רצים לדירה 1X07

מטר9

New member
אוווווווף!!

הייתי בעבודה והקליטו לי את זה אבל אחרי 15 דקות אח שלי העביר ערוץ!!! אל תדאגו, הוא יצא מהבית חולים עוד שבוע... וירון, אני לא ראיתי את כל הפרק והייתה לי ממש תחושה שאף אחד לא יעוף בפרק הזה... אני לא יודע מה קושניר אמר בדיוק בתחילת הפרק, אבל זה די רמז שאף אחד לא יעוף... אני באמת לא חושב שזה היה מכור. מישהו מוכן בבקשה לומר לי מה היה סדר ההגעה שלהם? הבנתי שנטע לי ואורי הגיעו ראשונים, וקרן ועדלי אחרונים, אבל מישהו יודע מה היה באמצע? ואם מישהו יכול להגיד לי איך נטע לי ואורי וקרן ועדלי הגיעו בכזה הפרש ניכר אחד מהשני? הרי הם שיתפו פעולה לא? בכל מקרה, אם מישהו יכול לענות לי על השאלות הנ"ל זה יהיה נחמד מאוד, תודה!

עצם זה

שקושניר אמר בהתחלה שמישהו לא יעוף לאו דווקא אומר שזה לא היה "מכור" כי את הקטע הזה עורכים לאחר הצילומים. לגבי אי ההעפה, תכ'לס נשארו 5 זוגות, סביר להניח שעוד קטע כזה יהיה בפיינל 4 לפני הגמר וזהו.

IDOffryn

New member
הסדר..:

1.נטע-לי ואורי 2.רחלי ואריק 3. לא זוכר איך קוראים להם 4.אבי וג'ולי 5.קרן ועדלי וההפרש הענקי בין נטע-לי ואורי לקרן ועדלי היה בגלל משימה שבבריכת בוץ בה אחד מבני הזוג היה צריך לצלול ולחפש משהו לא נודע שעליו כתוב הקוד. נטע-לי ואורי מצאו כבר ביום הראשון אבל בגלל שהאתר נסגר ב18:00, קרן ועדלי היו צריכים לחזור יום למחרת והם היו האחרונים שמצאו את הדג ממתכת שהיה כתוב עליו הקוד.

מטר9

New member
תודה! ועוד משהו...

אם הם פעלו ביחד, איך הם הגיעו למצב שבו נטע לי ואורי הספיקו למצוא את הדבר הזה, אבל קרן ועדלי לא? כלומר, הם היו ביחד כל הזמן ופתאום הם נפרדו? ועוד דבר קטן. איריס ודרור לקחו את ההצילו נכון? (קצת אחרי שהם מצאו את ישראלה הזאת נגמרה לי ההקלטה) אז אך נטע לי ואורי ואריק ורחלי הצליחו לעקוף אותם? אני יודע שאני מעיק, אבל אני אשמח אם תעזרו לי...

IDOffryn

New member
כי..

הם פעלו יחד אבל כל זוג היה חייב למצוא את הדג הזה בתוך הבוץ ככה שאפילו אם נטע-לי ואורי מצאו את הקוד קרן ועדלי היו צריכים להשאר (וזה דרך אגב לא נאמר בפרק אלא מאיזו הודעה שמישהו כתב פה) ובקשר לאיריס ודרור.. הם קצת טעו בדרך אבל בבריכת בוץ כל הזוגות נפגשו ומי שמצא עד השעה 6 את הדג המשיך (אריק ורחלי ונטע-לי ואורי) ומי שלא מצא (שאר הזוגות) היו צריכים לחזור למחרת בבוקר ולמצוא את הדג בתוך הבריכת בוץ.

מטר9

New member
תודה!

בכל מקרה, לא נראה לי שהברית בין נטע לי ואורי וקרן ועדלי תמשיך, כי אני בספק שנטע לי ואורי יחכו לקרן ועדלי 40 דקות רק בגלל הברית... ואם הם כן יחכו אז אני ממש מקווה שהם יעופו...

fsss

New member
לפי הפרומואים רואים שכל הזוגות

נפגשים ליד הבאנג'י...

