רציתי לדעת את דעתכם עליי

LeeNaa

New member
רציתי לדעת את דעתכם עליי

טוב אז כמה פרטים עליי קוראים לי לנה אני עוד חודשיים בת 15 משקל 46 גובה 170 מה דעתכם?יש לי סיכוי?

חן M

New member
מהתמונה הזאת

לא נראה לי,אבל אולי היא לא משקפת מספיק....

חן M

New member
בתמונה הזאת

את נראית יותר טוב,אבל יותר מידי אור
.

Gal Nissan

New member
...

לפי הנתונים נראה שיש לך פוטנציאל , אבל קשה למצוא אותו בתמונות שהעלת נסי למצוא תמונות מקצועיות או לפחות ברורות יותר

איך אתה, כמאמן כושר, קובע איך רצוי

להצטלם ואיך לא? ואם מישהו מתאים לדוגמנות? אתה סוכן דוגמנות ברמה של רוברטו? של עלית? של יולי? של לוק? אתה צלם אופנה ידוע ברמה של רון קדמי או אשל עזר? מנהלי הפורום - תביאו לכאן חבר'ה מקצועיים מהענף: דוגמניות מפורסמות או סוכנים ידועים! לא יכול להיות שכל אחד שלא קשור לענף (במקרה זה מדובר במאמן כושר) יביע דעה אם מישהו מתאים או לא מתאים לדוגמנות. זה לא דעה מקצועית.

תשובה.

קודם כל באתר תפוז יש הגדרה לכל פורום ופורום דוגמנות לא מוגדר כפורום מקצועי וככזה כל דעה תתקבל! אם תעיין בהודעות קודמות תראה שחן טורח לציין שזו דעתו והוא לא איש מקצוע מעולם הדוגמנות. בפורום חברים אנשי מקצוע צלמי אופנה בכירים ומאפרות מקצועיות מהתחום כמו גם דוגמניות ודוגמנים חתומים ואם תעיין בפורום תראה את תגובותיהם. אם אתה מחפש סוכנים ידועים ודוגמניות ידועות תמשיך לחפש כי לפורום הם לא יבואו ניסיון להביא אותם לא הצליח וגם לא יצליח לצערי הם לא מעוניינים לקחת חלק בפורום מה גם שהלוח זמנים הצפוף בתעשייה לא מאפשר זאת. ושוב אני מציין אתה לא חייב להיות במקום בו אינך רוצה להיות. להבא תגיב להודעה הראשית ואל תעיר לכל אחד ואחת!

אני לא מבין כאן משהו

"לא מוגדר כפורום מקצועי וככזה כל דעה תתקבל". אתם מסמנים כאן אנשי מקצוע באדום והם עונים על דברים שלא בתחום המקצוע שלהם. נראה לך תקין התופעה הזאת שבה כל אחד מביע דעה מקצועית לכאורה על משהו שהוא בכלל לא עוסק בו? אתה אומר שהפורום לא מקצועי, ומצד שני מסמן אנשי מקצוע בצבע בולט. תחליט - אתם מקצועיים ורציניים או לא?

תבקשי מחברה לצלם אותך

ותדאגי לתאורה טובה. עדיף גם שזה יהיה ברקע של קיר לבן. אחרי זה נוכל לשפוט קצת יותר טוב..

jesus fuck me

New member
לדעתי את מיוחדת ובאמת כדאי

שתבקשי ממישהו לצלם אותך וטיפה טיפה טיפה תתאפרי ואז תעלי תמונות... למרות שגם ככה אפשר לראות שאת יפה.

אני מזהה פוטנציאל...

התמונה ממש לא טובה, וענקית מידי. אבל התרשמתי מאוד לטובה!! בתקווה שתגבהי עוד כמה סנטימטרים בודדים, יהיה מעולה!!

למעלה