רציתי לדעת

רציתי לדעת

מי הטופ 5 סטאנדאפיסטים שלכם?
שלי: שגיב פרידמן
רועי לוי
אורי חזקיה
שחר חסון
יוסי טרבולס ואחד שאני יודעת שהוא מאילת ואין לי שמץ מה שמו בישראל (שמנמן עם משקפיים יש לו קטע עם אנשים שלוחצים על הכפתור מעלית אלף פעם אז המעלית ודאי חושבת לעצמה "וואי אני אזדרז לחוצים שם למטה")

Lucy88

New member
אני אוהבת את....../images/Emo23.gif

שחר חסון אחד שכרגע לא עולה לי שמו אבל הוא דיי מבוגר ותמיד מדבר על זה שצריך לכבד נשים וכאלה... טירן ועידן!וואו גדוליםםםםםם רועי לוי אהבתי את החצילים
אבל ראיתי אותם רק פעם אחת אז במקומם נגיד את לא זוכרת איך קוראים להם צמד כזה שלאחד מהם קוראים עידן והם עשו קטע עם מנהל וכיתות "אורנה זו כיתה שלך"
מקווה שהבנתם את ההודעה שלי כי אני קצת מסטולההההה

אממממ.....יש הרבה

אמממ........ טוב...יוסי וטירן
החצילים האלה שעושים-אורנה זאת כיתה שלך.... וגם הזה...טוב....פרידמן...שגיב יכול להיות
שגיב פרידמן
ו......אממ...אממ........ גם נוסבאום חביב כזה

אורנה זו כיתה שלך קרעו אותי באמת

ותגידי לי שזה לא זה שכזה קצת עם צלקות על הפנים (המבוגר מכבד נשים) אוי הוא גרוע...

וווואייי אני מוסיפה לעצמי

זה שבפרסומת למסטיק קוקטייל הוא ענננננננק נראה לי שמו רובי? משו כזה

אוש7יתי

New member
אממ...

שלי:
אבי נוסבאום
רועי לוי
שחר חסון
קיציס ופרידמן
שגיב פרידמן אני חושבת שאת הקטע עם המעלית קודם מיקי גבע עשה... או שמיקי גבע העתיק אני לא יודעת אבל ביום טוב גם מיקי גבע עשה את הקטע הזה!

סי15

New member
אני לא מכירה הרבה...

אבל אני נורא אוהבת את שחר חסון ואת אלה שעושים "אורנה זו כיתה שלך!" (אף אחד לא יודע איך קוראים להם?!
) ואת הזה עם הגיטרה שנראה לי שזה אורי חזקיה (הוא היה כותב באקדמיה) וכמובן את יוסי וטירן שבשבילי הם תמיד מקום ראשון!!

Lucy88

New member
רק שתדעו

אמרתי חוץ מהאקדמיה!!!!כי אם זה עם האקדמיה אז זה ככה: יוסי וטירן ואבי נוסבאום טוגדר! הדר לוי ואז השאר... ואלה שעושים את אורנה זו כיתה שלך הורגים אותי!נראה לי לאחד מהם קוראים עידן

NimaZ

New member
נמנמ...

קודם כל... בוקר טוב לכולם
קמתי הרגע ... ולמי שתוהה מתי הלכתי לישון... בארבע!!! זה 12 שעות!!!!!!1 אהההההההההההההההה אוקי אז הנה: יוסי וטירן
שחר חסון
שמן אחד שמחכה יונים... ילד הימולדת... שגיב פרידמן
אלה שעשו אורנה זו כיתה שלך... וגם אם אתם לא זוכרים הם עשו את ליאורניד וחבר שלו עם הראשים... "אבל את סכסכניייייייייייייייייייייייית"
ועכשיו: יוסי וטירן
שגיב פרידמן
שלר

