רציתי לדעת משו

GGG12345

New member
שעלום

ארני בטווווחחחחחח יותר חחם ממך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 יש לי קב"V 56 לפחות מינמום כי קבלתי זימון לקדאצ נהיגה. אומו.

הוא העלה לי ת'סעיף!

ואני בנאדם רגוע, ובטח שלא דיברתי ככה בחיים בפורום!
יש דברים שמחרפנים אותי, ואנלא יכולה איתם
אבל אני רגועה

עוד טרול...

העובדה שעונים לו ככה רק גורמת לו לחזור. אם הוא יזכה להתעלמות הוא יעלם...

bery18

New member
וואי חפרתתתת

ונראה לי שאני יודע מי אתה, יש מצב הייתה עם עוד שני חננות לפני שלושה שבועות יום אטשון בבוקר...בבת גלים ? אם זה אתה, רק שתדע שחצי צוות שלי מתכנן עליכם שמיכה רצינית

כי אתה פשוט שואב מאיתנו את המיטב../images/Emo3.gif

מנסים לעזור לך, ואתה ישר משמיץ, ומהללך את עצמך.

hever2

New member
תשובה רצינית

לתלפיות ושחקים -חבצלות מקבלים זימונים בלעי קב"א 55-56 בתלפיות מחפשים שוויצרים גאונים שכל המטרה שלהם זה לעלות אחד על השני בגאונות של עצמו , ובמודיעין לא שם מחפשים חוץ ממכלול נתונים אישים גבוהים גם בני אדם שיהיו ולא גאוותנים -אנשים שעזורים אחד לשני ולא עולים אחד על השני בגאוותנות וריבים כמו אלה שהולכים פה . אז כנראה שבמחשבים של צה"ל במכלול נתונים של כל מלש"ב יש שורה שהיא מד גאוותנות שמודיעין מוצאים לנכון לפסול אנשים בעל אחוזים גבוהים במד הזה .

hever2

New member
טוב אצלהם זה חיידק שכבתי

כולם צריכים להיות אצלהם בכל העליתה בצבא ! מי שלא קיבל זימון לאחד ההם לא נחשב זימונים הם לא הכל בחיים צריך גם לעבור אותם .

Kick SsS

New member
לא נכון

אחד מהדברים שמחפשים אצל תלפיונים זה יחסים בין אישיים גבוהים.. אחת מהמטרות על של תכנית תלפיות זה להכשיר את המפקדים והקצינים המובילים של התכניות מחקר ופיתוח של צה"ל...משמע להיות האנשים שבין היתר מובילים ומפקדים על אנשים אחרים...

snail1

New member
כנס לפה אחת ולתמיד!!!!

שחקים וחבצלות- דפ"ר 80 ומעלה. יכול להיות מצב של דפ"ר 90 עם קב"א 54. זה לא קשור לקב"א. תלפיות- אותם נתונים, רק שלתלפיות אפשר לקבל גם על פי המלצת בית הספר, ולא רק על פי נתונים יבשים. יש מבין? נ.ב הלוואי שיש לך קב"א 51.

bitonano

New member
יש לו 55, אבל זה לא משנה

עם גישה כמו שלו אני לא רואה איך הוא יצליח בחייו

snail1

New member
אהההההההה

טוב
תראו איך בסוף הוא יתגייס לאנשהו וכל הזמן יעשו עליו שמיכות. פשוט ילד כאפות. קב"א זה לא הכל בחיים ממי'לה! 3 שנים אחרי שאתה מתגייס לאף אחד לא יהיה אכפת אם הקב"א שלך 55 או 56!

היה לי כזה ילד בכיתה...

כל הזמן השתחצן וסיפר איך הוא מקבל מיונים להכל... למדנו מחשבים, אז זה הסתדר כביכול עם מנת המשכל שלו
הוא סיפר שהוא עבר גיבוש חובלים, התקבל לכל הפרוייקטים במודיעין, עבר את הכל כמובן, ואחלה בחלה.. בסוף יום אחד, בדרכי למחנה נתן, ראיתי אותו, נראה הכי מצ'וקמק בעולם... מסתבר שהוא התגייס להיות עובר רס"ר... (למרבה ההפתעה כמובן
) בטח רצה לתרום קצת מהאיכויות שלו לתפקידים פחותים יותר

למעלה