רציתי לדעת.....

Wicca

New member
רציתי לדעת.....

אם מישהו יודע מה ההבדל בין כישופי אהבה לבנים לבין כישופי אהבה שחורים? כי נראה לי שזה אותו הדבר, או שפשוט בכישוף השחור זה יותר חזק?
Wicca

אני לא אכנס שוב לעניין ההגדרות

אלא פשוט אענה על השאלה. כישוף אהבה שחור הוא כישוף הכופה על אדם מסויים לאהוב אותך בניגוד לרצונו- או במילים אחרות: יוצר אהבה במקום בו היא איננה קיימת. כישוף אהבה לבן הוא כישוף המיועד להוציא את האהבה שכבר קיימת בין שני אנשים, או למשוך אהבה. במילים אחרות: מזרז את התהליך של גילוי האהבה הקיימת. מקווה שהכל מובן
ליה

The Spirit

New member
מישהו מכיר כישוף אהבבה לבן? אני

מעוניין לעשות, למרות ש... אני לא כ"כ מרגיש טוב עם כישופים, בחיים לא עשיתי, כי זה די נוגד את הדת שלי, אבל לא משנה בכל זאת, מישהו מוכן לתתת לי כישוף אהבה לבן?

או......./images/Emo5.gif

אם אין לך רקע עם כישוף והוא אף נוגד את האמונה שלך, אני ממליצה לך לא להתעסק בו. כישוף הוא תיעול כח הרצון הטהור- לא סתם מילמול של כמה מילים ריקות והדלקת נרות. אם אינך המאמין בצורה שלמה במטרה אז רצונך לא יתמלא. ומעבר לכך: רצוי לחבר את כישופיך לבד, ורק לשאוב השראה מכשפים של אחרים. אם אתה מתעקש: יש שיקוי אהבה וויקאני במאמרי הפורום. מאמרי הפורום כאן בשביל למנוע שאלות כאלו- אני מבקשת להביט בהם לפני שאתה שואל שאלות נוספות

למעלה