רציתי לדון איתכם

רציתי לדון איתכם

לא על תופעת הכוסיות האיטלקיות ... אלא על תופעת ה``קוראים ולא מגיבים`` שבפורום. לאחר פירסום מספרי האיי סי קיו כאן, הגיעו אליי כמה אנשים שנוכחתי לגלות שהם עוקבים אחרי ההודעות מזה הרבה זמן .. אבל לא משתתפים .. הם פשוט נהנים לקרוא את ההודעות ולראות לאן הדיון מתפתח ... ולא מגיבים להודעות. והם ``ותיקים`` מאוד. זה נשמע לי מוזר מאוד ... ויש הרבה שחושבים שזה בסדר גמור ... אך לא ! זה גרוע ממש. תתארו לכם שכולנו נהיה ככה ? הפורום יהרס, ואז יגיע חורבן פורום תיכוניסטים, ואז המשיח יגיע ... ``וגר זאב עם כבש וחתול עם פרה`` וכל זה ... אז זה יכול להיות קצת מגניב ... אבל אנחנו לא רוצים שכל זה יקרה ! אז שכל אלה .. יקחו את עצמם בידיים ויתחילו לכתוב הודעות ולהגיב ! תודה לכם. גלעד, מקים חל``ה (החברה לעידוד הפורום)

orchid

New member
האמת...?

היא שאני הייתי צופה מרחוק (ודי הרבה זמן) עוד לפני שנכנסתי לפני כמה שעות בהודעה הראשונה, אני מסכימה עם דעתך, אסור סתם להיות צופים אנשים, קחו חלק בדיונים מגניב כאן, אז למה לא להראות נוכחות?

N0

New member
הכל מזימה של השב``כ

תחשוב מה על אלה שקואים ולא מגיבים, וגם לא שולחים לך הודעות לICQ . בטח יש מיליונים כאלה. תחשוב מה עם שלוש הזהויות הנוספות של N0 שחוץ מעמליה (שהיא סיפור אלר והיא פשוט הייתה חייבת פעם אחת לצעוק על N0 ) אך אחת מהן לא התחברה אפילו להגיד שלום, סתם יושבות להן בצד האחורי של המח של N0 ומאזינות להודעות שהוא קורא, מדי פעם הן מכריחות אותו ללכת לשרותים או לאכול ברוקולי (נכון זה לא אבוקדו , אבל לפחות N0 חינך אותן לאכול דברים ירוקים ) ותנחש מה אפילו אין להן ICQ... כן כן הן יושבות כאן וקוראות הודעות בפורומים, ושכולם צועקים את מספרי הICQ שלהם ושולחים הודעות אחד לשני, גם אלה שמעולם לא כתבו בפורום , הן יושבות ומדווחות לשב``כ על כל מה שהולך בפורום... למה ? כי השב``כ של היום זה לא מה שהיה פעם . לא רק שהם הכניסו סכיזופרנים לשורותיהם. נתפסו להם כבר כל כך הרבה סוכנים שכל מה שנשאר להם לעשות זה לשבת ולצוטט לפורומים של תיכוניסטים במקרה ואחד מהם מתכננן את התקפת החמאס ההבאה ולבלוס כמה שיותר סופגניות מצופות ריבת חלב . בכלל מה עם N0 שאין לו ICQ ולעולם לא יהיה מודע לכל התככים שעוברים שם על כל הרכילויות שזורמות להם בקווים האלקטרונים, והצ`אטים הסוערים שלעולם לא נגמרים. מה עם ראש המוסד שעקב ההתרסות החוזרות והנישנות של N0 חי בעולם האינטרנט ללא ICQ ? איך הו יוכל לסכל את ניסיונות הטרור באינטרנט, אם אותם אנשים יתחברו אך ורק לICW ולעולם לא יפרמו הודעה בפורום, לעולם לא יצרו להם שם משתמש , לעולם לא יוכלו לזהות אותם כמחבל21נשוי ? מה יקרה למדינה ? לבורסה ? הכלכלה העולמית תתמוטת (יותר מידי ת`) אימפריות תישברנה לרסיסים על המזח (טוב זה השיר ברדיו , N0 היה בוחר ב-תישברנה לאבק שחור וערפילי שידעך לאיטו ללקראת הזריחה העולה של יום חדש) אנשים ירוצו עטופי חרדה ברחובות המתמוטטים של העידן הישן. ספרים ישרפו אנשים יתלו החור באוזון יגדל, קרינת השמש שתחדור בין ענני השמיים תחרוך לה לאיטה את עורם של אלה שישארו בחיים. סוגי סרטן חדשים יפרצו לאיטם בין העורות השזופים של בני האדם וילדה קטנה תשב על החוף ותשאל ``אבא? גם אתה רק קראת ולא הגבת בפורום של תפוז ?`` N0 N0

