רצח בדם קר

wildgirl1

New member
נושא כואב מאוד!

מצד אחד זה ממש ממש מעצבן שאנשים כאלה קיימים, אבל מצד שני תבין גם אותם, אין להם כסף לכלכל את החיות האלה, מה עדיף? אני באמת באמת שלא יודעת. ששמונה כלבים יסתובבו ברחוב ומכונית תדרוס אותם או שהם הוטבעו למוות על ידי בעליהם.. עכשיו שאני מתנגדת לניסויים בבעלי חיים ואולי בעתיד אני רוצה להיות צמחונית אז אני מבינה שזה מעשה זעוותי אבל פעם לפני כמה שנים אני יודעת שזה היה הפיתרון של גורים של נולדו... ככה בעצם היו נפתרים מגורים שנולדו לחייה שחיה בתוך בית וגוריה אינם רצוים , בהחלט מקומם , מזעזע אבל אין ממש הרבה מה לעשות.

beatman

Member
יש !

עיקור,למכור או לחלק גורים,אפילו לשים אותם ליד פח זבל. לבשל ולחנוק אותם בצורה כזאת זה מעשה נאצי
ואכזרי,רק אדם מנוול ללא ערך לחיים ויכולת התחשבות יכול לעשות זאת.מקווה שהם יקבלו עונש מאסר חריף.

beatman

Member
דוקא הייתי מעדיף להעמיד אותם

ליד הקיר הקרוב ולחורר את ראשם,למוח צפוף שם...

E K O

New member
מצוקה כספית כנראה

זה משהו שדוחק אנשים לעשות מעשים נואשים.... ומטומטמים כנראה....

הרבה שם בתגובות הציעו

גם להרוג אותם במים רותחים כמו שהם עשו לגורים אבל להוסיף גם שמן... ניראה לי רעיון טוב... בושה שיש כאלו אנשים בלי שכל ובלי לב בעולם הזה
אנשים פשוט זבל!

beatman

Member
אבל אני אוהב לירות

וחוץ מזה כדור עולה רק 5 שקל. כמה עולה לחמם מים ושמן ? שווה בכלל לבזבז עליהם ??

S v e t k A

New member
אנלא מכירה אותכם הכי טוב...אבל...

מה אתם פסדר
כאילו...יש גבול..זה ממש מגעיל...צחוק צחוק אבל עדיין...זה חיים...

Nike07

New member
סוף-סוף מישהו תומך באידיאולגיה שלי

אפשר היה למסור אותם לארגון כמו "תנו לחיות לחיות" ושם הם לא ממיתים אותם אלא מוסרים אותם למי שמעוניין בהם. (הרעיון עם הקיר הוא שלי!!!חחח)

S v e t k A

New member
צודק ../images/Emo70.gif

רק אנשים חסרי לב ומצפון יכולים לעשות דבר כזה
זה מזעזע ומגעיל אותי כל פעם מחדש

יאנה....

הם יכלו לתת או למכור אותם... יש אנשים שישמו לגדל גור כלבים... להרוג זה הכי קל..=\

למעלה