רצח דולפינים ביפן

האם על האדם להיות ככל בעלי החיים?

לפי ההיגיון שלך האכילה מן החי היא מוסרית מכיוון שגם האריה עושה זאת. ובכן, נקבות האוגרים אוכלות את גוריהן במצבים מסוימים, האם גם עלינו לעשות זאת? האדם זכה לתבונה ורגש, ועליו להשתמש באותן נפלאות. בעלי חיים אחרים לא נבונים מספיק בכדי לרחם על זולתם, אך אנחנו בתור בני אדם כן מגיעים לאותה רמה מוסרית - מה שמניע חלקנו אל הצמחונות. אתה רוצה לאכול בשר? ת'פדל ! רק אל תשריץ תירוצים עלובים בסגנון של "אין בזה שום שוני מטורפים אחרים" כאשר האמת היא שתאוותך לבשר פשוט גוברת על אהבתך לבעלי החיים.

תשובה ילדותית ומעוררת רחמים.

שים לב שהודעתי הייתה תמימה,עניינית ועדינה (הכל יחסי, כן?). אתה הוא זה שמסרב להתייחס אל טענותיי ברצינות, ומנגד בוחר להגיב כמו ילד בכיתה ב'.

TaL53

New member
עדינה כמו פיל בחנות חרסינה

ומעוררת רחמים כמו שרק את יודעת להיות. קודם תלמדי לכתוב הודעה אחת בלי קללות ואח"כ נדבר. בינתיים תמשיכי ליילל על איך ה"פשיסטים הרוסים" חוסמים אותך, תמימה שכמותך, כול שני וחמישי.

טמירות....

איפה ואיך בדיוק קיללתי אותך? (בהודעה הבסיסית) בפעם הבאה שאין לך מה להגיד - פשוט תשתוק. בנתיים שוב התחמקת, בצורה מאוד לא נאה ואף משפילה, מטענתי אשר דחקה אותך לפינת הלוח.

TaL53

New member
על כול שאלה- תשובה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=979&msgid=100169320 ועד שתפנימי את זה על כול הודעה "עדינה" שלך תקבלי בדיוק את אותה התגובה. רק אל תבואי להתבכיין אח"כ.

g I L 20

New member
סוף סוף היפנים עושים משהו כמו שצריך

לא ייתכן שהיצורים האלה כל הזמן יחייכו ויחרשו מזימות השתלטות והעולם ישב בשקט כמו מקק בהיריון.

../images/Emo30.gif אני כבר שלחתי מיילים

מכירה את הסרט המזעזע הזה (הלינק האחרון) וטוב שיש כתובת ואפשר למחות על הציד האכזרי הזה... ודרך אגב - אני לא צמחונית... פשוט, למיטב ידיעתי - התרנגולות והשוורים לא BNMTHO בסכנת הכחדה ואילו הלווייתנים והדולפינים - דווקא כן... מישהו בכלל יכול לתאר לעצמו עולם בלי דולפינים ולווייתנים
(באסה - ועוד שמתי בחתימה שלי פתגם יפני....
)

למעלה