אתה רוצה להגיד לי

שהשב``כ יודע את כל התוכניות הפאשיסטיות שלי להקים מחנות השמדה ודברים כאלה ? מגניב ... ואגב ... למה אין לך איי סי קיו ? למה שלא תעשה ?

erlich

New member
עשה לי טובה

אני מת על ההודעות שלך. אני אוהב לקרוא אותן. אבל זה קשה. קשה מאוד. אתה כותב צפוף כזה. זה ממש קשה לקרוא. תשתדל לחלק לפיסקאות או משהו כדי שיהיה יותר נחמד וקל לקרוא טוב? יש לי חיוך יפה :) (לא ככה?) כואבות לי העיניים, ארז.

N0

New member
אוי די כבר.

לא מספיק שN0 התחיל לכתוב סימני פיסוק מידי פעם. עכשיו אתה גם רוצה שהוא יחלק את הטקסט לפיסקאות ? לא N0 לא מוכן, הוא מודע לעובדה שהודעות מלאות שגיאות כתיב בלי סימני פיסוק וחלוקה לפסקאות לא ממש נראות טוב, אבל ככה זה. N0 אוהב דברים קומפקטים והודעות של חמש מילים שמצריכות שימוש בפס גלילה מעצבנות אותו. המחאה השקטה של N0

rastotman

New member
לי יש גלגל בעכבר

[איך קוראים לזה בעצם?] -ואני לא יודעת איך חייתי קודם, אני ממש מכורה לזה, כשהיו מכניסים אותנו למחשבים בבית ספר לא הייתי מסוגלת לזוז- אני רק מחכה שיהייה גלגל יותר ארוך, ואחר גלגל כח להודעות עם רווחים בין האותיות- כי זה באמת יותר נעים לקרוא ככה [וממש כיף לסובב], ויש הודעות שלא עושות חשק לקרוא אותן בגלל שהן לא ניראות יפה. רק שזה קשור גם בדברים קטנים אחרים כמו מי כותב ומה המילים הראשונות בהודעה- למשל איך קוראים לזה בעצם- זאת התחלה די מרגיזה- וזאת לא מחאה שקטה שלי, זה חוסר אנרגיה לשים לב לפרטים שלא יציקו לי אחר כך. ואם דיברנו על גלגלות של עכברים- כל הודעה שאני כותבת אני חולמת על היום שלכולם יהיו גלגלות, גם למחשבים בבית ספר, וגם למנהיגי תפוז- ואז כבר יהייה הגיוני לבקש שהגלגלת תיפעל גם בתוך ההודעה, כי אני והאובססיה שלי לגלגל למטה עד שהשורה האחרונה שקראתי תיעלם, והשורה מתחתיה לא תקופד מראש -כל פעם מוצאת את עצמי מול השלח. יום יבוא.

נעל

New member
אם אין לך מה לומר, אז למה להגיד

ואם עשרה אנשים הגיבו לפניך את מה שאתה רצית לומר, אין טעם לחזור על דבריהם ולהעמיס על הסרברים. לפעמים השתיקה יפה. ישנם חוקרים אנתרופולוגים שמאוד נהנים להסתכל עלינו - מה רע בזה? נעל ;-)

ויקי.ש.

