רציתי לומר משהו אפשר???

• פותח הנושא yupy9
  • פורסם בתאריך

yupy9

New member
רציתי לומר משהו אפשר???

התידדתי לאחרונה עם אחד מהבחורים במקום עבודתי. מחליפים אי- מיילים גולשים לשיחות אישיות וכו´... יום אחד השיחות החלו לקבל אופי מיני-משהו...החלפנו חוויות בפתיחות, אבל בכייף... כשברור שאין ביננו וגם לא יהיה כלום. (לבחור יש חברה רצינית מזה מ"ס שנים). אך מעבר לזה- הוא גם לא ממש "הטיפוס" שלי (רזה מידי...) מפה לשם פתאום התחלתי להבין שהרמזים העדינים שנזרקו בהומור- הם אולי בעצם לא ממש רמזים. ואולי דוקא יש מאחריהם הרבה כוונות... באחד הערבים כשכבר כמעט כולם סיימו והתפזרו להם לבתיהם, מצאתי את עצמי בהפסקה איתו כשפתאום תוך כדי פטפוט וצחוק הוא מושך אותי אחריו לאחד החדרים הצדדים- ושם עוד לפני שהבנתי מה קרה -הוא "הדביק" לי כזו נשיקה... היתי בשוק. ממש לא האמנתי. כמובן שמיד עצרתי אותו. (למרות שנורא התחשק לי באותו הרגע להמשיך... אולי כי אני כבר לבד די הרבה זמן ואולי גם כי אחרי הכל הוא באמת מצא חן בעיניי).מיד הבהרתי לו שמבחינתי זה לא אפשרי, כי יש לו חברה. וחשבתי שפה זה יגמר אך אז להפתעתי האי מיילים החלו להיות הרבה יותר "ישירים"... לבסוף העזתי ושאלתי אותו אם הוא בגד בחברה שלו אי פעם- והוא ענה שכן. וכשאמרתי לו שיקח דוגמא מאחיו (שהוא נשוי עם ילדים)- הוא ענה "אם הית יודעת כמה פעמים אח שלי בגד באישתו..." (בקיצור בעיה תורשתית...) בשלב הזה אתם בטח תוהים- למה טרחתי לשתף אתכם והרי דברים כאילו קוראים כל הזמן סביבנו בכל מקום - ובעצם איפה הפואנטה...- מבחינתי הפואנטה היא בכך שבתור מישהי שרגישה לסביבתה ומאוד "קולטת" אנשים- אני בשוק לראות שאחד שעושה כ"כ רושם של "בחור טוב- מבית טוב", עדין אינטילגנטי ונעים... בעצם הוא לגמרי מישהו אחר. שיש אנשים (עם דגש על המילה אנשים ולא גברים)- שמסוגלים לעשות דבר כזה לאדם שהם אמורים לאהוב יותר מכל. כמובן שיהיה מי שיחשוב- שאני בטח לא מספיק חדת- הבחנה, שאני לא מסוגלת "לקלוט" אנשים כאלה כבר מרחוק אבל תאמינו לי זה ממש לא המיקרה. כואב לי לחשוב על החברה שלו. ויותר מדהים אותי לחשוב באיזו קלות אני היתי יכולה להיות זו שבמקומה...

אלדד26

New member
לדעתי,

אי אפשר לקלוט את האנשים האלו מרחוק. הטענה המקובלת היא שאחוזים גדולים מאוד של אנשים בוגדים בבני זוגם. תסתכלי על כל האנשים שאת מכירה, ותנסי לנחש מי בוגד. בטח תגיעי לאחוזים נמוכים מאוד... לא מסתדר, נכון?

yupy9

New member
איזה לא מעודד... ../images/Emo70.gif

אך מצד שני איזה כייף לדעת שאתה כאן.

G.O.D

New member
בגידות

יצא לי פעם לעבוד בחברה מסויימת, הייתי אז לקראת סוף התיכון (נידמה לי כיתה י"א או י"ב), בקיצור היו במחלקה כ30 איש ביחס של 40 אחוז נשים 60 אחוז גברים. כמעט כל אנשי המחלקה היו נשואים פלוס ילדים, ואלו שלא היו נשואים, היו עם בני זוג קבועים, למעשה אני הייתי הרווק היחיד. יצא לי לשוחח כמעט עם כל אנשי המחלקה, וכולם אנשי מקצוע מעולים, מסורים לעבודה וגם אנשים טובים בכללי, כלומר היה כיף לדבר איתם (צחוקים, דחקות וסיגריות, כמו שחבר שלי אוהב להגיד). משיחה עם מזכירת המחלקה שהיתה בעצם ה"144" של המחלקה, היא ידעה הכל על עולם מסתבר שהרבה בוגדים, למעשה מחלקת התה של המחלקה שימשה כמזרן מחלקתי, לפי הסיפורים אין גבר במחלקה שלא ערך אצלה ביקור (חבל שהייתי כ"כ צעיר אז
) בואי ניקח פקטור הגזמות והמצאות, עדיין אחוז גבוהה בוגד, ואני בטוח שהמחלקה הזו היא לא מ"וונוס" או מ"נוגה" והמצב דומה גם במקומות אחרים. הסיבות? לא מתיימר לתת נימוק מדוייק, אבל ההשערה שלי היא שזה חלק מהתרבות החדשה, כלומר התא המשפחתי "בעל אישה 3 ילדים וכלב" כבר לא ממש רלוונטי, ואנשים מתחתנים בגלל לחצים חברתיים או גחמות של רגע. גם העובדה שאנשים מתפשרים בבחירת בת הזוג שלהם, מביאה אותם לשיעמום בשלב מוקדם של מערכת היחסים, והצורך להסתכל לצדדים, אולי דוגמא יפה אפשר ליראות בסדרה "הסופרנוס" שיש לטוני את אשתו שהיא אם ילדיו וזה התא המשפחתי שלו, ומצד שני יש את הפילגש (הבחורה ממזרח אירופה)...

