רציתי לדעת:

SHUV it

New member
רציתי לדעת:

מה הכישוף הכי לא פוגע והכי לא מסוכן שמתחיל יכול לעשות בלי כישורים התחלתיים או משהו כזה... (תכתבו גם את איך עושים את הכישוף בבקשה) נ.ב בלי סיאנסים... יש לי ניסיון בזה והרוח "אמרה" לנו: "מה שאתם עושים זה לא בסדר, אסור להפריע למתים!!!" ואז הכוס נשברה... אז אני עדיין קצת מפחד מזה ולא רוצה להעיר את המתים... בתודה מראש...

כמה דברים...

יש לי משהו בשבילך אבל זה לא כישוף זה יותר תרגיל.... ואני רוצה להגיד לך כמה דברים: 1. לכל כישוף יש את החסרונות והיתרונות שלו... (תיקח את זה בחשבון) 2. יש את הכישופים ה"לבנים" כאילוהכישופים הטובים...שנגיד אם יפעל חוק השילוש אז זה יחזור אליך לטובתך.... מבין? אבל שוב... יכולהיות בזה גם סוג של סיכון.... בקשר לתרגיל: קוראים לזה כדור אנרגיה אתה פשוט מאוד לומד איך להוציא אנרגיות דרך הידיים... זו שיטה נחמדה לעשות איתה הרבה דברים כמו רייקי ועוד כל מיני דברים.... אתה שם את שתי ידייך באיקס אחת על השנייה ומתחיל לשפשף אותם חזק בערך 15-20 שניות ואז אתה יוצר עם הידיים שלך צורה של כדור ואז אתה אמור להרגיש כל מיני דברים... כאילו יש כאלו שמרגישים דקירות יש כאלו שמרגישים חום וכו´......

SHUV it

New member
תשמע...

ניסיתי את האיקס הזה הרגשתי עיקצוצים וכאילו יש לי חתיכת גומי בידיים זה אמור לקרות??? ויש לך עוד משהו מגניב כזה שלא יכול לעשות כלום<?? ומה זה רייקי???

BomberMan

New member
עזרה

לפי דעתי דבר ראשון שאתה צריך לנסות... זה לבקש עזרה מהישויות. למשל אני כל יום לפני השינה מדליק נר ואומר תודה לכל הישויות, הרוחות, המלאכים והאנשים שעזרו לי באותו היום. ומבקש מהם שישארו לצידי ויעזרו לי. מאז שהתחלתי בעניין הזה - החיים יותר זוהרים :) תנסה, זה לא מסוכן ואפילו מועיל.

Jerald_Admonds

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

ההתחלה של כל דרך מאגית מוצלחת! לבקש עזרה מהאני העליון שלך, פיות, מלאכים, אלים, ירקות, מה שבא לך! ואז להקשיב טוב טוב ולראות איך הם חושפים בפניך את הדרך..

SHUV it

New member
אני בהחלט מסכים, אבל:

אני רוצה לנסות משהו שיגרום לי להאמין שיש משהו מעבר למה שאנחנו רואים נגיד לגרום לאיזהשהו עצם או גוף לרחף או לקפוץ מעצמו או כל דבר בסגנון הזה... כדי שאני יוכל לראות או לפחות להבין שיש משהו אחר בעולם הזה ושיש כל מיני יצורים או כוחות נסתרים שעוזרים להפעיל או אולי גם הורסים (כל הדברים ברעים..) את העולם והיקום הזה... מבינים??? אולי הבהרתי את הרצון שלי ללחש או כישוף או סתם תעלול ... אודה לכם עם תעזרו לי להוכיח לעצמי שיש דבר כזה.. כמו שליטה בתת מודע או משהו כזה...