New member
זו סתירה...

אנשים פה יורדים על אנשים חדשים שלטענתם לא מבינים בפורום ומדרדרים אותו, מוציאים את כל החשק לכתוב או להגיב ואז אתה בא ואומר: למה אתם לא כותבים??? קצת הגיון ויקי

אין לי שום דבר נגד חדשים ...

אני אפילו בעד ... אבל ההודעות הראשונות שלהם בד``כ ממש מיותרות

orchid

New member
לא מיותר

ההודעות הראשונות בכלל לא מיותרות אם לא היו הראשונות, כל החדשים (כולל אני) לא היו חלק מהפורום אחרי הכל...למרות כל הקיטצ`יות ב- ``היי אני כך וכך מ..כך וכך בארץ ואני...ידה ידה ידה `` זה די חיוני...רק בשביל ההתחלה : ) רוני.

Black Star

New member
דווקא כן מיותר...

ההודעות האלו מיותרות. לא צריך אותם. רוצה להצטרף? תתחיל/י להגיב להודעות, להשתתף בפורום. זה מה שיהפוך אותך ל``חבר פורום``, לא איזו הודעה רשמית...

orchid

New member
אממממ....

הודעה רשמית באה מתוך רצון להיות יצור חביב....זה הכל, לא בשביל לעצבן אז מצטערת שהדבקתי בהתחלה הודעה של ``שלום...`` וכן הלאה פשוט הרגשתי צורך הגיוני לעשות כן. *רוני*

בלה בלה

New member
אוף.. אני שונאת כותרות!

נכון, בדר``כ לאנשים שבאים לכאן יש צורך (הגיוני למדי) להגיד ``שלום``. אני לא חושבת שזה לגמרי מיותר, אני פשוט חושבת שה``שלום`` הזה לא צריך לבוא בתור הודעה ראשית (אפשר אם רוצים להוסיף אותו בתחתית אחת ההודעות שכותבים). בלה בלה :) נ.ב נעל, אם זכרוני אינו מטעה אותי ב``הודעת מנהל הפורום`` נכתב שהודעות מהסגנון הזה ימחקו, בפועל הן לא נמחקות, למה?

נעל

New member
כי לא רואים הודעות שנמחקות

זה חלק בלתי נפרד מתהליך המחיקה. למען האמת, נראה לנעל שמוחקים הודעות כדי שאנשים לא יוכלו לצפות בהן, או ליתר דיוק - לא יצטרכו לצפות בהן. מדי פעם נעל תופסת אחד חדש ומשאירה את ההודעה שלו. חולשה כזו. היא הגיעה למסקנה שזה מעליב אנשים, וזה חבל, אבל חייבים לשמור על הפורום. נעל המתלבטת (יש עצה?) ;-)

בלה בלה

New member
בערך

זה באמת בעייתי כי אנשים עלולים להעלב, וזאת לא המטרה. ומצד שני גם לא אפשרי להסביר על-גבי הפורום לכל ``חדש`` למה ההודעה שלו נמחקה, אז אולי אפשר לעשות את זה דרך האי-מייל (משהו בסגנון נוסח קצר וקבוע שמסביר למה ההודעה נמחקה). אני לא ממש יודעת אם זה מעשי (ואם לנעל יש זמן), אבל זאת רק הצעה. בלה בלה :) נ.ב מי שקרא את הודעת מנהל הפורום אמור לא להעלב אם נמחקה ההודעה שלו

נעל

New member
נעל ניסתה לשלוח כבר כמה עשרות

אימיילים לכל האנשים שהיא מוחקת להם את ההודעה ועדיין לא מכירים את הודעת מנהל הפורום, אבל לרוב האימייל חוזר כי הכתובת שנותנים לא אמיתית או שגויה, כך שהיא קצת התייאשה מזה בזמן האחרון. כשהיא כבר משאירה את ההודעה, אז היא כותבת שצריך להציץ בהודעת מנהל הפורום. נעל ;-)

למעלה