H i L o L a

New member
טוף,שזה נוגע לסטנדאפ

אני יכולה להיות ברברנית,אני מקווה שאני לא אמשוך את זה יותר מידי
:
שחר חסווווון,הוא פשוט אדיר
לא יודעת,ידיד שלי אומר שאולי לא כולם מתחברים לזה כי הוא משוגע שעושה שטויות על הבמה,אבל כנראה שעדיין לא מבינים אותו,זה יגיע...
אורי חזקיה
שהבנאדם הזה הוא פשוט סטנדאפיסט מוכשר, יש לו יכולת קומית אדירה, שמתם לב שהוא צוחק על כל הדברים הקטנים והנכונים מאוד האלו? אפילו בלי גסויות הוא מצחיק מאוד.
אולי לא תכירו אותו - אדם שרון
(אני עושה פרצוף כזה כי הוא פשוט חמוד,אז זה הזכיר לי אותו) ו..אם אתם באמת לא מכירים אז אני ממליצה מאוד להכיר כי הוא מצחיק מאוד
ואני די בכללי אוהבת סטנדאפ,אז חוץ מאלו שהזכרתי ^ , שהם הכי הכי, אני אוהבת את כולם
(חוץ מכמה שגרועים במיוחד שאני נמנעת מלהגיד מי הם..) אבל יש לי כמה הערות: 1. הדיעה שלי היא ששגיב פרידמן הוא לא סטנדאפיסט,הוא בדרן... כי לפני ה"אדיש" הוא שיחק אותה מטומטם ושהוא ראה שזה לא הולך לו,הוא שינה את זה לאדיש,הוא משחק תפקידים,זה לא בדיוק סטנדאפ..
2.אני לא מבינה איך אתם יכולים להשוות בין הקומיקאים של האקדמיה לבין הסטנדאפיסטים המנוסים! כן אנחנו משוחדים,וחולים על התוכנית הזאת, אבל זה לא אומר שהם ברמה הזאת, ברור שיש סימנים לסטנדאפיסטים טובים לעתיד כמו למשל נוסבאום ואורבך שיש להם את זה, ויוסי וטירן שטובים כצמד
אבל אין להם ממש סיגנון משלהם,צורה משלהם,הם עדיין לא בנו את עצמם... אז לשים אותם מעל סטנדאפיסטים זה פשוט סתם
טובבב ידעתי שאני אכתוב הרבה,אז קולה כבוד למי שקרא הכל

NimaZ

New member
תודה../images/Emo13.gif../images/Emo122.gif

אמרו לי את זה כמה פעמים ואני תמיד שוכחת
חברה יומולדת!!!!!!!1 הכי טוב שלו זה החירוי של אייל פלד: קוסטה ריקה
הוא ממש מצחיק אותי

סי15

New member
להילה

למה דווקא רני נורא אוהבת את שחר חסון! הוא פשוט מצחיייייייייק ואולי אני לא ממש מבינה בסטנדאפ כמוך אבל מה שאני יודעת שיוסי וטירן נורא מצחיקים אותי, הרבה יותר מסטנדאפיסטים מקצועיים שראיתי אז בגלל זה אני משווה אותם...

DaNk55

New member
יש כמה..

כמובן שאילן ועמית, עם "אורנה" ו"עו-גה", וכ'ו. יש את הסנטדאפיסט שאני כל הזמן שוכח את השם שלו, שהסטנד-אפ שלו זה על דברים מהיום-יום, לדוגמא- "נכון ליד אתרי בנייה יש שלט, 'כאן בונים'. תבנו! מה אתם רוצים? מילה טובה?"
יש עוד אחד, שמחקה כל מיני זמרים. לא מיקי גבע, אחד אחר, שבאחד מהמופעים אמר שקל מאוד להמציא שיר של שלמה ארצי, והתחיל לשיר את השיר. גם עידן וטירן. יש להם את הקטעים, אחד שמחבל ושוטר נפגשים ליד תחנת אוטובוס, ואחד ששניהם הדיסקו ויורדים אחד על השני. בעיקרון, כולם מצחיקים אותי. אה, גם החצילים.

הבונים זה שגיב פרידמן

וירון ברלן....לא משהו..... ואדם שרון ודאי שמכירה....מהברנז'ה של שחר מה אף אחד פה לא בקטע של יוסי טרבולס??

למעלה