רציתי לדעת

efratushke

New member
סתם! חולה עליך!

והשמלה שהיית איתה אתמול מהממת! היתי חייבת להגיד לך אבל.. בגלל מה שקרה.. לא יצא לי חחחח אבל זה כבר עניין אחר תהני בהופעות!

צ א ל ה

New member
מתביישת... ../images/Emo4.gif

אני לא כל כך זוכרת מי את... ותודה, אבל לא לבשתי שמלה, זו חצאית... וחולצה... אבל תודה בכל אופן...

כתמונית

New member
שקר!!

את לא יודעת מי זאת אפרת??!! כולם יודעים מי זאת אפרת!!! הכתומה - אלב המאגניבה! לא אני!!! ממממ...ובקשר להפועות שאני הייתי בהם - אתם לא רוצים לדעת....נשאר בדורבנים ויוני בלוך.... (ובאמת - קונצרטים ואופרות נחשב??!! חחח...כמה פאתטי...)

efratushke

New member
את יודעת יפה מאוד...

שהבארבי (של כפ"ס) הפך להיות הבית השני שלי
אבל מההופעות החרושות זה רק דורבנים ויוני בלוך.. כל השאר שמקבלים כבוד זה יוני רכטר, גידי גוב ושאר החבורה שלהם
(אופרות וקונצרטים של פילהרמונית זה גם? חחח) חוצמזההה!!! שאחינועם ניני כבר תחזור מהשבטים הנידחים שלה באפריקה שתעשה הופעה בישראל!!!! אני מתה לראות אותה כבר! חחח זוכרים שפשוט בכיתי כשראיתי אותה? מדהימה! אני פשוט מעריצה אותה!

efratushke

New member
מממ יש עוד אבל..

הם לא יקבלו את הכבוד הראוי להם בגלל שהם לא חרושים מספיק עבורי..

טרושקה

New member
עכשיו אני

אני אוהבת מאוד את קורין אלאל (כן...כן...) ואת משינה... וגם הייתי בהופעות שלהם... וכמובן עוד המון המון זמרים, אני מתההה על מוסיקה מכל הסוגים אבל משהו כמו האהבה שלי למוסיקה של הדורבנים עוד לא קרה לי אף פעם... זה ממש מוזר...

אני...

חורשת גם על מוניקה סקס, היהודים, בוטן מתוק בקרקס ויוני בלוך אולי עוד מישו... אבל אצל הדורבנים הייתי הכי הרבה..

למעלה