רפי, שיגרה זה רע?

nonana

New member
אני נהנית ממרק חם עכשיו../images/Emo39.gif

אבל הנה הספר הוא: ´הורים ותומים´ של תמר בר אור. חמותי קנתה לי אותו ואני ממש מודה לה על זה. שלא תביני אני לא מסכימהשם על הכל בעיניים עצומות אבל יש לה המון נסיון והצלחות. בבסיס של הדברים היא מאד חיובית

טל של 4

New member
בנות פספסתן את כוונתי...

אין לי בעיה להתמודד עם הסיטואציות! היינו בתקופת ההסכמים, היינו בהחלטות מראש, הדוגמאות מנסות להמחיש תחושה כללית שיש לי וזה פעם אחרונה שאני מנסה להסביר את עצמי אם לא הבנתם את הפואנטה לא משנה: הילדים שלנו יותר חכמים מאיתנו!! גם כשהם בני 7. הם קולטים את הצורך שלנו להיות הורים הגונים והגיוניים שמסבירים כל דבר. בגיל מסוים הם משחקים איתנו ומנצלים את "טוב ליבנו"!!!!!! אולי עוד לא הגעתם לגיל הזה אבל חכו זה מגיע. ומגיע לנו! בפעם הראשונה שיואב השתטח בסופר על הרצפה (לפני הרבה שנים) הסברתי לו שהתנהגות כזאת לא מקובלת עלי והמשכתי ללכת (בלי הרצאות) אחרי 5 מעברים (ו20 נשמות טובות ומודאגות) יואב הצטרף אלי ובזאת נגמר הסיפור. אני קונה לו כל מה שהוא מבקש בסופר (גם 10 דברים) כי הוא לא ילד מנדנד (תקני לי תקני לי) ולא מבקש כל כך הרבה. אבל יותר הוא לא השתטח!!

nonana

New member
טל מתבטח שהבנתי../images/Emo8.gif

אבל אני תמיד בדיעה של לא לתת תשובה ´ככה זה וזהו´ גם אני רק הבהרתי את עמדתי בענין ולא יותר

יוטל

New member
גם אני בעד לדבר שהאוירה היא שקטה

ולא תוך כדי הסערה. עברנו את גיל הפזצטות על הריצפה, למזלי, ובטח לא הייתי יושבת לשולחן הדיונים במצב כזה (יש לי גם תנאים מקדימים..
) פשוט במצב כזה מרימה מחבקת עד ההרגעות. ולא, לא קונה אם זה כזה עקרוני לי. (וגם היו מצבים שהדודות בסופר לא אהבו. פשוט המשכתי ללכת. את רוצה, תדברי איתי, בלי בכי על הריצפה. וגם זה עובד. ). למרות שהיו מצבים שאמרתי לא, ואז היא כועסת נורא ואפילו בכתה אז אמרתי:אני אמרתי לך למה לא, במקום לבכות תסבירי למה כן, אולי תשכנעי אותי , אולי זה משהו שלא חשבתי עליו. ולפעמים הם כן הצליחו לשכנע אותי.

מה זה הלחיץ אותי הדיון שהתפתח סביב

הנושא - יש לי עוד כל כך הרבה לעבור וכל כך מעט ידע פתאום קלטתי שהחלק הקשה באמת זה לא ההתעוררויות בלילה אלה החינוך שאני צריכה לתת להם בהמשך הדרך ולא שלא ידעתי זאת אבל פתאום הכל קיבל צורה וממשות ואני בסטרס איך לנהוג מה נכון ומה לא ברור שיש מידה של פלקסביליות כי כל משפחה ומה שמתאים לה ולאורחות החיים אבל יש גם דברים קבועים ואני מה זה מרגרינה עם הילדים ומה יהיה שוווווווווי

nonana

New member
קבלי ../images/Emo24.gif חם ותחכי זה שווה

דיה צרה לשעתה. תהני מעכשיו ואל תדאגי לעתיד זה יבוא גם אם לא תרצי.

למעלה