רצים
לדירה

כפרונהההההההההההההההההההה

איזה מתוקים !!! חחח לא נותנת לו לאכול פחממות חחח כפרה עליה .. דיברתי איתה אישית באיימייל איזה מתוקה היא לאויהם ישמור בהצלחה להם .. אז יש לו כסף סו וואט ???? וזה רק ריכליות זה לא אמיתי... שמתי למשל שקרדלי ניסו לדבר עם המפיק שיעזור להם חתיכת צבועים חארות ! נכנתב בהומור ובציניות ראייה סלקטיבית תיכף נראה ..

fsss

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

דיי! אל תכתוב את זה! זה מעוות את הכעס שלי והופך את זה לצחוק!! בקיצר יש גם כתבה במעריב.. ולפי התקנון אסור שלזוגות תהיה דירה בבעלותם!

../images/Emo3.gif אני אוהכ אותך צוחקת מאשר כועסת

חחח ואכן ראייה לא סלקטיבית פשש את גדולה ..

MaNcHi 135

New member
אז יש להם דירה באילת! סו וואט??

דבר ראשון! אולי לא בא להם לגור באילת?! והשכרת הדירה היא עוד הכנסה! אם היו לך אחים שגרים שם אולי היית מבין שרבה צעירים עוברים לגור באילת ושוכרים דירות! וכמו שהוא אמר הדירה נירכשה במשך שנתיים!!! בגלל המשכנתא! אז אולי הוא התכוון להשתכן שם ואז ראה שהוא לא יכול ושהוא לא מוצא עבודה שם??? ואולי הוא לא יכל למכור את הדירה?? חשבת על זה פעם?? לא! ותעשה לי טובה....גם לקרדלי יש דירה משלהם! הם לא גרים מתחת לגשר בתל אביב! וגם לזקנים יש דירה משלהם! וחמוד....הכסף של השכירות מהדירה באילת בטוח הולך לשכירות של הדירה שלהם במושב הזה שהם גרים בו!

רצים לדירה- היום מבקרים במודיעין

תוך כדי נסיעה בכביש שבין מודיעין ללטרון שמנו לב לשלוש מכוניות חונות.. קלטנו במראית עיין את קרן (מהצמד קרן ועדלי
), ואת אבי לבוש בכובע טמבל (מהצמד אבי וגו'לי
) ולידם עוד אנשים לא מזוהים (בטח שאר האנשים
), ו..מצלמות על המכוניות.. סביר להניח שהם מתחילים הכל כבר היום. וזה לא ספויילר כי כולם יודעים: המשימה האחרונה תהיה לעשות אומגה מבית סמוך לתוך הדירה שלהם..ואיך יודעים? כי האומגה כבר בנוייה...וכי ההפקה אמרה את זה לתושבים הסמוכים לדירה.

fsss

New member
באמת???

אולי זה סתם צילומים או משהו... לא חושבת שהם יתחילו את הגמר מהיום... אויל מחר זה יותר הגיוני! נחמד!

טכנית- מהעירייה נמסר ש:

הרחובות הסמוכים לדירה ("לשם", "תכלת" , ועוד רחוב אחד ששכחתי) יהיו סגורים ממחר בבוקר לצורך הצילומים. אבל היום ראינו אותם בצד הכביש...אולי רק צילומים ואולי סתם בדיקות. אתמול הייתי בגבעת התיתורא חיפשתי דגלים
לא היו

N O F A R 1 4

New member
אנשים....!!

מה זה יתחילו מהיום????...אמרו שהגמר יהיה בשידור חי ...לא.??..??? אם זה באמת היה קטע מהגמר אז הם שקרנננים......יאלה קרן ועדלי או רחלי ואריק רקקקקקק לא אבי וג'ולי תחמנים.......

ששששששששששששששש

יאאאאלה אולי דיי תחמנים שקרנים רוצחים אנסים סוטים זה משחק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אולי אם אני אצרך לכם את זה תבינו זה משחקקקקקקקקקקקקקק מ ש ח ק !!!!!!!!!!!!! זה אל החיים האמיתיים זה משחקקק וחוצ מזה איפה את\ה חי\ה???? אריק ורחלי הלכו ממזמן זה איריס ודרור גם כן מעריצ

הגיגלס

New member
איריס ודרור הכי נחמדים , אדיבים ושק

ושקטים ללא ספק הזוג הכי חמוד שיש הלוואי ויצליחו ושיהיו מאושרים רק שאבי וג'ולי הערס והפרחולינה לא יזכו... גם ככה יש להם כבר בית.. באילת... שיעבדו כל החיים אמן..

ronalia

New member
בהצלחה

אבי וג'ולי אתם מאה אחוז,תמשיכו בתיכמונים אתם במלחמה על דירה . הכל כשר והוגן במלחמה זו אז תמשיכו כמו גדולים, שהמזל ימשיך להאיר לכם,כי אם למישהו מגיעה הזכיה זה לכם. בהצלחה רונליה

ה ח ו ב ש

New member
../images/Emo104.gifאבי וגולי התותחים

לכם מגיע הדירה ללא ספק . חיזקו ואימצו ותוכיחו לכולם שלא במזל הגעתם לשלב הזה .

חזק ואמצ ../images/Emo45.gif אבי וג'ולי גדולים

פשוט שולטים הם יקחו תדירה בעזרת השם בלי עין רעה כולם לשלוח לאבי וג'ולי אס אמ אס כדי שיזכו בחביבי הקהל לרשום "רצים 06" ולשלוח ל 4040 תיקתקתי אותה עשכיו ב19 אס אמ אסים אז קדימה שיהיה להם סיפתח לחתונה המיוחלת עוד שבוע ...

לא נראה לי שזוהי כל המשימה בכללותה

זה לא הגיוני כיוון שהיא פשוטה מידי וטנעשתה בעבר בתוכנית וודאי יצרפו לזה מכשולים נוספים!

אבי וגו'לי ../images/Emo25.gif

הם מקסימים ומתוקים. לי כיף לראות אותם כל פעם מחדש!. אז מה עם הם עשו, מה שעשו! זה אומר שאתם היתם יותר טובים מהם? או יותר נחמדים? אי אפשר לדעת.!! תנו פירגון למי אתם אוהבים ותפסיקו עם הריכולים... בתחרות עצמה, אני מאחל לכל הזוגות בהצלחה
ממני..... במיוחד לאבי וגו'לי.

yairwill2

New member
מגיע לקרן ועדלי

מגיע לצעירים העולם שייך לצעירים שבינינו ויש להם אחלה זוגיות ואחווה ורעות ממש זוג משמים והם היו אחלה בתחרויות והם ממש מקסים והם מושלמים שניהם. קרן ממש חמודה ועדלי ממש בוגר ורציני וממש בעל טוב והיא אישה שלו שהיא מקריבה אחלה צמד והם ימשכו להיות ככה וזה הזוג שלי לעומת האחרים שלה שהם אין להם אמביציה וכוח רצון ולדבוק במטרה כמו שיש להם זה משאני חושב כאחד שמזדהה איתם ועקב אחריהם

אנשיפ המ שגילו לאבי וג'ולי היה זה .

איך להכנס לדירה הכנסיה תהיה באומגה זהו זה ממש לא קריטי! מה זה יעזור להם אם הם לא יהיו הזוג הראשון(חס וחלילה חס ושלום) זה רק דרך יפה לקחת תדירה זהו ... כל מודעים ידע על זה כי בנו לשם אוגה זה לא סוד..

למעלה