רצים לדירה 1X07

תזזית10

New member
בתקוה שהזוג המדהים - יעוף

אני מקווה שהזוג התחמן יעוף בפרק הזה.

רצים לדירה...

לא הבנתי משהו, למה נטע לי ואורי לא ספפרו לקרן עדלי מה הקוד? למה הם לא עזרו להם? ולמה קרן ועדלי לא כעסו עליהם?

רצים לדירה 1X07

פרק מעולה לחלוטין. כמה כיף שקרן ועדלי נשארו למרות שהיה די ברור שאף אחד לא יועף כי קושניר אמר בהתחלה "מישהו מהם מגיע אחרון". וכמובן כמובן שסחתיין על אורי ונטע לי על המקום הראשון - יאללה "ברית הקומבינה" לגמר

LOVEtheMcMAHONS

New member
פרק באמת מעולה

שמחתי לראות ששיתוף הפעולה בין נטע-לי/אורי וקרן/עדלי קצת נעלם. פתאום אנשים מתחילים להבין שיש דירה בסוף ושקודם כל חשוב לנצח, אחרי זה חברים ומעבר. ברית הקומבינה צריכה להתפרק - אני רוצה להאמין שפרק הבא עדלי לא קופץ בנג'י והם הולכים הביתה. אבל מצד שני יש מצב שזו ג'ולי :(

LOVEtheMcMAHONS

New member
ידוע

למה אתה מגיב לי ? לא אני פתחתי ...רציתי להגיב למה שצפניה כתב לכן הגבתי להודעה שלו. ב=ר=ו=ר ?

LOVEtheMcMAHONS

New member
כי ש=ר=ש=ר=ת להודעה שלי

אם אתה עדיין לא יודע לשרשר, אנא גש ולמד את אמנות השרשור של תפוז. זה לא ק=ש=ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בוביץ

New member
אוף רציתי שהם יעופו

קרן ועדלי רציתי שיעופו ומה גם שהם היו מה זה מיואשים וויתרו איזה ביאוס אבל פרק טוב אריק ורחלי שולטים

zulu2000

New member
חחחח ../images/Emo6.gif..../images/Emo28.gif

אני בעד אבי וג'ולי.. סלחו לי. נכון שקרן ועדלי נחמדים ולא יהיה אכפט לי אם הם ינצחו, אבל חח איזה קטעים היה היום עם ג'ולי "צריך שכל בשביל המשימה הזאת" "צריך לדעת לעשות אחד ועוד אחד"

shachar1bd

New member
אריק ורחלי שולטים!

חולה על אריק ורחלי! הכי טובים! אני לא מבינה למה נטע לי ואורי לא עזרו לקרן ועדלי.. הרי הם עשו דיל! אריק ורחלי רולז

fsss

New member
הבהרה רשמית של נטע לי ואורי

נלקח מהפורום הרשמי של "רצים לדירה" אנחנו עדיין בהלם ממה שההפקה החליטה לעשות לנו ולהקיז את דמנו ברבים שלא בצדק משיקולי רייטינג. לאלה מכם שעדיין לא מבינים ממש על מה אנחנו מדברים הרשו לנו להציג בפנייכם את התמונה המלאה של הפרק כולל אותם פרטים קטנים שהושמטו/הובלטו/לא צויינו. שלב החימום התחיל עוד בפרומואים שם החליטה ההפקה שיראה נהדר כאילו אנחנו הולכים לדפוק בפרק הבא את קרן ועדלי. "כשהעניינים מתחממים, הזוגות שוברים הסכמים" ומיד תמונתנו אומרים אחד לשני: "נעזוב אותם עד ים המלח?" בפרק עצמו שוב חוזרת המנטרה של העריכה ושוב מוצג אותו משפט עקר בו נשאלת השאלה וכביכול מתקבלת תשובה חיובית על ידי שנינו ואנחנו "מחליטים לברוח" כאשר בפועל אנחנו נכנסים לאוטו רק כמה שניות לפני קרן ועדלי ומחכים להם ביציאה מדיונות כסוי ומשם נוסעים יחד לים המלח...פרט שההפקה משיקולי רייטניג החליטה להשמיט.... בים המלח מתגלים חילוקי דעות עניניים ביננו לבין קרן ועדלי הבוחרים לנסוע לכיוון מערת הקמח בעוד אנחנו מחליטים לנסוע לכיוון צפון ים המלח ואנחנו נפרדים בידידות...חלק ששוב הושמט לצורך ציור תמונה של עויינות בין הזוגות. המניפולציה ההפקתית הבאה באה בשלב החפירות בבוץ שם אנחנו מוצאים את הדג לפני מרבית הזוגות, מראים להם אותו וכביכול נעלמים משם מבלי לעזור ...מה ששכחו לציין באופן "מקרי לחלוטין" זה שעל כל הזוגות לבצע את המשימה, משמע למצוא את הדג ולכן לא יכולנו לתת להם את הדג שכבר מצאנו. בנוסף על כך היום עמד להנגמר בעוד כעשר דקות והתחנה נסגרה כך שאפילו לעזור לקרן ולעדלי לחפש דג נוסף היה בבחינת בלתי אפשרי... בסוף אנחנו מגיעים ראשונים וקרן ועדלי אחרונים וככה , אנחנו מוצגים כזוג "שנטש" וקרן ועדלי (על לא עוול בכפם) מוצגים כזוג ננטש. נסכם רק ונאמר שחבל שמשיקולי רייטינג יוצרים הצגה הגובלת בהוצעת דיבה והיוצרת אווירה שיקרית, מבאסת ונטולת פרופורציה. במילה אחת : חבל, ציפינו מכם ליותר כשהפקדנו את עצמנו בידיכם. אני מקווה שזה ענה לשאלות של כולנו!

