רצים לדירה

14מתן

New member
רצים לדירה ../images/Emo181.gif

כל שבוע אני מחליף פייבוריט השבוע בנתיים אלה שוב אבי וג'ולי הם לא כאלה רעים כמו שעושים מהם רחלי ואריק יותר נוכלים מהם ועוד יש להם את החוצפה להגיד "איזה אנשים איזה אנשים" בטח ג'ולי ואבי לא יזכו בסוף כי ההפקה לא תתן שה"רעים" ינצחו אבל העיקר שרחלי ואבי או איתי וגלי יעופו או הזקנית יעופו היום

בינתיים!

קרן ועדלי פשוט הזוג הכי חמוד שיש
איזה חמודים איך שהם היו עם הילדים האלה!! ואיזה חמודים הם עוזרים!!!!! אני פשוט מת עליהם!! אריק ורחלי הכי מנייאקים שיש והם עוד מתלוננים!! ג'ולי די בסדר ובאבי הזה פשוט מעצבן!! שונא אותו!!!!!

בוביץ

New member
היה בסדר.

ברצים לדירה יותר מעניין הזוגות הכי קטע שגולי ואבי מתממים כאילו לא עשו כלום [ אבל היה פרק סביר

n l m

New member
חבל

הזוג היחיד שהצליח להשאר טבעי מול המצלמה ולא לשחק משחקים חיבבתי אותם נורא רציתי שאיריס ודרור יצאו עד עכשיו הם היו גרועים ונצלו בנס נקווה שניפרד מהם או מיפעת וגל בפרק הבא שונא את שניי הזוגות האלו איך אהבתי כשאבי וג'ולי עקפו את יפעת וגל במשימה אם האוכל הטמבלים האלו הכינו לו פיתה עם ביצה, הוא צחק להם בפרצוף לא מבין מה הם חשבו

LOVEtheMcMAHONS

New member
לגבי הרצים לדירה

לי אין שום זוג פייבוריט, וזה לא בגלל שאני לא מתחבר לזוגות. אני חושב שזו תכנית שעשויה היטב עם צמדים די מעניינים שיוצרים דינמיקה שכיף לעקוב אחריה. מה שאני ממש לא אוהב זה את הצורך הזה לשתף פעולה. לא יודע מה יש לנו אנחנו הישראלים שמרגישים צורך לעזור ולשתף פעולה ומיד הופכים מישהו מתבודד כמו אריק ורחלי או מישהו קצת תחמן כמו אבי וג'ולי לרעים. אני מבין שבמגוון הדמויות שיש בתכניות ריאליטי, אבי וג'ולי נופלים לקטגוריית הנבל שכה שכיחה בסדרות המציאות הזרות (לא חסרות דוגמאות כמו ריצ'ארד האטצ', רוב צסטרנינו במינון מסויים, ולא רק בהישרדות). אני דווקא לא מסמפט את הזוגות שהרב פה אוהבים - במיוחד את קרן ועדלי. יותר מדי פלסטיק. זוג טפלון - שום דבר לא נדבק אליהם. הם לא אנושיים מספיק בשבילי. כל עוד המירוץ ימשיך להיות מעניין וצמוד אני אהיה מבסוט בלי קשר לזהות הזוג שיודח כל שבוע. לא צריך יותר מזה בשביל להנות מסדרת ריאליטי בכלל לא רעה וזה מבלי לבכות כל שבוע למה הפייבוריט שלי הודח , ולהאשים את כל העולם בזה.

n l m

New member
ושיבטלו כבר ת'דבר הזה

של חביב הקהל זה הורס את כל התכנית אז יופי תכנית ממש טובה ובסוף מה ייצא ממנה רודריגו מקפץ מתערב אתכם שככה זה יקרה יבחרו בקרן ועדלי ואז פתאום הם יתחילו לשרוף ת'צמם על המסך שלנו בכל מיניי תכניות ילדים טפשיות שילמדו מסוף הדרך הם רוצים לעשות גלגל הצלה למתמודד אז הם עושים סבב מיוחד של כל המקומות השניים ולא דורשים מאיתנו אס אמ אס

