רצים
לדירה

Boran

New member
רצים ../images/Emo82.gif לדירה

הפרק של היום בינתיים אני רק רואה יותר ויותר שהזוג היחיד שבאמת הייתי שמח אם היה זוכה מכל הלב זה אריק ורחלי. לכל אחד מהזוגות שנשארו יש פאק אחר in my book, לאריק ורחלי הגיע לזכות.

ח

חציל לעזאזל

Guest
ראיתם מזה

כל התותחים שמגיע להם לזכות במשפחה אחת אחח רחלי רחלי:) למישהו שלא יודע רחלי קרובת משפחה שלי הכל נישאר במשפחה

IDOffryn

New member
אני בעד אבי וג'ולי אבל..

אני אשמח לראות גם את איריס ודרור זוכים. אני מקווה שקרן ועלי לא יזכו. אני באמת חושב שלא מגיע להם, ואני מתכוון מבחינת המשחק בלי שום קשר למי ומה שהם.

קרן ועדלי רוולז!../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

להם פשוט הכי מגיע!! הם לא דרכו על אף אחד בשביל להתקדם, הם לא רבים, הם זוג מושלם, אבל הפאק היחיד שלהם זה שהם מתייאשים מהר מדי, אבל אני בטוח שהם כבר למדו מזה! חוץ מזה לכל זוג שם יש פאק!

ביום ה' תעצור אומה שלמה את נשימתה

הגמר הגדול של רצים לדירה בשידור ישיר בו יתחרו קרן ועדלי, איריס ודרור ואבי וג'ולי. אבי וג'ולי הוכיחו לאורך כל התכנית תחמנות, שקרים, רמיה. הם מוכנים לדרוך על גופות ולעשות הכל כדי לזכות בדירה. בואו נוכיח שהרע לא תמיד זוכה, שלהיות טוב לאנושות, אין פירושו להיות פראייר. לכן, אני קורא לכל מי שקורא מודעה זו שלא לעזור לזוג אבי וג'ולי בביצוע משימותיהם. אסור לוותר על המחר, הצביעו קרן ועדלי או איריס ודרור בברכה בנצי מודו מנהל קומונת רצים לדירה בתפוז

MaNcHi 135

New member
ממש לא! הצבעתי 700 פעם לאבי וג'ולי

בSMS לחביבי הקהל! אני מקווה שהם יקבלו את הדירה ואני גם מקווה שבנוסך לדירה הם גם יקבלו את ה50,000 שקל! ועל איזה רוע את המדבר לעזאזל?!! הם באו ושיחקו את המשחק הכי טוב שיש! ואין מה לעשות זה משחק ובמשחק כמו במלחמה הכל אבל ה-כ-ל מותר!! ולדעתי קרן ועדלי צבועים חבל"ז!!! ומגיע להם שאנשים באים אליהם ברחוב ואומרים להם זאת! כי הם באמת צבועים! וג'ולי ואבי ענקים ויש להם את כל התמיכה שבעולם מצידי! ותהיו בטוחים שאם הייתה להם איזו משימה בעיר שלי ואני הייתי רואה אותם לא רק שהייתי מדריכה אותם אלא הייתי ניכנסת איתם לג'יפ ועוזרת להם בכל המשימה עד הסוף!!

fsss

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

קרן ועדלי לדירה!

maya567

New member
הצ'ט ב-MSN

איריס ודרור טוענים שמרצים לדירה הם רצים למירוץ למליון. דווקא יכול להיות משעשע. בכל מקרה צריך להיות אזרחי ארה"ב, ולגור שם בשביל להגיש אפליקיישן.

fsss

New member
קרן ועדלי ../images/Emo9.gif

מושלמים!!!!!!!!!! איזה חמודים!!! אני בטוחה ב 200% שהם יזכו ביום חמישי! רק בגלל שאף אחד כבר לא סופר אותם!!! נכון הם מתייאשים מהר,הם מפונקים ובגלל זה היה להם יותר קשה 3 שבועות רצוף בלי בית,משפחה,חברים-נראה אתכם לא מתייאשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאללה קרן ועדלי לדירה!!!!!!!!

MaddyD

New member
הגיע לא הגיע

למשחק חוקים משלו לדעתי. לקרן ועדלי לא מגיע להיות שם לא בגלל הרקע שלהם לא בגלל העושר שלהם בגלל הגישה שלהם. הם לוזרים. בנשמה. לא פייטרים.

fsss

New member
אתם חייבים לקרוא את זה!

אבי וג'ויל האמת! בכל כתבה בכל מקום הם מזכירים לנו שהם מסכנים! שלהם אין ולאחרים יש! שלהם מגיע לזכות בדירה כי הם עניים ובלה בלה בלה בלה שטויות במיץ! הנה כתבה שפורסמה ב E: המירוץ לדירה: שלושה ימים לפני הגמר הגדול של "רצים לדירה" מגזין רייטינג חושף כי לאבי אוחיון, בן זוגה של ג'ולי (אשר מציגים את עצמם כל הזמן כמסכנים הזקוקים נואשות לדירה) מחזיק דירה בבעלותו באילת. הדירה הרשומה על שמו ממוקמת בשכונת היוקרה "אילת הצעירה" ומוערכת בשווי של כ- 150 אלף דולר. כיום הדירה מושכרת ואוחיון מקבל עליה דמי שכירות המסתכמים בכ- 600 דולר לחודש. "היא נקנתה לפני שנתיים במשכנתא מלאה, בלי שאבא ייתן לי שום כסף", אישר אוחיון. עד לגמר, שיועבר בשידור חי בטלעד ביום חמישי הקרוב, בני הזוג מתכוננים לחתונה, שתתקיים ב- 20 בספטמבר, הם נרשמו למכון כושר, ג'ולי אוסרת על אבי לאכול פחמימות, והשניים יבקרו בכותל לפני הגמר. מכיוון שהם מאמינים גדולים בעין רעה, הם לא מוכנים לדבר על הגמר עם אף אחד. בהצלחה לכל המתמודדים. (31.08.04) חה חה חה חה חה חה הם ירקו לכל עבר ת'שטויות שלהם וכולם בלעו את זה!

למעלה