רציתי לדעת

טרושקה

New member
רציתי לדעת

כל חברי הפורום חורשים רק על הופעות של הדורבנים או שיש עוד להקות שאתם נוהגים ללכת להופעות שלהם?

שושה 12

New member
../images/Emo19.gifאני אוהבת עוד להקות...

(אני אפרט מאוחר יותר) ונראה לי שאני היחידה כאן שעדין לא הייתה בהופעה של הדורבנים. הייתי פעם בהופעה של גלי עטרי שהייתה בקיבוץ והיו פה פעם גידי גוב, דני סנדרסון, מזי כהן, ואפרים שמיר (לא כוורת). די התפלחנו לשם. היו צריכי לשלם ואנחנו ישבנו שם עוד בהכנות שהם עדין לא באו בכלל, אז לא היינו צריכים לשלם.
.

lonireli

New member
ומה עם שלומי שבן?!?!!?

ההפועה הכי יפה מבין כל מה שהזכרת (טוב נו... גם שלום חנוך היה לא רע):) אההה... גידי גוב?:) גלי עטרי?!?! איפה הייתי כשזה קרה?!?!

שושה 12

New member
../images/Emo19.gifשלומי שבת אני לא זוכרת...

גלי עטרי וגידי גוב היו פה פעם בחצר הגדולה... אצל שלום חנוך לא הייתי בהופעה אבל הייתי קצת לפני. פעם היו בגורן גם ארקדי דוכין ועברי לידר...

gloom

New member
אני גם לא הייתי../images/Emo66.gif

הייתי אמור להיות אתמול בסוזן דלל אבל אח שלי חזר מהצבא.... ועד שהייתה הופעה בירושליים אף אחד לא רצה ללכת.... אני חסיד של הדג נחש ויוני בלוך... ואם יש שייגעץ אז גם שייגעץ

Peach 17

New member
אז הנה....../images/Emo26.gif

היהודים, מוניקה סקס, שייגעצ, יוני בלוך, בוטן, עברי לידר, הדג נחש.. את עברי והדג נחש אני לא ממש אוהבת אבל הייתי בהופעות... ויש עוד להקות שאני אוהבת ולא הייתי בהופעות...... בזמן האחרון התחלתי לשמוע פאנק וסקא אבל הלהקות שמופיעות הן להקות של נוער אז לא נראה לי תכירו.....

Peach 17

New member
נזגרתי בעודדדד!!

סינרגיה, להקת דבק, זנגוילי החצר, כמסית השכל, אביב גפן ובהופעות שהיו ברוק עצמאות השנה ושנה שעברה......

yoyoyud

New member
כלומר בעצם היית רק ברוק העצמאות ../images/Emo8.gif

אגב, אני חדש כאן
שלום

Peach 17

New member
שלום שלום...../images/Emo70.gif

והייתי בהופעות שרשמתי וגם ברוק עצמאות

Sn‡ƒƒ

New member
אני הייתי בעוד הופעות..

של משינה ,בוטן מתוק בקרקס, ירמי קפלן ודנה ברגר. אבל אני שואפת להרבה יותר..

ב-ר-ו-ר שיש עוד../images/Emo70.gif

לשייגעצ יצא לי ללכת פעם אחת, אבל בהזדמנות הראשונה שאני אוכל אני בטוח אלך לעוד, לבוטן מתוק בקרקס יצא לי ללכת בינתיים פעמיים, אבל אני מתכננת ללכת גם להופעה שלהם שוב...

בעקרון...

יש עוד להקות/זמרים ישראלים שאני אוהב. אני הולך הרבה להקלטות של כוכב נולד, ובכלל אוהב לראות את נינט. ויש עוד כמה הופעות וכו'. אבל בעקרון - שום דבר בישראל לא מתקרב מבחינתי לדורבנים. יש את קווין, הלהקה האהובה עלי בעולם... אבל ללכת להופעות קצת קשה... מה שכן, הלכתי לראות את המחזמר שנעשה על השירים שלהם בלונדון... והיה ממש ממש ממש ממש מעולה :)

צ א ל ה

New member
הייתי בדיי הרבה הופעות חוץ...

הייתי ב....
הדורבנים * 45 (+/-)
ארז דן והעולם שותק (אחלה להקה שאני עובדת איתם, תבואו להופעה הבאה!!!!!) *50,000
עמית פרידמן *3
הדג נחש
יוני בלוך * 4
להקת דבק
טל שגב
בוטן מתוק בקרקס
עופר שריקי
אלג'יר
שי להב
שייגעצ
מוניקה סקס
מופע של כוכב נולד
עוזי פוקס/גבי שושן/שרי
שלמה ארצי
בן ארצי אני לא מצליחה לחשוב על עוד הופעות כרגע... אבל זה דיי מכובד לתקופה של שנה וחצי בערך לא???? אני רק לפני שנה וחצי פחות או יותר התחלתי לאהוב מוזיקה ישראלית...

למעלה