אני לא מבין מה יש לכם נגד קרן ועדלי

?!?!? הם הזוג הכי שולט ונחמד בתוכנית!!!!!! אני לא מבין מה פאקינג הבעיה שלכם לפרגן למישהו נחמד?!?!? מה זו הפסימיות והנבלות הזו?!?! אני יודע שלכל אחד יש דעה בשבילו אבל אני רק לא מבין מה הבעיה שלכם להאמין שיש אנשים חמודים ונחמדים בעולם?!

fsss

New member
../images/Emo127.gif

צודק ב- 1000000% הכי שווים בתוכנית!!!! וכמובן שאחריהם נטע לי ואורי!!!! שהם גם חמודים ונחמדים בטירוף!!! ראיתם איך הם עוזרים אחד לשני! לאחד משני הזוגות האלה מגיע לנצח!!! כי הם עוזרים גם לאחרים! דרך אגב יש למישהו ספוילרים לסידרה?

LOVEtheMcMAHONS

New member
לא בקטע של וויכוח - סתם להבהרה

אבל מעדתי. אתה אומר שכל אחד זכאי לדעה שלו, ומצד שני צורח לכל עבר למה אחרים (לצורך העניין - אני) לא מחזיק בדיעה שלך. אני לא אוהב לראות אנשים שכל הזמן נחמדים אחד לשני. אני פותח טלוויזיה ורוצה לראות צמדים מתחרים ראש בראש בשביל לזכות בדירה. אין לי בעיה לשיתוף פעולה בין זוגות, אבל להפוך את זה לערך עליון וכל מי שלא משתף פעולה אוטומטית הופך לרע - זה מקולקל בעיני. אני מבין שהיו מקרים שאבי וג'ולי נצלו לרעה את השיתוף פעולה אבל זה הכל במסדרת החוקים של המירוץ. מאותם סיבות אני אוהב את המניפולטיבים בהישרדות דוגמת רוב צסטרנינו ועוד שורד/ת שצופי יסריל ילמדו להכיר בקרוב בעונה ה-7 של הישרדות. אני מתרגם נחמדות מוגזמת כאימפוטנציה בעולם הריאליטי. זה מוציא לי את הכיף מגורם התחרותיות. למה שכל הזוגות לא יעבדו ביחד וכל פרק יגיעו ביחד ויעשו הגרלה הוגנת כל פרק מי הזוג שיגיע דקה אחרי כולם. זה יהיה נחמד לצפייה ? לא !!!! כמו שכבר אמרתי, אין לי בעיה שיהיו קואליציות וקנוניות (כן. יש מילה כזו ג'ולי - פתחי מילון) להעיף צמד מסויים. זה רק מוסיף לעניין. לא אמרתי שיש לי משהו אישי נגד עדלי וקרן - מאחל להם המון המון הצלחה בחיים, אבל במירוץ לדירה הם לא מעניינים אותי יותר מידי.

fsss

New member
מצד אחד אתה צודק!

|אבל| גם אסור לדרוך כל הזמן על אחרים!!! עובדה שזה מה שג'ולי ואבי עשו: ניצלו את האחרים! והיום החזירו להם באותו מטבע!!! לפני כל התחרותיות צריך גם אנושיות! דירה אולי תפתור את הבעיה הכלכלית לכל החיים |אבל| לא תהפוך אותך לבנאדם טוב יותר!!!!

n l m

New member
סתכל

מוסר זה אמנם דבר נחמד אבל זה לא יעזור להם במירוץ (או שאוליי כן תלוי מה קו המחשבה) ולפי דעתי כל פעם שבאים לתכנית ריאליטי כשנפרדים מחברים ומשפחה צריך להפרד גם מדברים כגון מוסר והכל כמו שהולכים לטיול לוקחים את כל הדברים שצריך לקחת לטיול ושאר הדברים זורקים בבית ומשתמשים בהם כשחוזרים אותו דבר בתכנית ריאליטי בתכנית ריאליטי לא צריך מוסר אז למה לקחת אותו?

