה נכון, יש נקודת מבט אישית לכל אחד, ומה

לעשות שנקודת המבט האישית שלי כבר עברה מזמן את האזור ההוא, של קטנועי ה- 250 (לטוב ולרע). בגלל שמעולם לא יצא לי לרכב על בנדיט (בכלל, בשום נפח) הופתעתי לטובה. למעשה אפילו עכשיו, אחרי רכיבת לילה "רגועה" של כ- 50 ק"מ, אני עוד יותר מתלהב מהמנוע המדהים שסוזוקי הכניסו בתוכו. איזה כיף! אופנוע אוטומטי לגמרי, אתה שם שישי וזה מושך לך מ- 3K עד לסוף הסקאלה כאילו אין מחר! אז כן, ביצועים סבירים יחסית לאופנוע הליטר פלוס שהתרגלתי לרכב עליהם בשנים האחרונות. אבל בפני עצמו, אופנוע כייפי לגמרי.

yarivos

New member
הוא יכול להיות סופרמן אבל הוא לא יפה ולא סקסי

כלומר, זה לא שהוא מכוער כמו הZX10 ועדיין אני מוכן להירדם לידו ולהתעורר בבוקר כשהוא בלי איפור. הבנדיט פשוט לא יפה, נטול אפיל, משדר למל"מיות בצורה חסרת תקדים. נותן לך בראש אם רק תפתח את המצערת ונופל לפניה כמו.. בנדיט 1250. תקן אותי אם אני טועה.

מיצו

New member
לא, אני לא אתקן אותך כי אני מסכים בגדול

כשהתיישבתי עליו לראשונה אתמול ויצאתי מהחניה נבהלתי מהברקס הקדמי החלש (לעומת מה שבדיוק ירדתי ממנו דקה לפני זה), ומהעובדה שההיגוי היה... אהממ... קצת מוזר. אבל היום, כ- 200 ק"מ אחרי, תשמע, אופנוע כייפי לגמרי. באמת. גימור לא משהו, רמת איבזור מגוחכת, לוח שעונים לוקה בחסר בלשון המעטה, לא סקסי כמו אופנועי ספורט אחרים (בטח שלא כמו אופנועים מהדור הנוכחי), אבל ראבאק - המנוע הזה פשוט מדהים בגמישות שלו, המתלים סבירים בהחלט, תנוחת ישיבה סבבה, מיגון רוח לא רע בכלל, ואם מסתכלים עליו בזווית הנכונה מספיק זמן, אפשר אפילו לאהוב איך שהוא נראה. בקיצור, הפואנטה שלי היא שזה אחלה אופנוע, ובעולם אחר ובזמן אחר הוא היה צריך להימכר פה כמו אבטיחים קרים ביום קיץ חם, או כמו ניירות הטישיו שחברה שלך שמה בחזייה כדי שיהיה לה שם קצת נפח. ראבאק, היא לא שמעה על ניתוחי "עיצוב חזה"???

מיצו

New member
ולמען הסר ספק ולטובת שלמות הביצים שלי

יצויין שמדובר ב"חברה של", אתה יודע למי אני מתכוון.

yarivos

New member
../images/Emo46.gifבונ'א! מה נהיה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif זאת אשתי!

סתאאאאם, צוחק..

למעלה