שלום. קניתי לא מזמן סט של הייז סטרוקר רייד. עכשיו בברקס הקידמי הכול טוב וחלק. בברקס האחורי הרפידות נוגעות בדיסק וזה מציק .. איך אני יכול להרחיק את הרפידות קצת ? יש אפשרות ? תודה מראש על התשובות.. ידין.
גם אם תרחיק את הרפידות הן יחזרו למקום שלהן. תנסה דבר כזה. תפתח את הברגים של הקאליפר קצת ככה שהוא יהיה משוחרר קלות. תלחץ על הידית של הברקס ואז תסגור את הברגים. זה אמור למרכז אותו, אם לא, אז לך לחנות שיכוונו.
היו פה כבר "גאונים" שפתחו את הברגים שמחברים את שני צידי הקליפר זה לזה, לא בזה מדובר, מדובר בברגים שמחברים את הקליפר למתאם שלו ובדרך כלל לא קשה במיוחד לפתוח אותם.
אבל נראה לי שאתה טועה. תראה מה papir כותב בהודעה הראשונה שלו ... "תפתח את הברגים של הקאליפר קצת ככה שהוא יהיה משוחרר קלות" אני ת'אמת חשבתי שמדובר בלפתוח את הקאלפר עצמו. אחרת איך אני יכול למרכז את הרפידות ? בזה שאני יפתח את המתאם ישנה את המצב ?
החורים בקליפר שדרכם עוברים הברגים שמחברים אותו למתאם בכוונה גדולים יותר מקוטר הברגים עצמם ומאפשרים לקליפר תנועה מצד לצד בדיוק בשביל שתוכל למרכז אותו ביחס לרוטור. אם היית פותח את הקליפר שמן היה יוצא מהמערכת, אוויר היה נכנס והיית צריך לעשות בלידינג מחדש שלא לדבר על זה שהאטימה בין שני חצאי הקליפר זה לא משהו שרצוי להתעסק איתו, זה ש-Papir לא יודע להסביר וכמעט שילמת על זה ביוקר זה עניין אחר.