בוביץ

New member
כשבאים לראליטי צריכים

גם להיות טקטיים נכון לפעמים לא צריכים להיות מוסריים אבל עכשיו לאבי וגולי יהיה קשה להצליח ויחסית הם עדיין באמצע התחרות. הם השתמשו יותר מדי מוקםד בלהיות מגעילים ובלתי מוסריים עשכיו שכל הקבוצות יהיו נגדם יהיה להם קשה מאד. נגיד יש את שתי הזוגות שיבחד(הגיעו אתמול מקום 2 ו3 ביחד) אני למשל הייתי במקום אחד מהזוגות האלה בשלבים הבאים להיות קצת בלתי מוסרי

n l m

New member
הם לא טבעיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אין לי בעיה לפרגן הזוג שהודח היום למשל גלי ואיתי הם לא היו נבלים ואפילו הדגישו שהם נגד זה ובעד משחק הוגן ואני גם מאוד אוהב את נטע לי ואורי על אף שאני לא מסכים עם תורת המשחק שלהם לעומת זאת קרן ועדלי נראה לי מודעים היטב למצלמות והם פשוט משחקים הריי הם יודעים שלהיות חביביי הקהל זה מקדם אותם אז הם מכוונים לזה הכל מבויים זה ההרגשה שאני מקבל מהם וזה כבר לא עניין של נחמד לא נחמד

n l m

New member
לא מכיר אותם

אבל זו ההרגשה שקיבלתי מהם מהצפייה לא אמיתיים!!!!!!!!!

או קי אז ככה:

אתה צריך לדעת שכשאתה מופיע בתוכניות ריאלטי הרבה אנשים רואים את זה ואם אתה מתנהג בנבזיות האנשים בבית רואים את זה - ובעקבות כך אתה מאבד את המוניטין שלך!! חוץ מזה: אני יודע שקשה לך לקבל אנשים נחמדים ושאתה חושב שיש רק נבלים אבל מה לעשות יש גם אנשים נחמדים והם "אמיתיים"

n l m

New member
אבי

זה לא שאני אוהב טובים או אוהב רעים אני אוהב את האנשים שהכי מכוונים בדרך המשחק שלהם לפרס ורוב הזמן זה הנבלים וכבר אמרתי לך בקשר לקרן ועדלי זה לא קשור נחמד או לא נחמד אני תמיד צריך לראות את מה שאתה רואה? אתה ראית ת'תכנית אני ראיתי ת'תכנית שניינו ראינו את קרן ועדלי וקיבלנו השקפה שונה עלייהם ועובדה אתה לא יכול לומר שאני לא מפרגן לאנשים נחמדים אני נורא אוהב את נטע לי ואורי ואת גלי ואיתי וגם אהבתי את הזוג השני שהודח (לא זוכר ת'שם) וכל אלו היו אנשים נחמדים אז כנראה שאני לא אוהב את קרן ועדלי מסיבה שונה

לי נותרו במרוץ

שני זוגות פייבוריטים אחרי ההדחה הטרגית של אדר ודקל: קרן ועדלי ואורי ונטע-לי. אני פשוט יותר מתחבר אליהם, הם צעירים, סימפטיים ובראש טוב
מרחלי ואריק מזמן כבר חטפתי סכרת מכל המתיקות שרצה לי מול העיניים וכמובן אי אפשר שלא להתייחס לג'ולי ולאבי שבתחילת התכנית סתם לא אהבתי אותם ועכשיו אני עוד יותר לא אוהב אותם

למעלה