רציתי לומר משהו אפשר???

• פותח הנושא yupy9
  • פורסם בתאריך

G.O.D

New member
איידס? כבר לא מתים מזה...

או לפחות זו הדיעה הרווחת בעקבות הקוקטייל, קראתי בעיתון ה"קשת" שכמות הנשאים עלתה בגלל ההשקפה של הכותרת למעלה. אז טכנית זה נכון ואם מגלים את העובדה שאתה נשא מספיק מוקדם אתה מטפל בזה ולא מת מזה...

אלדד26

New member
הידעת,

שקיימת קבוצה של מדענים מאוד מכובדים, שטוענים שאנשים היום מתים מהקוקטייל עצמו ולא מהאיידס בכלל?

G.O.D

New member
כנס לפה רגע...

אם אני אומר שצריך לינשום כדי לחיות, אתה גם תכתוב את ההפך? או שזה רק דמיון שלי?

babe10

New member
דמיון או פרנואיה?....

רק אתמול בערב היתה תכנית על עפרה חזה. זוכר? מכיר? יודע ממה היא מתה? מסיבוכים של הקוקטייל. ואני בטוחה שעוד כמה אנשים נפטרו כתוצאה מכך, אבל בגלל שהם אנונימיים לא שמענו על זה. הצלחת להרגיז אותי. כי אם יש פה מישהו שלא כותב שטויות זה אלדד. גם אם לפעמים הדעות שלו מרגיזות אותי הן תמיד באות מתוך מה שהוא מאמין בו. קונספירציה. תאורית הקשר. הלו??????? הכל בסדר? ליאן זוממת נגדך. אלדד קוטל אותך בלי סיבה. מה קורה פה?.... לאנשים מותר לא להסכים אתך. בשביל זה יש פורום. ובעודי כותבת אני תמהה למה בכלל התייחסתי להודעה שלך.

G.O.D

New member
זה -> ../images/Emo8.gif סמיילי קורץ...

זה ->
סמיילי צוחק. עכשיו הכל ברור? לגבי עופרה חזה היא לא מתה מסיבוכים של הקוקטייל, היא מתה בגלל שטיפלה במחלה מאוחר מידי. מה שכתבתי על האיידס, סתם ציטוט מיתוך מאמר מה"קשת". ולגבי הקונספירציות, מעולם לא אמרתי שיש כאלו. יש קומפרנדה?

babe10

New member
קומפרנדה לגמרי

אבל קבל תיקון: (למרות שהדיון גולש...) או ליתר דיוק - בוא נדייק. עפרה חזה הסתירה את דבר מחלתה. כיוון שכך, כשנגרמו לה סיבוכים מהתרופות עקב התנגדות הגוף שלה לחומרים בהם, היא התביישה ללכת לבית חולים ולכן מתה. היא ניסתה לטפל בזה בבית. אם היתה הולכת בזמן לבי"ח היו מאתרים את הגורם להדרדרות ומטפלים בזה, ולא היינו מאבדים את הזמרת המדהימה הזו. הסיבוך היה מהכדורים. המוות היה מהזנחה כתוצאה מבושה. קומפרנדה וו?

babe10

New member
ממש לא.

ברוב המקרים. אם מדובר על רומן ארוך שנים, שכל העולם יודע, ושפוגע לי במערכת הזוגית, הייתי רוצה לדעת, ואני מניחה גם שהייתי יודעת. כי כשהצד השני מעורב עם הצד השלישי, מן הסתם זה פוגע בקשר. ביננו, כמה פגישות עבודה מאוחרות אפשר להמציא בלי שעולים עליך (שלא לדבר עך זה שניחנתי בחוש בלשי חזק במיוחד, וכבר גיליתי בגידות של חברים של חברות שלי לפני שהן גילו את זה, על אחת כמה שזו בגידה של בן זוגי שימות..) אם מדובר על משהו חד פעמי. מעידה, היסחפות אחת מצערת, לא. אני לא רוצה לדעת. כי אם אני אדע הקשר הלך. מת. נגמר. שני ילדים או אצטדיון מלא בהם. אין מחילה לבגידה, גם אם היא לא היתה מתוכננת. אם זה נפילה חד פעמית, שלא תחזור, ואני בטוחה שמי שאתי מתוקף היכרותו אתי ידע מה יקרה אם אני אדע, ומה יהיה גורל הקשר ביננו, ויעשה הכל כדי שהטעות לא תחזור, עדיף שאני לא אדע. שוב, רק כשמדובר באירוע חד פעמי מצער.

