רציתי לדעת...

רציתי לדעת...

אם יש אתר שמפרסם איפה ממוקמים איזורי ההייטק במדינה?(בעיקר במרכז) ואם לא , אולי מישהו יוכל לפרט את המקומות השונים שבהם החברות ממוקמות... תודה מראש..

motior

Member
תשובה פשוטה, אך לא מלאה

במקום הראשון: איזור התעשיה של הרצליה פיתוח. במקום השני: פארק עתידים, רמת החייל ת"א מקומות נוספים: איזור תעשיה פולג, נתניה איזור התעשיה של רעננה - ובכלל בכל השרון (למשל - בכפר סבא כמה חברות, באבן יהודה לפחות אחת)

d70

Well-known member
ממה שאני זוכר.. כעיקרון ניתן למצוא אותם בהרבה מקומות, ולא חייב להיות דווקא בריכוזים הגדולים. ממה שאני זוכר : קריית עתידים / רמת החייל-(צפון ת"א) הרצליה פיתוח קריית אריה-(פתח תקווה) נווה נאמן-(הוד השרון) איזור תעשייה אפק-(ראש העין) איזור תעשייה סביל-(ראש העין) עתיר ידע - (ליד כפר סבא) בנוסף יש הרבה חברות שפשוט מפוזרות במקומת שונים וממוקמים בבניני משרדים.(לדוגמא בעזריאלי)

pixiER

New member
עוד כמה...

יש לא מעט חברות שיושבות באזור הבורסה ברמת גן. יש אזור תעשיה הולך וגדל בלוד, וכנ"ל באזור, אבל אני לא מכירה את השמות שלהם (אם יש כאלו). בצפון יש כמובן את מת"מ, תפן, א.ת כרמיאל, רמת גבריאל במגדל העמק, א.ת. יקנעם, ובטח עוד כמה ששכחתי.

® רן

New member
ועוד כמה

יש לא מעט חברות היי-טק ב: - פארק המדע ברחובות (על גבול נס-ציונה). - עומר, ליד באר שבע. - הר-חוצבים באזור ירושלים. ואפילו התראיינתי פעם בחברה בישוב קדימה.

only me 27

New member
וגם ב..

ראש העין-פארק סיבל,ב air port city ליד נתב"ג יש דיי הרבה חברות במתחם שרובו היי טק..

למעלה