SummerGirl

New member
איזה מבאס

ובדיוק כמו שאת אומרת - הוא יכול להיות מדהים ואחלה בנאדם, ועדיין לבגוד. ואולי אנחנו אף פעם לא נדע אם אנחנו נשואות לאחד כזה. זה הכי נורא.

אלדד26

New member
ושאלה אלייך

נניח שהיית נשואה ועם שני ילדים, היית מעדיפה לדעת או לא?

אלדד26

New member
אתה צריך להניח תמיד ש...

כל השאלות שלי הן כאלו. אתה מכיר אותי לא מאתמול, הרי

voguemaster

New member
אני הייתי רוצה לדעת

אני פריק של האמת הכואבת והמרה, מה אני יכול להגיד
הדבר הכי שנוא עליי זה שמסתירים ממני דברים. מזל שאני לא פרנואידי כמו שהייתי כשהייתי צעיר
אלי

אלדד26

New member
תפריד.

בדיעבד, ברור שזה יפריע ויהיה ממש מרגיז... אבל בפועל... תחשוב תיאורטית. על הסיטואציה שתיארתי. אם תבחר לא לדעת, באמת לא תדע. נניח! ואז - מה על המשפט "מה שאתה לא יודע לא יכול להכאיב לך"? מה אם אותה בחורה היא כל מה שחלמת עליו, אבל במקרה היא גם בוגדת בך פעם בכמה חודשים? שוב... שיהיה ברור - אני לא מצדיק בגידות. אני מנסה להסתכל על העניין מהצד הנבגד...

voguemaster

New member
לא על כזו חלמתי ואני עדיין מעדיף

תמיד לדעת את האמת (אפילו שהיא מרה).. בכל אופן, להפריד ? באיזו רזולוציה ? מה אני נראה כמו מוניטור ??
אלי

אלדד26

New member
אלי,

אל תכניס דיונים שלנו מפורומים אחרים, אה? ובכל מקרה, חשבת על זה לעומק באמת? ניסית להעמיד את עצמך באותה סיטואציה?

yupy9

New member
בתגובה לאלדד המתמיד... ../images/Emo9.gif

בטח שהיתי רוצה לדעת!!! שלא לדבר על הפגיעה הנוראה בפן הנפשי (שאני ממש לא מקלה בו ראש) ומה עם כל הנושא של מחלות בימינו??? אנשים תתעוררו- זה נורא! לפעמים זה ממש כמו "רולטה רוסית" ולא רק בגלל ה"אידס" (הכ"כ מתוקשר)...לצערנו לא חסר מחלות שונות ומשונות... להבדיל- הית רוצה להיות בסיטואציה בה יש לך (חס וחלילה) מחלה ממהרת כמו סרטן ושלא יספרו לך את כל האמת??? יש השפלות שלא צריך לספוג, היתי מעדיפה שמישהו יבוא ויספר לי ולא יחסוך זאת ממני. נכון שהחיים זה לא שחור לבן... ולהגיד בפה מלא שמייד הייתי קמה ועוזבת עם ילדים והכל, לא יודעת... עוד לא היתי במצב הזה (מקווה גם לא להיות). אבל זו כבר שאלה אחרת...

אלדד26

New member
אוקיי,

(אני? מתמיד? המממממ) את קצת חדשה פה בפורום, אבל דעתי בנוגע לבגידות ידועה למדי כאן. אני על בגידות לא סולח. לעולם. ומבחינתי, אדם שבוגד - יבגוד שוב. ולכן אמרתי כבר בעבר שאם כבר בוגדים בי, אז אני מעדיף לא לדעת. בהחלט. אם טוב לי עם הקשר, למה לי לדעת שבוגדים בי? אז נכון... יש בזה משום עצימת עיניים... אבל אני יודע שלא אוכל להתמודד עם הבגידה, והקשר כולו ייהרס. ובגלל זה שאלתי את השאלה. אני אישית לא הייתי רוצה לדעת. ולגבי המחלות... כן, נכון, את צודקת; אני רק מקווה שאם מישהי תבגוד בי פעם, היא לפחות תיזהר עם הצד השלישי... אין לי מה לעשות יותר מזה. ואם אדע שהיא בגדה בי? גם אז המחלות עדיין "שם". הן לא נעלמות.

גם אותי בגידה הייתה הורסת

לא יודעת אם מעדיפה לדעת או לא, ואפילו פוחדת לחשוב על זה, אבל בטוח שהיא הייתה הורסת את הקשר ואותי גם יחד.

אלדד26

New member
תחשבי על זה...

עד עכשיו יש כבר תגובות לכאן ולכאן בשרשור. מה דעתך?

zooti

New member
אבל (בקשר למחלות)

אם אתה יודע שיש סיכון למחלת מין, אתה יכול לאתר ולטפל בה יותר מהר ויותר טוב.

אלדד26

New member
המממממ

זה נכון לגבי רוב המחלות. אם מדובר באיידס, אז... לא ממש.

למעלה