Jerald_Admonds

New member
גם אם

עברתי אותו שלב כמוך בעבר, אני לא מכבד אותו. תתעלה מעבר לצורך להוכחה מיידית, אם הלב שלך באמת טהור ובאמת נועדת לעסוק בזה אתה תלך בדרך בהתחלה ללא ידיעה בטוחה, שרק אחריה תבוא הוכחה שתנבע מעצמך, ביחד עם כוח והבנה. ואם תבוא הוכחה, אז סבבה אבל תבקש אותה לא מאנשים אחרים, אלא מהתודעה העליונה שלך, שתוביל אותך ל"הוכחה" שכזאת במידה והיא באמת רצויה במסע שלך.

Jerald_Admonds

New member
הערה

"אם כן תבוא הוכחה"- מיוחס לתקופה שלפני שההוכחה תבוא ממך.

korinalir

New member
../images/Emo45.gif

וואו איך אני נהנית לקרוא הודעות של אנשים כמוך, שמקבלים את הגישה שההבנה והידע בדרך המאגית צריכים לבוא מתוך המכשף עצמו. שהמורה הכי טוב שלך לכישוף הוא הייקום, הטבע, והתת מודע שלך עצמך. שהכל זורם בטבעיות אם רק תרצה ללמוד באמת. עשית לי את הלילה

Jerald_Admonds

New member
וההודעה שלך עשתה לי את הצהריים../images/Emo13.gif

טוף הכל מתחיל להיות קיטשי מידי חחח אז לפני שנהפוך לטלטאביז, יש לך איי סי קיו?

korinalir

New member
חחחחח......./images/Emo6.gif

יש יש אי סי קיו ואפילו יש לך אותו its just me...the new & improoved lexy jaded. המממ והמון דברים השתנו בחיים שלי ונדבר כבר בהזדמנות

Jerald_Admonds

New member
ואי נו את צוחקת עליי?!

את ניצן!!! למה לכל הרוחות התייחסתי אליך כאל זכר?

plusman

New member
קראתי את הודעה ו...

לא הבנתי את הקטע של הישויות כי אני לא מבין איך אתה מבקש פשוט מבקש במילים שלך או כאילו אתה עושה מעגל או כישוף או משהו. תודה מראש.

Jerald_Admonds

New member
העיקר שאתה מביע

כוונה כנה, ומודה לישויות אחרי ולפני שקיבלת את מה שאתה צריך. אתה יכול לעשות מדיטציה, דימיון מודרך, טקס, הדלקת נר, טיול בטבע מה שבא לך. פשוט תקרא להם תבקש מהם הדרכה או מידע במה שאתה צריך ותודה להם. והשלב הכי חשוב אחר כך הוא הקשבה, פנימית, חיצונית כדי לשים לב מתי העזרה שלהם באה ולהודות להם.

witch13

New member
היי לך

תקשיב, אל תקפוץ ישר לסיאנסים וכישוף, כי אם אין לך את ההכנה המתאימה, זה יכול להיות ממש מסוכן. אני אישית עשיתי את ההכנה(דמיון, אנרגיות למיניהן ועיסוק במיסיקה כללית) שנתיים לפני שהתחלתי לעסוק בכישוף פרקטי. למה כל כך הרבה זמן? לא הרגשתי מוכנה.. אני יודעת ששנתיים זה הרבה זמן ורוב המתחילים החדשים(אני לא מדברת על וויקאנים) מתאמנים חודש ואז שואלים למה לא עבד לי. אם אתה רוצה לעשות כישוף, הכישוף הבסיסי זה כישוף שייגן עליך מאנרגיות שליליות=כישוף הגנה. אבל כמו כל כישוף אחר, הוא דורש תקופת אימוים. אני לא אתן לך כישוף כי אני מאמינה שמכשף צריך לכתוב את כישופיו בעצמו, אבל מרכיבים כמו נרות-הייתי ממליצה על הרבה נרות לבנים ואולי נר שחור אחד, וקצת רוזמרין. סיאנסים לא מומלץ בכלל, כי זה יכול להביא לסיבוכים. מקווה שעזרתי, דנה.

למעלה