רצים לדירה 1X07

Boran

New member
פחח

אמר מי שמהנדס את המשחקים שלו כדי שהפיבוריטים שלו ינצחו...

Boran

New member
מה הבעיה?

אפשר לדעת גם לפני שתכנית משודרת מי יהיה אהוב ומי לא.

מטר9

New member
אתה קצת טועה...

קודם כל, היה רק סיבוב אחד ללא העפה. דבר שני, אני לא חושב שהם כיוונו את זה מראש כך שקרן ועדלי לא יעופו. למה כשבמירוץ למיליון יש סיבובים ללא העפה אף אחד לא אומר שזה מכור? ננסי ואמילי היו צוות מאוד אהוב וכשהיה את הסיבוב שהן הגיעו אחרונות ולא עפו אף אחד לא אמר מילה... ירון, יש לי תחושה שהחלטת שאתה לא אוהב את המירוץ לדירה ולא משנה מה. נראה לי שאם תסתכל על התוכנית מצורה אובייקטיבית אתה תראה שאתה טועה.

Boran

New member
אני דוקא מאוד אוהב את הסדרה

זה שאני חושב שיש דברים מפגרים בפורמט רק הופך אותה לפחות טובה מ"סוף הדרך". אבל אני עדיין אוהב את הסדרה.

eggplant

New member
Boran - פרטים מתוך ההפקה על

העניין שלא היתה העפה- יש כמה פרקים שבהם קבעו מארש שלא תהיה העפה. זה כתוב מראש. שום דבר לא תוכנן מראש ולא בוים במקום. אם כבר רק שתדע שבהפקה של סוף הדרך יש המון דברים מבויימים אם תשימו לב טוב תוכלו לראות שיש כבר מצלמות במקומות שהגיעו אליהם במקרה ועוד המון דברים כאלה שבוימו ותוכננו מראש וזה נאמר ממש מידע אישי ולא מהמצאה. רצים לדירה אינם מבויימים לצערי, אולי היה דווקא יותר טוב אם היו אבל קרן ועדלי לא נופו במקרה, לא בכוונה מראש

אתם לא מתארים כמה אני רוצה

שא-ב-י ו-ג'-ו-ל-י ינצחו אין אין ענקיים מת עליהם תראו זה ראילטי וככה מי שרוצה לנצח חייב להיות כלב... אבי וג'ולי השחקנים הכי טובים ותאמת רציתי שעדלי וקרן יפסידו מגיע להם עלאק.. אתם רואים שתי הזוגות שיתפו פעולה ואחרי פעם שהם הצליחו הם דגאו לתחת שלהם ככה זה כל אחד והתחת שלו !! אז אבי וג'ולי יש לכם את כל התמיכה שלי (לא שזה יעזור או יהיה אכפת קדימה אבי וג'ולי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

n l m

New member
בקשר לפרק

קודם כל נורא אהבתי אני מקווה שהסטירת לחי הזאת של קרן ועדלי תעורר אותם קצת וגם זה שנטע לי ואורי עקפו אותם והתאהבתי בנטע לי ואורי מחדש בפרק הזה בואו נגיד כך הם חזרו להיות תחרותיים ומרוכזים במטרה כמו בפרק הראשון אפקט קרן ועדלי לא היה עלייהם בכלל אני מקווה שזה יימשך גם עובדה קרן ועדלי רק מעכבים אותם כשהם היו עם קרן ועדלי הם הגיעו שלישיים ובלעדייהם הגיעו ראשונים ועוד דבר זוג המתלהבים עדיין שם וחושב שהמצב שלו הכי טוב שיכול להיות "אנחנו בדרך הנכונה אני מרגיש שזה שלנו" "וואו עיקבנו את אבי וג'ולי בחמש דקות אנחנו מעולים" אני רוצה שיעופו רק בגלל שהרבה זוגות אחרים נפלו בגלל שלהם פתאום היה מזל

fsss

New member
זה היה בפרק הזה...

בפרק שעבר דווקא קרן ועדלי הובילו ועזרו לנטע לי ואורי! אל תשכח שהם חזרו בשבילם!

n l m

New member
נכון

גם קרן ועדלי מתעכבים בגלל נטע לי ואורי ולכן זה מראה שהברית הזאתי לא עוזרת היא כבר מזמן לא ברית אסטרטגית כמו שתוכנן בהתחלה והגיע הזמן ללחוץ ידיים לומר אחד לשני שלום ולרוץ לבד לדירה

FESS צודק!! בלי קרן ועדלי לנטע לי

ואורי היה סיכוי ממש גדול לעוף!! אם קרן ועדלי לא היו מביאים את הרמזים לשדה התעופה קרן ועדלי היו מגיעם ראשונים ונטע לי ואורי יכלו לעוף!

חח סורי!!../images/Emo9.gif איך קוראים לך?

למעלה