אה, זה ברור.
אם זה לא רק משהו שקרה פעם אחת, וכן, זה יכול לקרות: נניח, חבר שלך מתחתן, אתם עושים מסיבת רווקים, שותים, משתכרים, ואפילו אהההמממ... מעשנים משהו, ובבוקר אתה מתעורר בחדר ששכרתם במלון לצורך החגיגה, ואתה מגלה את כוסית המאה עירומה כביום היוולדה אתך במיטה. אין לך מושג איך הגעת לשם, אתה שיכור עד עמקי נשמתך, וזה פשוט קרה. אני לא מצדיקה, כי מותר האדם וכו´.. אבל עדיין. אתה קולט מה עשית ומהיום והלאה אין יותר מקולה - ואפילו דיאט - כשאשתך לא בסביבה להשגיח. אם מדובר בבוגד סדרתי - מן הסתם זה יגיע אליי, כי העולם קטן, ונשים הן כלבות, ובטוח תהיה באזור איזו נשמה טהורה שתדאג לידע אותי, בשבילי, כמובן, (אהה...) או שמישהו מהאנשים שמכירים אותי יראה אותו נכנס למלון, רכב, או ווטאבר, וזה יגיע אליי. משיחות שהיו לי עם נשים נבגדות, הן ידעו או הרגישו, די מהר. זה שהן בחרו להעלים עין זה כבר סיפור אחר. ולענייננו - אם הגבר שלי בוגד מדי פעם אני רוצה לדעת, כדי להגיש הצעת חוק לעונש מוות... זה לא מכובד, לא בטיחותי (תחשוב אם יחטוף מחלה וידביק אותי ואת הילדים שלנו... ) ולא לעניין. אני חושבת ויודעת שיש גברים שלא בוגדים ולא יבגדו לעולם. נכון, אין הרבה, אבל אני אחזור שוב על טענתי משכבר - אני צריכה רק אחד. לא יותר.