מטר9

New member
שמע

אם יגיע מצב שכולם יפגשו שם, אני די משוכנע שהם יחזרו לפעול ביחד, אבל בינתיים זה יהיה מאוד טפשי אם הם יחכו להם... ועוד משהו. היו כאן כמה אנשים שאמרו שהברית של 2 הזוגות היא מאוד טפשית ואני ממש לא מבין למה. קרן ועדלי עזרו מאוד לנטע לי ואורי כשהם נתנו להם את ההסבר אחרי שהם יצאו מהשדה תעופה. נטע לי ואורי עזרו לקרן ועדלי במשימה עם המשקולת ובעוד כל מיני מקומות... בינתיים הם מתקדמים מצוין ביחד אז למה להפסיק? עכשיו המצב גם נהיה מאוד מעניין. כולם רוצים לפרק את הברית של נטע לי ואורי וקרן ועדלי. הרביעיה הנ"ל רוצה שרחלי ואריק יעופו כי הם כל הזמן מגיעים ראשונים. אף אחד לא רואה את איריס ודרור כאיום ולכן הם גם לא ממש מזיזים לאף אחד, וכולם רוצים שג'ולי ואבי יעופו (למרות שהם כבר לא עשו משהו רע לאחרים די הרבה זמן...) בכל מקרה, כולם נגד כולם והמצב נהיה מאוד מעניין...

fsss

New member
........

בפורום הרשמי אורי אמר שהוא ונטעלי וקרן ועדלי יפעלו ביחד בפרק הבא.. שדרך אגב ישודר ב 2.8 כי יום שני הבא זה ערב ט' באב... ניתן להסיק מדבריו של אורי שהוא ונטעלי וקרן ןעדלי ישארו בפרק הבא כי קושניר אמר שזוג אחד לא מבצע ת'משימה והולך הביתה - לדעתי אלו יהיו אריק ורחלי!!! אפשר לראות ת'פרומו באתר שלהם dira.msn.co.il -> הצצה לפרק הבא!

matanz1

New member
צריכה לחשוף את קרן והדלי

הם הכוכבים של כוכב נולד 2

fsss

New member
1. למה שהם יכעסו עליהם?!

2. לפי חוקי המשחק אז כל זוג חייב לבצע את המשימה רק במקרה שהוא לוקח הצילו אז הוא יכול לעבור למשימה הבאה! קרן ועדלי שולטים! קרן את
! אוהבים אותכם!!!

אויי מאי גאאאאאאאאאאאאאאאאאאאד!!!!!

גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!! טנקיו ג'זס!!!!! תודה ענקית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כשג'ולי ואבי|שטן| הגיעו לפני קרן ועדלי היו לי דמעות בעיינים!! בחיים שלי לא בכיתי בתוכנית ריאלטי!! אבל עכשיו פשוט הייתי סמרטוט מרוב דמעות!!! אבל אח"כ כשקושניר הודיע שהם לא עפים!! קפצתי מרוב אושר(בטח עוד מעט.. יבואו שכנים להתלונן!) בחיים שלי לא הייתי כזה מבסוט!! תודה אלוהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קרו באמת ../images/Emo47.gif וטוב שהם לא יורדים

לרמה של נטע לי ואורי השטן!! אני כבר מעדיף שאבי וג'ולי ינצחו מאשר נטע לי ואורי השטן!!

Boran

New member
לדעתי

ההפקה סידרה בכוונה שדוקא קרן ועדלי לא יעופו.

fsss

New member
אני לא חושבת ככה....

אם כבר אז ההפקה היתה מסדר שאבי וג'ולי לא יעופו כי הם אלה שמביאים ת'רייטינג... חוצמיזה קושניר אמר שיש כמה סיבובים של אי העפה וכנראה שזה אחד מהם כי נשארו עוד 2 פרקים עד שנידע מי 3 הזוגות האחרונים ואין עוד זמן כדי לשים ת'סיבוב הזה!

Boran

New member
בדיוק!

קושניר אמר שיש *כמה* סיבובים כאלה. שניים כבר היו. אחד יכול להיות גם בפרק הבא, או ממש בפיינל 3 (לעשות גמר שמורכב משני חלקים. או שהגמר יהיה בכלל בפיינל 2 צוותים) *כמה* יכול להיות גם שניים. גם שלושה. גם עשרה. הוא לא אמר כמה סיבובים כאלה יהיו. וקרן ועדלי הם אחד מהזוגות האהובים בסידרה, בניגוד לאבי וג'ולי, שהם זוג מאוד שנוי במחלוקת.

Boran

New member
ואגב

מאוד לא אהבתי את העריכה של סוף הפרק. זה נראה כאילו הם ניסו לעשות מתח שלא יודעים איזה זוג יגיע ראשון, אבל לא הלך להם. היו צריכים לשים ממש את שני הזוגות במקביל, ולא להראות את אבי וג'ולי שמינית צעד לפני קרן ובראדלי כל הזמן.

fsss

New member
למה אתה קורא לו בראדלי?!

עדלי זה שם נורא מקורי ההורים שלו צריכים לקבל ח"ח על המקוריות!

וירון אולי תפסיק?!?

אם משהו שלא מוצא חן בעייניך קרה, זה לא אומר שזה מכור!!!!!! וחוץ מזה תמיד כשמישהו אומר לעוף קושניר אומר שהזוג האחרון יעוף! ופה זה לא היה ככה! הוא אמר מי הזוג האחרון שיגיע!

למעלה