maya567

New member
יאלללללללה גילו פתאום מה זה רייטינג

איך אני אוהבת את כל אלה שמתבכיינים שהוציאו אותם רע, והם לא ניסו לדפוק אף אחד ובלה בלה בלה. בגלל זה אני מעדיפה, בהרבה, את אבי וג'ולי. הם לא עושים חשבון לאף אחד, ואומרים מראש שהם באו לזכות בדירה - ויעשו הכל בשביל לזכות בדירה. ראיתי היום רק את החמש דקות האחרונות (עם כל הכבוד, היה השרדות 7) וקיוויתי שקרן ועדלי יעופו. ואני מסכימה עם ירון - זה לחלוטין נראה שהשאירו אותם בגלל שזה קרן ועדלי.

reut baron1

New member
הקומבינה של היום

תקשיבו אולי תגידו שאני קצת משוגעת אבל מהתחלה היה ברור שלמרות שמישהו יגיע אחרון הוא לר באמת יעוף . ובאמת ניראה לכם שחילצו את גולי ואבי כ"כ מהר זה חור איפה שהם התחפרו אז נו באמת , ככה לא מנצחים באופן הוגן - אבל כבר הבנו שהגינות זה ממש לא צד חזק אצלם נו לא נורא הם יפלו בשלב כזה או אחר . וכל הכבוד לעדלי וקרן הזוג הכי חמוד

IDOffryn

New member
היה לי כל כך ברור..

שזה יהיה סיבוב בלי העפה. הייתה לי הרגשה שבפרק הזה אף אחד לא עף!! דווקא קרן ועדלי עצבנו אותי היום. לא יודע למה אבל קרן עם "צוללנים עלק". לפחות הם עשו את זה ולא כמו שבוע שעבר שהיא ישבה על הסירה כמו פדלאה. אז קצת רציתי שהם יעופו. אבל אני מעדיף לראות את נטע-לי ואורי עפים. הם מעצבנים מידי. רחלי ואריק דווקא היום בסדר. ואפילו הוא לא אמר הרבה "אהובתי". וגם שיחקו אותה בירושלים. וסקס בדיונות, אה? לא נראה לי כיף עם כל החול מסביב.. אני מחכה כבר שהזקניפ יעופו הם סתם לא מענינים. והפייבורטים שלי: אבי וג'ולי. זה לא שאני מת עליהם... אבל החרם של כל שאר הקבוצות עליהם היה מעצבן ואני מת ששאר הזוגות יאכלו את לב שאבי וג'ולי יזכו בדירה. וכמו שג'ולי אמרה "עוד נקמה מתוקה". וחוץ מזה הם מביאים קצת בידור לתכנית.

רואים עליך שאתה ליכודניק

ההזדהות הזו עם מי שעושים עליו חרם היא התגלמות הליכוניקיות

IDOffryn

New member
וואלה?

האמת שאני לא.. אבל שיהיה
דרך אגב נכנסתי לפורום הראשי והזוגות מגיבים שם וזה די מצחיק..

Boran

New member
סלח לי

פעם אחרונה שבדקתי שם הפורום היה "סדרות מציאות". אני לא רואה את המילה "פוליטיקה" בשם הפורום, ומבקש לא לערב פוליטיקה. הודעות נוספות בסגנון ימחקו.

למעלה