אלדד26

New member
בואי נגיד ככה -

אם הקשר ממילא נפגע מהותית, אז ברור שתדעי ואז זה לא משנה. מה אם מדובר בגבר שמתהולל "מדי פעם"? כל כמה חודשים יש לו איזה סטוצון וזהו. את לאו דווקא יכולה להרגיש את זה, ובואי נניח שזה אפילו לא פוגע בקשר שלכם, אבל לא מדובר במעידה חד פעמית (לא מאמין במעידות חד פעמיות במקרה הזה). מה אז?

G.O.D

New member
תגדיר לא פוגע בקשר...

מה מבחינתך ניקרא פגיעה בקשר? הרי גבר שבוגד פרושו של דבר שהוא משקיע זמן\כסף\אנרגיה במקום אחר שאינו הקשר עם זוגתו, דהיינו פגיעה בקשר קיימת ללא צל של ספק, השאלה היכן פוגעת הפגיעה, האם בחדר המיטות בלבד? או שמא זה מגיע גם לרבדים אחרים של הזוגיות? מכאן לדעתי זה אינדבידואלי לכל קשר וקשר, יש המוכנים להקריב ולוותר יותר, יש שפחות ויש שבכלל לא, אני מוצא לנכון להסכים איתך בנקודה של "לא שוכח לא סולח" ומי שבוגד\ת אין לו\לה מקום אצלי בלב ובנפש. G.O.D

אלדד26

New member
לא ממש.

יכול להיות שהפגיעה תהיה כל כך שולית, שהיא תהיה בלתי מורגשת בעליל. סתם לדוגמה - הגבר נוהג לחזור שלוש פעמים בשבוע מאוחר (נניח, 10 בלילה) הביתה. ככה חודשים... זו העבודה שלו (הוא לא בוגד). עכשיו, קח את אחת הפעמים האלו. נניח שבאחת הפעמים, הוא לא נשאר בעבודה כרגיל, אלא יצא ובגד. יש פה פגיעה בקשר? ברובד הגלוי, אני מתכוון. ברור (לי) שיש פגיעה בקשר - כי עצם הבגידה היא פגיעה בקשר. אבל אנחנו מדסקסים את עניין הפגיעה בקשר והאם היית רוצה לדעת אם בת זוגך עושה את זה. מה אם זו התדירות?

G.O.D

New member
תמיד יש פגיעה

אפילו בסיטואציה הזו, שכן ניתן להניח שהוא חוזר בעשר הוא בד"כ עייף, צופה בטלויזיה ועף לישון. אך כאשר הוא חוזר מזיון עם צעירונת, סביר להניח שכוחו במותניו הוא מבסוט והולך לידפוק איזה ארוחה, חוצמזה הוא עם חיוך מרוח וריח של בושם זר. אבל לענין התדירות והידיעה, לי אישית אין צורך לשמוע מבן\בת הזוג, אני מבחין בזה לבד, גם אתה וגם כל אחד אחר יכל, אולי זה רעיון למאמר?

אלדד26

New member
כמה דברים

1. לא התכוונתי להשפעה כזו על הגבר. התכוונתי לפגיעה בקשר. 2. לטעמי זו תהיה יומרנות לקבוע שאני תמיד אזהה מצב כזה. אפשר להסתיר בגידות. לא מנסיון, אבל אני חושב שאפשר.

