רצח בדם קר

hell girl 666

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif

אני לא מסוגלת להבין דברים כאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה לא אנושי, טיפשי, מגעיל, חסר מטרה.......... מאיפה הם באים ה"אנשים" האכזריים האלה? יש לזה מארה בכלל??? פשוט עצוב =((( זה מתחיל בזה ונגמר בדברים הרבה יותר גרועים. אם לא עוצרים את הטרוף בזמן העולם מתדרדר עוד יותר ויותר ויותר.........!

../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif

מה הם דפוקים????????????????????????????????????
אנשים דפוקים! מה זה לא היה להם כסף לטפל בהם???? ולתת אותם למישהו שכן ישמח לטפל בהם הם לא חשבו??
אנשים בלי שכל....

Angel lips

New member
בהחלט נושא כואב.... :(

יש אנשים שהשכל לא עובד אצלהם.. משהו מעוות אצלם!!

Bastet

New member
נבלות.

אני חושבת שלכאלו אנשים לא מגיע לחיות..הייתי רוצה להטביע אותם...

AeroSlash

New member
יש לי שאלה אחת לשאול..

לתת את הגורים למישהו שכן מסוגל לטפל בהם לא עלה במוחם המעוות?

the freaky girl

New member
לא

כי הם טיפשים אגואיסטים שלא רואים כלום מהסביבה שלהם ולא יכולים לחפש פתרונות "יצירתיים" הפשוטים ביותר..

the freaky girl

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif

זה פשוט זוועה
אני אישית מאווווווווווווווווד אוהבת חיות, וזה נורא פוגע בי אישית..
אוווווווווווווווווף, זה באמת מעצבן!!!!! "בחקירתם הודו בני הזוג במעשה וטענו כי אין ברשותם מספיק כסף כדי לטפל בגורים שהמליטה כלבתם ולכן הם נאלצו להרוג אותם." :/ Give Me A Break! יש כל כך הרבה פיתרונות!! אני פשוט לא מבינה!! גם לחיות יש רגשות!!!!!!
זה פשוט רוע וחוסר אנושיות! :[
אם תינוק נולד, ו"אין כסף לכלכל אותו", ממיתים אותו???? מבשלים אותו וזורקים את הפגר שלו לפח???????
אני דיי מעורבת פה ריגשית עכשיו.... גרררררררררר...
אנשים כאלו מגיע להם עונש חמור ביותר! :( גורים מסכנים..
אווווווווווחחחחחח.. גורל אכזרי היה להם.. :(((((( ע"י אנשים טיפשים!
:( לסיכום, וואף!!!

Janem

New member
וואי....

אין מילים. אז למה הם לקחו כלבה ממהתחלה אם זה היחס שלהם לכלבים? סדיסטים. טוטאל סדיסטים...

M a r U s k A

New member
../images/Emo4.gif

אני חושבת על זה שקיימים בעולם הזה אנשים חסרי לב... איך אפשר להטביע גור
יש להם כאלה פרצופים חמודים!!! ובכלל אני אוהבת חיות.. לא מבינה איך אפשר אחרי הכל יש להם כלבה בבית.. איך אפשר להיות כל כך אדישים לכל העניין
אני גם לא מבינה למה לא דאגו לכך שהכלבה שלהם תהיה עקרה ולא תמליט גורים! ואם כבר החליטו להרוג שלפחות יקברו את המסכנים! מה זה לזרוק לפח
פשוט אכזריות ... עצוב על הגורים וגם נורא עצוב על כך שי ש אנשים כאלה בעולמנו

Tottanka

New member
סיפור אישי...

=( הייתה לי כלבת קוקר ספניאל אנגלי חומה גזעית לדמרי... והיא כל הזמן ברחה מהבית כשהיא הייתה מיוחמת...ופעם אחת היא נכנסה להיריון... ואז היא המליטה לנו במקלט כשאבא שלי+וטרינר איתה שם כל הלילה... והכלבה ה-****** הזו רצחה את הגורים שלה... מי שמבין בכל העניין יודע שגורים נמצאים ברחם של הכלבה במעין שק שכזה..וכשהם יוצאים על האימא לנשוך את השק הזה כדי שהם יוכלו לנשום. הכלבה שלי, פשוט לא רצתתה לעשות את זה (לנשוך את השק), עף-על-פי שאבא שלי כבר דחף לה את הגורים לפה... אבא שלי חשב לחתוך את זה לבד, אבל אז הוטרינר אמר לו שאסור, כי אז הם סתם יסבלו מההזנחה של אימא שלהם... מעניין, אם ילדים היו נולדים בשקים כמו גורים, האם אימא שלי הייתה נושכת את השק שלי? לא נראה לי...בטח אבא שלי היה חותך אותו...

the freaky girl

New member
כלבה מנייאקית.. :[

יש חיות כאלו.. אבל למשל החתולה שלי לשעבר צ'יקיטה למרות שהיא היתה חתולה עצבנית וקשוחה שהרביצה לכלבים (
תרתי משמע.. כולם פחדו ממנה..), היא כל כך היתה דינה עם הגורים...
ממש שמרה עליהם כמו אימא טובה.. עד שבא השכן המנייאק הזה שלי ודרס שניים מהם!
אוף.. :[

למעלה