רציתי לדעת

H i L o L a

New member
../images/Emo6.gif חח

ו-HELO (אני לא יודעת את השם שלך,סורי) אני גם אוהבת את יוסי טרבלוס [גם מהרבנז'ה של שחר ואדם חחחח] אבל בעיקר את היציאות שלו במציאות,הוא בנאדם מצחיק,אבל הסטנדאפ שלו די רציני לפעמים... יש לו כמה קטעים טובים

H i L o L a

New member
רוני לא משהו אישי נגדך

אבל אני שונאת את התגובות האלו
למרות שכרגע זה לא קשור כי אני כן שירשתי נכון (יותר נוח לצחוק מהבדיחה של רונלי ולשאול משהו את מי שכתב מעליה מאשר לשלוח 2 הודעות,נכון?) אבל תפסיקו להגיד לאנשים איך לשרשר,זה לא באמת הורס את העיניים...

Ronush14

New member
דווקא לא הערתי לך!

רק נראה לי שהדס חשבה שאת כתבת למישהו אחר במקום לרונלי... אז אמרתי לה שלא שירשרת למקום הנכון... אבל אם התכוונת לצחוק ממה שהיא כתבה אז אני מבינה!
אז כן שירשרת למקום הנכון!
ואני מצטערת!

H i L o L a

New member
../images/Emo25.gif מווואה

שלא תביני לא נכון,לא כעסתי
רק רציתי להגיד את זה, כי להגיד הרבה "לא שירשת נכון" זה יותר גרוע מהשרשור הלא נכון עצמו... וזה לא מופנה אליך אלא מסר לכמה אחרים..

חחח קוראים לי ליהי

היתי בושי טושי ואז איבלג'וקר ואז קאמל זה הכינוי הסופי (לעת עתה)..... שזהה מסיינפלד למי שלא זיהה

H i L o L a

New member
אהההה

אז אני יודעת מי את! ליהי! חחחח שכחתי לגמרי ששינת את השם מק א מ ל! אז אני מבינה שאת גם אוהבת את שחר-יוסי-אדם? וגם את השירים שלהם במקרה? (אמ סי מנצור)

Ronush14

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

זו את?? חחחחח לא ידעתי עד עכשיו!

ALiCiA SpInNeT

New member
קוואבאנגה ../images/Emo41.gif../images/Emo94.gif../images/Emo28.gif

מי מצחיק אותי.. מי מצחיק אותי.. הממ נאור ציון כמובן
. שגיב פרידמן
. אדיר מילר
. יש גם גויים! (לא אמרת שאסור) - ברני מק
. סדריק הבדרן (או ווטאבר היז ניים איז)
. פעם הייתה באחד מערוצי הסרטים של 'הוט' הופעה של טובי הסטנדאפיסטים השחורים בארה"ב! אוו, גרייט הופעה, ועוד יותר גרייט סטנאדפיסטים! הממ, רציתי לתקוע (תרתי משמע
) גם את אורי חזקיה, אבל הוא לא כ-זה מצחיק.. יש לו מזל שהוא חמודי וכובש!

NimaZ

New member
אוי נו דובי דובי?!../images/Emo122.gif

אורי חזקיה הוא בעעע אני לא אוהבת אותו בכללללללללללללללללללללללללללללללללל והוא לא מצחיק הוא היה יכול להיות מצחיק אלא אם כן הוא לא היה תוקע את הגיטרה והורס לעצמו מופעים המופע היחיד שצחקתי ממנו היה בלא נפסיק לצחוק 2 אבל אז הוא הוציא גיטרה והרס הכל מעפן

Ronush14

New member
גם אני שונאת את הגיטרה שלו! ../images/Emo11.gif

בואי נלך לגנוב לו אותה!!
ואז המופעים שלו יהיו נורמלים!

יאללה חרם גטרה!

הוא משום מה אוהב אותה מאוד וחש שהיא תורמת.... "יש לי שיר יש לי שיר" בכל אופן רציתי להוסיף לרשימתי (שככבר מזמן עברה את ה5 המסוכם) אותו: הוא בהופעה היחידה שראיתי שלו הצחיק אותי בטירוףףף ולידו רובי או איך שלא קוראים לו (ראוול מהפרסומת) שגם קורע אותי כל פעם מחדש

NimaZ

New member
ראול?!../images/Emo122.gif

מגנייייה חהחחההח איך אני אוהבת את הפרצוף שהוא עושה אחרי שהוא שם שם קרח... כזה או... חהחהחהחהחהח פרסומת חמודה אמרו לי שהמסטיק דוחה...

H i L o L a

New member
../images/Emo6.gif ראוווול

והגיטרה של אורי לא כזאת נוראה
לפעמים זה אפילו מצחיק,תנסו
רק שמידי פעם זה גם הורס לו את ההופעה... ליהי- הסטנדאפיסט ששמת תמונה שלו הוא ארז שלם
והוא באמת מצחיק
אה ואגב ארז- אתם מכירים את ארז קליימן? הוא גם סטנדאפיסט חמוד
אה אהא האה- ולפני שאני אשכח- ליהי, יש גירסה חדשה ל"אין מציל" של אמ סי מנצור,וזה ממש קורע
אז אם את אוהבת יש לי המלצות

וואי כמה פעמים השם שלי

בהודעה אחת...... כן אני אשמח חחח "דובה עזבי תדגל דובה עזבי תבייגל" "ילד עזוב נטשה נטשה עזבי את סשה אני בכלל נטשה אחותו של סשה 150 ירידה חדירה הכל עם גומי הרפייה מלאה" חחחחחחחחחחחח אוי עכשיו נזקרתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צריך להיות שרשורי שחר MORE OFTEN

H i L o L a

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אין לך מושג כמה אני יכולה לצחוק מהבנאדם הזה
יש לו לאדם וליוסי תוכנית רדיו בימי חמישי ב1 בלילה,ואז גם ככה שפוכים וזה מצחייייק
*מדוזה עזבי ת'דגל* בהיידפארק יש לי ולעוד אחת אשכול עם (בנתיים) 40 עמודים על שחר וכל הקשור (אמ סי מנצור,תוכנית רדיו,יוסי,אדם,הופעות וכו')

למעלה