רציתי לדון איתכם

בלה בלה

New member
אז אנחנו עדיין בבעיה

למרות שציפור קטנה לחשה לי (בצחוק כמובן) שזאת דרך מצויינת לסנן את האנשים, מי שקרא את הודעת מנהל הפורום, לא ייעלב- ולכן ישאר כאן. ומי שלא קרא - יעלב ולא יחזור (לפחות עד שהוא יקרא את הודעת המנהל). בלה בלה :)

ויקי.ש.

New member
כוונה קצת אחרת...

התכוונתי לא להודעות של ``שלום`` אלא לתגובות ולהודעות אחרות.זו מין מוסכמה שחדשים הם מסוג נחות או משהו...

רותם ג

New member
תשמעי לי שניה!!

טבע האדם זה להגיב!!!! ואלה שלא מגיבים פה יגיבו בסופו של דבר ואם לא אז במקום אחר כי ככה זה אנשים חייבים להגיד מה הם חושבים מתי שהו איך שהו

-Oren

New member
כולכם מפגרים !!!!!!

רציתם תגובה ? קיבלתם. יו``ש אגודת נ``מ (נגד מפגרים).

ביאנה

New member
הבעיה היא ש...

אני עונה על הודעות של אנשים אחרים, מפתחת דיונים של אנשים אחרים, ואז ההודעות שלי נמחקות ואף אחד לא קורא אותם. לדומה לא מזמן פירסמתי שני סקרים: על קוסמטיקה ועל עיתונים וענו לי עליהם בערך 3 אנשים. ואף פעם לא זכיתי בכבוד שנעל בכבודה ובעצמה תענה לי. אני בדיכאון. למה????????? :-(

Ey@L

New member
פשוט מאד.....

אני מאלה שקוראים תמיד ורק לעיתים רחוקות מגיבים, פשוט ככה, לרוב אין לי על מה להגיב... אני ממש לא נקשר לפריקים שבניכם (ואתם רבים פה בפורום). אני לא רואה סיבה להגיב על הודעה ש400 כבר הגיבו אליה (ההודעה הזאת יוצאת מן הכלל). ולרוב אין לי משהו חדש לרשום... אז יוצא שאני תקוע רק עם קצת פחות מ-200 הודעות...

למעלה