סימנתי ביומן וואללה לא ידעתי....תודה "דובה צאי תראי עשית שובר גלים" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
H H e L L L L L L o O New member 13/7/04 #43 סימנתי ביומן וואללה לא ידעתי....תודה "דובה צאי תראי עשית שובר גלים" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
H H i L o L a New member 13/7/04 #44 ../images/Emo13.gif וואלה בכיף אם את רצינית אז זה ברדיוס 100FM שאפשר לשמוע באינטרנט איך אני אוהבת לפרסם דברים שקשורים אליהם,אני כמו יחצ"נית שלהם
../images/Emo13.gif וואלה בכיף אם את רצינית אז זה ברדיוס 100FM שאפשר לשמוע באינטרנט איך אני אוהבת לפרסם דברים שקשורים אליהם,אני כמו יחצ"נית שלהם
H H i L o L a New member 13/7/04 #46 בעיקרון כן אבל זה גם תלוי איפה את גרה, למשל אני ירושלמית ולא קולטים אצלי רדיוס אז אני שומעת באינטרנט..
בעיקרון כן אבל זה גם תלוי איפה את גרה, למשל אני ירושלמית ולא קולטים אצלי רדיוס אז אני שומעת באינטרנט..
H H e L L L L L L o O New member 13/7/04 #35 הי הי! ככה מדברים על בחיר ליבה של ספילנטנט (בעברות מזעזע)
A ALiCiA SpInNeT New member 13/7/04 #38 ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif יו גו גירל! ../images/Emo41.gif../images/Emo94.gif../images/Emo28.gif
../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif יו גו גירל! ../images/Emo41.gif../images/Emo94.gif../images/Emo28.gif