רצים לדירה

IDOffryn

New member
הפרק של היום..

הפייבורטים שלי הם: קרן ועדלי. לא יודע למה אומרים שהם "משחקים" את עצמם זכור לי לפני כמה פרקים שקרן לא ממש חשבה על המצלמה בהתחילה לקלל מול המצלמה או שהיא צעקה על עדלי ליד הקבר שהם חיפשו.הם פשוט נראים זוג נחמד מטבעו. אבל מצד שני אני ממש לא אוהב את אורי ונטע-לי. הם נראים לי מלוקקים מידי, הנטע-לי הזו עשתה את ג'ולי ואבי השטן.. ומכל השיחות שלהם בבית מלון הם נראים כל-כך מגעילים... "אהובי" ו"אהובתי" מתלוננים שג'ולי ואבי צריכים להתבייש לעצמם. מה הם חושבים שכל עם ישראל ראה אותם הולכים בשקט מופתי כדי שלא ישמעו אותם? גם כן שני מלוקקים.. ג'ולי ואבי אולי באמת קצת נבלים אבל סך הכל הם באו להשיג דירה ואני לא חושב שהם עשו משהו לא טוב בנתיים. לפעמים מוסר היא לא הדרך הכי טובה לנצחון. יפעת וגל.. דווקא שמחתי שהם לא הגיעו אחרונים. קצת רחמתי עליהם בפרקים הקודמים.. אלה שלפני אחרונים.. לא כל כך אכפת לי מהם.. ואלה שהיו אחרונים.. הם היו כל כך אמיתיים שבאמת לא היה מזיק קצת לשחק קצת מול המצלמה. מתחילת הפרק עד סופו הם רק מתווכחים. לא מילת עידוד, לא חיבה, לא מילה טוב כאילו הם מתחרים אחד בשני.. לא נורא נראה לי שהמשחק הזה לא מתאים להם לזוגיות ושעדיף שהם ישבו בבית ברוגע ויהנו אחד מהשני בלי כל הלחץ של המשחק.

מטר9

New member
הפרק האחרון...

היה מעולה! הגעתי למסקנה שמה שמעניין אותי בתוכנית הזאת זה לא המשימות, אלא הדינמקיה בין הזוגות ובין אחד לשני. פעם רציתי שאבי וג'ולי יעופו כי הם היו מנוולים. עכשיו אני רוצה שהם יעופו מ-2 סיבות: 1. איו לי בעיה שהם נוכלים, אבל כשהם חיים בכזאת הכחשה... הם משוכנעים שהם לא עשו שום דבר רע לאף אחד וזה פשוט מטומטם. אם אתם רעים, אז לפחות תודו בזה. 2. עכשיו כל שאר הזוגות משתתפים תחת המחשבה שכולם חברים טובים, והם עוזרים אחד לשני כדי שג'ולי ואבי יעופו. ברגע שהם יעופו אז יתחיל להיות הרבה יותר מעניין. כל החברויות שלהם יתנפצו, ואז כולם יגלו את הצד הרע שבהם. רחלי ואריק מחליאים אותי. אני ככה קרוב לירות בטלוויזיה כל פעם שאני שומע אותו קורא לה אהובתי. אני רוצה שהם יעופו אחרי אבי וג'ולי (אמן) היה מאוד חבל שגלי ואיתי הלכו והייתי מעדיף שיפעת וגל או איריס ודרור, 2 הזוגות הכי סתמיים, ילכו הביתה. גלי ואיתי לא עשו שום פוזות למצלמה והם צעקו אחד על השני כשצריך ואהבתי את זה, אז חבל.

Outlast

New member
ומה אתם אומרים על הלוקיישן המהמם

של משימת המורס? הא? הקטע הכי חשוב בכל הפרק!

למעלה