רפידות

ThePig

New member
רפידות

שלום. קניתי לא מזמן סט של הייז סטרוקר רייד. עכשיו בברקס הקידמי הכול טוב וחלק. בברקס האחורי הרפידות נוגעות בדיסק וזה מציק .. איך אני יכול להרחיק את הרפידות קצת ? יש אפשרות ? תודה מראש על התשובות.. ידין.

P a p i r

New member
לא, אין אפשרות להרחיק, זה דורש כיוון

גם אם תרחיק את הרפידות הן יחזרו למקום שלהן. תנסה דבר כזה. תפתח את הברגים של הקאליפר קצת ככה שהוא יהיה משוחרר קלות. תלחץ על הידית של הברקס ואז תסגור את הברגים. זה אמור למרכז אותו, אם לא, אז לך לחנות שיכוונו.

ThePig

New member
אה ..

תודה .. אבל שזה יהיה מדוייק ..ללחוץ על הברקס חזק ? לסגור את הקאליפר שאני לוחץ על הברקס ? או סתם ללחוץ כזהו משוחרר ואז לעזוב את הברקס ולסגור ? ידין.

P a p i r

New member
תסגור את הברגים בזמן שהברקס לחוץ

אבל תסגור קצת בבורג הראשון ואז בשני ושוב ושוב עד ששניהם סגורים טוב. אין צורך ללחוץ חזק בטירוף, רק תלחץ עד שזה צמוד לרפידות לגמרי.

ThePig

New member
נראה לי ששמו לי ליטר לוקטייט ! !

אני מממממש לא מצליח לפתוח את הברגים !!!!!! זה חזק כמו לא יודע מה חחח מה אפשר לעשות במצב הזה ? לנסות שוב ושוב פשוט ? עד שאני יצליח ?

etal2

New member
אתה בטוח שאלו הברגים הנכונים?

היו פה כבר "גאונים" שפתחו את הברגים שמחברים את שני צידי הקליפר זה לזה, לא בזה מדובר, מדובר בברגים שמחברים את הקליפר למתאם שלו ובדרך כלל לא קשה במיוחד לפתוח אותם.

ThePig

New member
אוקי .. אני ינסה שוב.

אבל נראה לי שאתה טועה. תראה מה papir כותב בהודעה הראשונה שלו ... "תפתח את הברגים של הקאליפר קצת ככה שהוא יהיה משוחרר קלות" אני ת'אמת חשבתי שמדובר בלפתוח את הקאלפר עצמו. אחרת איך אני יכול למרכז את הרפידות ? בזה שאני יפתח את המתאם ישנה את המצב ?

etal2

New member
תאמין לי אני לא טועה (במקרה זה)

החורים בקליפר שדרכם עוברים הברגים שמחברים אותו למתאם בכוונה גדולים יותר מקוטר הברגים עצמם ומאפשרים לקליפר תנועה מצד לצד בדיוק בשביל שתוכל למרכז אותו ביחס לרוטור. אם היית פותח את הקליפר שמן היה יוצא מהמערכת, אוויר היה נכנס והיית צריך לעשות בלידינג מחדש שלא לדבר על זה שהאטימה בין שני חצאי הקליפר זה לא משהו שרצוי להתעסק איתו, זה ש-Papir לא יודע להסביר וכמעט שילמת על זה ביוקר זה עניין אחר.

ThePig

New member
אוקי .........

אז באמת מזל. טוב .. אז אני ישחק עם הקאליפר. תודה רבה על שהצלת אותי

ThePig

New member
עשיתי ..

זה עזר .. אבל עדיין יש רעשים של הדיסק שהוא נוגע ברפידות .. זה יותר טוב ממה שהיה ! אפשר לחיות עם זה בשקט .. תודה רבה etal2 ! !

P a p i r

New member
וואלה... צודק

אבל מה לעשות... לא חשבתי שעד כדי כך אני צריך לדייק. פעם הבאה אני יוסיף דיאגרמה עם ציורים של איש מחייך.

למעלה