G.O.D

New member
תלוי ברמת הקשר

מהניסיון שלי אחרי שמכירים את בן הזוג טוב הוא לא יכל להסתיר בגידה, פשוט לא! כמה שהוא ינסה לא יעזור, כי יש ניואנסים קטנים (בעיקר בסקס אבל גם בדברים אחרים) שמצביעים בברור על בגידה. אבל הכל תלוי עד כמה מכירים את הבן זוג והאם אתה מסוג האנשים שקולט וקורא בני אדם. אני אישית יכל לומר שיש בחורה אחת העונה לשם "אקסית מיתולוגית" אותה אני קורא ישר והפוך (והיא אותי) אנחנו יכולים לנהל שיחה שלימה ועמוקה כמעט בלי להוציא מילים, מספיק רמיזות וחצאי משפטים, לכן כאשר היא בגדה בי עליתי על זה בצ´יק, אפילו שהיא היתה מעבר לים, למעשה היינו במעין הפסקה ובכל זאת ישר עליתי על זה. אני לא סופר-מן ולא בטא-זואיד, כל אחד שמכיר את בן זוגו\זוגתו יכל לדעת מתי הוא בוגד, הכל עינין של היכרות. ההודעה מופנית לכולם למרות שלא כתוב בכל משפט הוא\היא, זוגו\זוגתו וכו...

אלדד26

New member
אולי אתה מוכשר,

אבל אני לא חושב שזה המצב אצל כולם. לא קונה את זה. יש אנשים עם כושר משחק מצוין שיכולים להסתיר את זה.

babe10

New member
אה, זה ברור.

אם זה לא רק משהו שקרה פעם אחת, וכן, זה יכול לקרות: נניח, חבר שלך מתחתן, אתם עושים מסיבת רווקים, שותים, משתכרים, ואפילו אהההמממ... מעשנים משהו, ובבוקר אתה מתעורר בחדר ששכרתם במלון לצורך החגיגה, ואתה מגלה את כוסית המאה עירומה כביום היוולדה אתך במיטה. אין לך מושג איך הגעת לשם, אתה שיכור עד עמקי נשמתך, וזה פשוט קרה. אני לא מצדיקה, כי מותר האדם וכו´.. אבל עדיין. אתה קולט מה עשית ומהיום והלאה אין יותר מקולה - ואפילו דיאט - כשאשתך לא בסביבה להשגיח. אם מדובר בבוגד סדרתי - מן הסתם זה יגיע אליי, כי העולם קטן, ונשים הן כלבות, ובטוח תהיה באזור איזו נשמה טהורה שתדאג לידע אותי, בשבילי, כמובן, (אהה...) או שמישהו מהאנשים שמכירים אותי יראה אותו נכנס למלון, רכב, או ווטאבר, וזה יגיע אליי. משיחות שהיו לי עם נשים נבגדות, הן ידעו או הרגישו, די מהר. זה שהן בחרו להעלים עין זה כבר סיפור אחר. ולענייננו - אם הגבר שלי בוגד מדי פעם אני רוצה לדעת, כדי להגיש הצעת חוק לעונש מוות... זה לא מכובד, לא בטיחותי (תחשוב אם יחטוף מחלה וידביק אותי ואת הילדים שלנו... ) ולא לעניין. אני חושבת ויודעת שיש גברים שלא בוגדים ולא יבגדו לעולם. נכון, אין הרבה, אבל אני אחזור שוב על טענתי משכבר - אני צריכה רק אחד. לא יותר.

G.O.D

New member
מניסיון מר וכואב...

מגלים בגידה בצ´יק, נשים בעיקר אבל גם גברים. אני למשל גיליתי שחברה שלי (לשעבר) בוגדת בי, אפילו שלא גרנו ביחד או משהו, אחרי שאתה מכיר מישהו כ"כ טוב ואישית, אתה פשוט מרגיש שהוא בוגד בך. לא בגדתי מימיי, אבל משיחות עם חברה אחרת שהיתה לי גיליתי שלנשים יש תפיסה הרבה יותר טובה בנושא, נשים יודעות שהגבר שלהן בוגד בהן אחרי פעם אחת, גברים צריכים קצת תקופת עיכול עד שהם קולטים... ההבדל הוא (זו הכללה אבל לצערי היריעה קצרה מלהתייחס לכל אחד ואחת) שנשים בד"כ בוחרות להעלים עין ולהיות בהכחשה וגברים (דם חם...) ישר מקימים קול צעקה... כמובן שכל האמור לעיל הוא לא במיקרה של "ניתפס על חם" שאז לא שייך שום הבדל גברים נשים, כולם מתעצבנים... G.O.D

danistar

New member
כמו שאמרתי כמה פעמים

יש משפט חכם "לא מכניסים ראש בריא למיטה חולה" .. טוב לא יכול לצאת מהסיפור הזה ..

למעלה