טוף,שזה נוגע לסטנדאפ
אני יכולה להיות ברברנית,אני מקווה שאני לא אמשוך את זה יותר מידי
:
שחר חסווווון,הוא פשוט אדיר
לא יודעת,ידיד שלי אומר שאולי לא כולם מתחברים לזה כי הוא משוגע שעושה שטויות על הבמה,אבל כנראה שעדיין לא מבינים אותו,זה יגיע...
אורי חזקיה
שהבנאדם הזה הוא פשוט
סטנדאפיסט מוכשר, יש לו יכולת קומית אדירה, שמתם לב שהוא צוחק על כל הדברים הקטנים והנכונים מאוד האלו? אפילו בלי גסויות הוא מצחיק מאוד.
אולי לא תכירו אותו - אדם שרון
(אני עושה פרצוף כזה כי הוא פשוט חמוד,אז זה הזכיר לי אותו) ו..אם אתם באמת לא מכירים אז אני ממליצה מאוד להכיר כי הוא מצחיק מאוד
ואני די בכללי אוהבת סטנדאפ,אז חוץ מאלו שהזכרתי ^ , שהם הכי הכי, אני אוהבת את כולם
(חוץ מכמה שגרועים במיוחד שאני נמנעת מלהגיד מי הם..) אבל יש לי כמה הערות: 1. הדיעה שלי היא ששגיב פרידמן הוא לא סטנדאפיסט,הוא בדרן... כי לפני ה"אדיש" הוא שיחק אותה מטומטם ושהוא ראה שזה לא הולך לו,הוא שינה את זה לאדיש,הוא משחק תפקידים,זה לא בדיוק סטנדאפ..
2.אני לא מבינה איך אתם יכולים להשוות בין הקומיקאים של האקדמיה לבין הסטנדאפיסטים המנוסים! כן אנחנו משוחדים,וחולים על התוכנית הזאת, אבל זה לא אומר שהם ברמה הזאת, ברור שיש סימנים לסטנדאפיסטים טובים לעתיד כמו למשל נוסבאום ואורבך שיש להם את זה, ויוסי וטירן שטובים כצמד
אבל אין להם ממש סיגנון משלהם,צורה משלהם,הם עדיין לא בנו את עצמם... אז לשים אותם מעל סטנדאפיסטים זה פשוט סתם
טובבב ידעתי שאני אכתוב הרבה,אז קולה כבוד למי שקרא הכל