"רפסודת האבן" - הסרט

Arana

Well-known member
מנהל
"רפסודת האבן" - הסרט

מחר (21/10/03) ב-22:00 יוקרן בערוץ הסרטים בכבלים הסרט "רפסודת האבן" ע"פ ספרו של סאראמאגו. לא קראתי את הספר. האם כדאי לראות את הסרט בכל זאת? (מוסף "ערוצים" של ידיעות אחרונות כותב: "סאטירה פוליטית מקורית במסווה של סרט אסונות בידיוני")

דוסטו

New member
אבל אני מנוי של YES . חבל

הספר מצוין. מהטובים והמשעשעים של סראמגו (ימ"ש).

דוסטו

New member
אני מציע לקרוא את הספר

אלא אם כן סאראמגו עושה לך חררה כמו לי אחרי השטויות האנטישמיות שפלט. אני בדר"כ מעדיף לקרוא לפני הצפיה בסרט שהם לטעמי תמיד פחות טובים מהספר.

siv30

New member
דוסטו? גם לי יש יס יס יס../images/Emo123.gif

ובא לי לפעמים לרצוח אותם לך לא עם כל השידורים החוזרים וסרטי הבררה שלהם?

דוסטו

New member
SV , לי לא ברור למה אני מחובר לYES

אני לא יודע איך זה בכבלים. אבל YES אכן ממחזר את עצמו. ומה שהוא ממחזר זה בעיקר זבל. מזל שיש קצת נשונאל-ג'אוגרפיק והשף ג'ואל רובשון בערוץ החיים הטובים. אם את רוצה להתגלגל מצחוק - צפי בתוכנית שלו. ממש בדור.

Arana

Well-known member
מנהל
אבל אין לך את "שף הברזל" בערוץ 8../images/Emo70.gif

התוכנית הזו היא פשוט קאלט - מלחמת בישול כמו שרק היפנים יודעים להפיק, עם "כתבנו מהחזית" שמדווח מקו האש של המטבח (תרתי משמע), הילוך חוזר של תמרונים קולינריים מעניינים במיוחד ופאנל של פרשנים. מצחיקה עד דמעות.

siv30

New member
ארנה מסכימה איתך בכל מילה

לאחרונה בזמן שאני מדוושת את נשמתי למוות אני רואה את שף הברזל ותוהה לעצמי מה זה הדברים האלה שהם מכינים שם. למרות שזה נשמע טעים, אני לא יודעת אם היתי אוזרת אומץ לאכול אותם במליאות...

siv30

New member
מה מצחיק אותך בדיוק בתוכנית הזאת

יקירי? לא רק שהאוכל שהוא מציג פלצני עד כדי גועל והקאה, אני לא מוכנה לעמוד 3 שעות בשביל איזה חתיכת עיגול דג סלומון על עיגול גזר מעוטר בסלרי מקוצץ ברוטב שמנת וזעתר. ואחרי זה בעלי יגרש אותי מהבית בטענה שאני לא רק לא יפה אני גם לא אופה...

Arana

Well-known member
מנהל
מק../images/Emo78.gif

לידיעת חובבי סאראמאגו.

בלגאנים

New member
התחלתי לראות את הסרט אתמול

ונטשתי אחרי רבע שעה. החשיד אותי שנכתב שזה "עיבוד חופשי" על פי הספר. לא נשמע טוב. לא רוצה שסרט יקלקל את הרושם ובגללו אני לא אקרא אחר כך ספר. ראיתי שזה מתחיל לא טוב, לא ממוקד בכלום, מראה בלי סוף מקומות שיש בהם רעידת אדמה- החלטתי לוותר

Arana

Well-known member
מנהל
טרם ראיתי

שמעתי לעצתו של דוסטו שכדאי לקרוא קודם. הפשרה: הקלטתי ושמתי בצד. מתישהו (אולי בעוד שני סמסטרים) יהיה לי מספיק זמן גם לקרוא...

למעלה