רציתי לדעת משו

ניטו

New member
רציתי לדעת משו

אם מישהו לומד במגמת פיזיקה וקיבל זימון לתלפיות אבל לא לשחקים וחבצלות. האם זה אומר משהו על הקב"א שלו? שהיא נמוכה מ-55 ?

לא זה לא

חשבתי שביררו לך, ואתה יודע בוודאות שנדפקת עם קב"א 55, לא...?

ניטו

New member
אני לא מדבר על עצמי

אלא על כמה ילדים שאני מכיר. למה זה לא אומר ? הרי כל מי שיש לו מעל 54 מקבל שחקים וחבצלות.

אין פה היגיון במה שאתה אומר...

או שאני פשוט לא רואה אותו
אם קב"א 54 נותנת לך מיונים לשחקים וחבצלות, מה הקשר לתלפיות בכלל?

ניטו

New member
55-56

בגלל זה אני לא מבין איך מישהו קיבל לתלפיות ולא קיבל לשחקים וחבצלות. אבל אם הוא לומד פיזיקה אז יכול להיות אולי שגם עם 54 הוא מקבל לתלפיות ?

אף אחד לא אמר,

שחייבים לקבל את כל המיונים להכל... וכן, יכול להיות שזה בגלל הפיזיקה... אני לא יודעת

יא חתיכת דפוק!../images/Emo46.gif

כתבת שאלה מטומטת וחסרת היגיון, ניסיתי לעזור לך לפשט אותה, כדי שאחרים, שחכמים ממני וכנראה גם ממך, יוכלו לענות לך...

אחחח..

אמרתי לך כבר בשרשור הקודם המעצבן שלך... אמא ואבא ליטפו אותך הרבה אה? והחמיאו לך קצת יותר מדי...

נו כן...../images/Emo6.gif

זה התפקיד של אבא ואמא... לגרום לך לחשוב על עצמך דברים טובים... הם חייבים, גם אם זה לא נכון

Itamarro

New member
ניטו

קראתי קומץ תגובות שלך וכבר הבנתי שאתה צריך להרגיע. ובכלל בחיים, תמיד יש מישהו שיותר טוב ממך בכל תחום, תמיד.

bitonano

New member
ואאיי עשית מעצמך גאון הדור

אז יש לך קב"א גבוהה, תלמד להיות צנוע טיפה. מאיפה לך שהזה שהגבת לו, לא יותר חכם ממך? וגם אם הו לא יותר חכם ממך, יש לו דברים אחרים שיותר טובים ממך שהרבה יותר חשובים מחוכמה וזה התנהגות אל אנשים אחרים וצניעות.

Itamarro

New member
אפשר להגיד

שאני יודע שאני יותר טוב, אבל זה לא קשור לנושא, וזה נשמע מאוד מתנשא. הקטע, שיש הבדל בין אדם חכם שמתהדר בעצמו והולך לפורומים להראות איזה גאון הוא, לבין אדם שפחות חכם אבל לפחות יש לא יחסים בין-אישיים טובים. ואל תנסה להשתמש בקלף הזהות הכפולה, שאיך שאתה מתנהג פה זה בכלל לא איך שאתה מתנהג בחיים, זה אדיוטי.

ויש גם אנשים,

שחכמים ממנו, בעלי יחסים בין-אישיים טובים יותר, ובכל זאת לא מתהדרים בזה כ"כ!

למעלה